Prisjakt

ulfben

Medlem sen 2009-12-13
21
Bidrag
18
Hjälpsamröster
Intersport
Utmärkt
(274)
Usel
4 månader sedan

Falska prisuppgifter på Prisjakt. Priserna gäller bara ifall man är medlem i deras "club". Sunkigt.

Gerber ArmBar Drive
Full Star 1
3.1
(3)
299 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
ett år sedan

Jag är så galet nöjd med denna lilla fickkniv. Det är så lätt att sitta och önska fler och fler verktyg i sitt multitool, men jag tycker att Gerber prioriterat väldigt bra med Armbar Drive. Det är första multiverktyget som jag genuint använder alla funktioner på. Både kniv och bitshållare viker du ut med enhandsgrepp. Den har en riktig bitshållare - inga proprietära specialbits som Leatherman - och är en en helt legitim skruvmejsel att använda. Kniv och sax är utmärkta och lätta att slipa själv vid behov. Sylen grov och vass; bra för att göra hål i allehanda material (tillexempel för att starta skruvar) och dubblar som en konservöppnare. Kapsylöppnaren / hammaren tål att både bända och slå. Som öppnare har jag använt den för att dra ut spik, öppna lock och liknande. Som hammare har den fått slå ner tältpinnar, hamra igen färgburkar, trycka in plugg och dyckerts. Den är liten och lätt nog att alltid ligga i jeansfickan, men robust och väldesignad nog att ge dig ergonomiska och genuint användbara verktyg. En perfekt everyday carry!

ComputerSalg
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
Redigerades ett år sedan

Bra pris och ruskigt snabb leverans. Utmärkt!

Dustin Home SE
Bra
(500+)
Utmärkt
2 år sedan

Fick snabb hjälp och god service när jag behövde returnera en produkt som inte levde upp till förväntningarna. Skulle inte tveka på att beställa från Dustin igen.

ZyXEL LTE3301-PLUS LTE
Full Star 1
1.8
(2)
1 939 kr
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan

Hopplöst långsam. Med senaste firmware och hjälp av Tele2 för optimala mobilnätsinställningar kom vi ändå aldrig över ~20mbit/s (snitt) och ~40mbit/s (peak). Samma SIM-kort, i två olika äldre telefoner (Samsung S7 och en Samsung S9+), gav oss ~170mbit/s på samma plats. Strunta i den här och skaffa en gammal mobil att dela anslutningen från istället.

Retro-Bit GameCube Wired USB Controller (PC/Mac)
Full Star 1
3.8
(2)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
3 år sedan

Jag betalade 99 kronor för två Retro-Bit Classic Controller (for GameCube and Wii) och de är *överraskande* bra! Har spelat igenom Mario Sunshine nu och kan rapportera att knapparna känns helt rätt, analoga triggers är analoga, och rumble fungerar (och är tyst!). Kabeln är lite kort (1.8m) men den här kontrollen är i princip perfekt annars. Inte bara bra "för sitt pris" utan helt utmärkt.

CDON
Bra
(500+)
Usel
3 år sedan

Har handlat från CDON många gånger och aldrig haft ett problem innan de började använda Qliro som betaltjänst. CDONs orderflöde lät mig inte betala med kreditkort eller direkt banköverföring (formulären laddar inte in ordentligt) utan tvingade mig (genom en buggig betalsida) att använda Qliro. Istället för att betala direkt och få hem grejerna jag beställt utan fortsatt tjafs så förpestade dessa två företag min inbox och telefon i fem dagar: 1 kreditupplysning med medföljande spam, 1 mail från CDON om hur Qliro funkar, 1 mail från Qliro med fakturan, 1 SMS från Qliro för att berätta att de skickat fakturan, samt slutligen(?) 1 mail till från Qliro för att tacka för betalningen. Helt värdelös kundupplevelse. Låt mig betala direkt och lämna mig ifred.

Eaton Powerware 3S 550 DIN
Full Star 1
3.4
(9)
795 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
3 år sedan

Föredömligt stöd i Linux (NUT) och utmärkt funktion för priset! Jag skyddar router + modem + server med denna - en total last på 28-40W (beroende på hur hårt de jobbar för tillfället). Denna lilla UPS kan hålla igång dem i ~40 minuter. Riktigt bra! Ger dock bara fyra stjärnor för att Eaton kräver att du registrerar dig och skapar konto på deras hemsida för att få ladda hem mjukvaran för Windows, och det programmet har inte uppdaterats sedan 2015.

Jollyroom
OK
(500+)
Utmärkt
Redigerades 3 år sedan

Köpte en cykelkärra och hade problem med de extra beslag som rekommenderades till den. Fick snabb hjälp från kundtjänst och schysst ersättning för den felaktiga komponenten så att jag kunde fixa den på egen hand. Så: snabb leverans, bra pris och en kundtjänst som flexibelt och effektivt löste mitt problem = 10 av 10.

LG GBB59PZPFS (Rostfri)
Full Star 1
3.8
(1)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 5 år sedan

Allt jag ville ha i ett kylskåp: ljudlöst, helt frostfritt och groteskt energieffektivt. Lådorna i kyldelen är inte supersmidigt och jag saknar en hylla för flaskor, men det är ju lättlöst. Här är ett tips; modellen "GBB59PZEFS" är såvitt jag kan se, exakt samma skåp och kostar 3-4 000kr mindre! Alltså: kolla upp ZEFS istället för detta (ZPFS). Jag köpte det dyrare skåpet bara för att tretti.se körde en rabatkampanj som gjorde det billigare. :P