Prisjakt
Proteinbolaget
 • Gratis faktura
 • Skickas oftast samma dag
 • 29kr frakt / Fri frakt vid 499
e
enno

8 omdömen

Dålig
8 dagar sedan

Aggressiv marknadsföring. I början var det väl en ok upplevelse. Har primärt beställt NOCCO flak med olika smak. Tyvärr har upplevelsen gått mot det sämre de två senaste inköpen. Leveranstiderna har utökats från någon dag till flera dagar och förrförra gången tog det 6 arbetsdagar. Upplevde då inte som att jag blev kompenserad eller förstående från företaget. I samband med det senaste har jag efter varje beställning bombarderad med sms reklamutskick. Man ska då skicka PBSTOP till ett nummer men när jag gjort detta så säger en att det faila. Så kontakt med kundservice krävs för att de ska ta bort det. De hänvisar sedan till att man får skylla sig själv att man får dessa sms för jag skulle inte klickat bort en checkbox. Detta är inte lagligt att ha förifyllt och dessutom superirriterande för mig som kund att behöva göra denna process. Idag blev sista gången jag hörde av mig till detta bolag då jag inte vill återigen behöva få massor av SMS/emejl för att jag lägger en beställning via dem. Undvik om du vill slippa denna aggresiva marknadsföringen.

Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
9 dagar sedan

Snabb leverans, bra produkter, supernöjd 👍😊

Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
10 dagar sedan

Väldigt snabb leverans och du kan mixa ditt flak med dryck vilket är perfekt 👌🏼

Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
11 dagar sedan

Utmärkt snabb leverans trevligt bemötande lätt att hitta lätt att betala

Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
12 dagar sedan

Snabba leveranser. Bra priser. Bra produkter

Utmärkt
13 dagar sedan

JAG ÄLSKAR PROTEINBOLAGET! Bästa hemsidan med ett rimligt pris för väldigt bra produkter. Jag har handlat allt från P.W.R, proteinpudding, proteinpulver eller casein. Lika nöjd varje gång! Snabb service och leverans. Väldigt bra utbud på produkter från träning till kost. Det är väldigt billigt men det höjer väldigt bra då det är bra produkter man får. Att lägga 400kr på ett pwo när man kan betala 168kr på proteinbolagets rea som funkar lika bra om inte bättre. Ger energi varje gång och lika nöjd som vanligt när man gjort ett köp. Skulle rekommendera priteinbolaget starkt och för dig som kanske inte har den stora plånboken till att handla kosttillskott eller anda erbjudanden som dem har på sin hemsida och även till dig som allmänt vill testa på kosttillskott eller andra produkter. Väldigt nöjd kund! 😍😍😍

Yugoboy
Yugoboy

10 omdömen

Usel
15 dagar sedan

Från att ha varit trogen kund sedan 2015 är jag tyvärr besviken nu. Mina två senaste ordrar har blivit makulerade för att Budbee (skojarföretag?) har tappat bort mina paket trots lovad leverans. Har ej kunna få ersättningvara då de ej funnits i lager. Slutar med att jag får 50kr som plåster på såret varje gång som används om och om hela tiden, men inga varor levererade.

Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
17 dagar sedan

Beställer alltid mina energidricka härifrån. Bra priser, snabba leveranser ända fram till dörren.

Betyg köpupplevelse

4.5Utmärkt
84 omdömen
Distribution av köpupplevelse
(68)
(3)
(4)
(3)
(5)

Om butiken

Proteinbolaget

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Betalningsalternativ

Klarna
 • Avbetalning
 • Direktbetalning
 • Faktura
 • Förskottsbetalning
 • Kortbetalning
 • Betalning via telefonräkning
 • Bitcoin
 • Postförskott
 • SMS-betalning

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

www.proteinbolaget.se

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: ProteinBolaget i Sverige AB

Organisationsnr: 556884-6132

Information hos allabolag.se