• Störst på hembelysning
  • Massor av kända varumärken
  • Personlig service
martjn
martjn

56 omdömen

Utmärkt
2 år sedan

Snabb leverans, väldigt bra packat. (beställde skenor).

a
anders.l

15 omdömen

OK
4 år sedan

Beställde några lampor från Lampan, det tog en väldigt lång tid att få dem, men det berodde antagligen på POSTnord som slarva bort paketet. Efter "reklamation" ochöver en veckas väntetid skickades nya lampor som kom nästa dag. Även de med PostNord eller om det nu var första paketet som dök upp. jaja jag fick mina lampor. och det positiva var väl en välvillig hantering av reklamationen hos Lampan.Ska nog prova en gång till att beställa från Lampan nästa gång jag behöver ngt

m
mikpig

4 omdömen

Utmärkt
5 år sedan

Lampan.se skickade mig en reservdel (härdat glas + metallram) till en lampa som jag inte hade köpt via dem. Helt utan kostnad. Mycket tacksam och kommer garanterat handla från dem nästa gång. Suverän kundtjänst. Tack!

d
denizs

14 omdömen

Utmärkt
5 år sedan

Har beställt från lampan vid 2 tillfällen och det har alltid gått bra! Vid båda tillfällena har jag råkat skriva fel på beställningen men efter ett snabbt samtal till kundservice har det löst sig. Väldigt bra bemötande och bra service! Uppdatering: Fick hem paketet dagen efter jag hade beställt den. Sjukt bra!

G
Gittan67

8 omdömen

Usel
6 år sedan

Dålig attityd på kundtjänst. Kunskapsnivån är i bottenklass och viljan att ta reda på fakta verkar bara vara synonymt med besvärlig. Köp och dra åt skogen verkar vara mottot.

TheFox
TheFox

10 omdömen

Utmärkt
6 år sedan

Beställde en golvlampa på en fredag och kunde hämta ut den från postutdelningskontoret redan tisdagen därpå. Rejält och ordentligt paketerat för att minimera risken för skada under transport. Allt till största belåtenhet!

W
Whistler81

2 omdömen

Utmärkt
6 år sedan

Beställde en adventsljusstake på söndagen. Fick paketet på tisdagen väl paketerat och allt i sin ordning. Dessutom 150 kr billigare än närmsta konkurrent! Helnöjd.

S
ScoobyBear

806 omdömen

Bra
6 år sedan

Snabb leverans och väl paketerat. Bra pris och gratis frakt (vid köp över 500kr) gör att det skulle kunnat bli full pott. Men jag drar ner betyget något då jag bl.a. beställde kron-lampor men fick klot-lampor istället.

Om butiken

Lampan

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Erbjuder telefonsupport. Se butikens hemsida för mer information.

www.lampan.se

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Lampan i Uddevalla AB

Organisationsnr: 556686-9888

Information hos allabolag.se