Prisjakt

ulfben

Medlem sen 2009-12-13
29
Bidrag
16
Hjälpsamröster
CyberPhoto
Utmärkt
(500+)
u
ulfben
29 omdömen
Dålig3 månader sedan

Snabb leverans, men efter att ha handlat med dem så tar sig cyperphoto friheten att spamma reklam på både mail och sms. Helt oacceptabelt.

Gerber ArmBar Drive
Full Star 1
3.3
(3)
254 kr
u
ulfben
29 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 3 månader sedan

Update 240109: det har gått fyra år sedan jag fick min första Gerber Armbar Drive. Idag köpte jag en till för att jag tappade bort min första någonstans under nyårsnatten. Höjer betyget till 5 stjärnor, för jag har använt kniven nästan varje dag sen 2021 och den var fortfarande i prima skick. Att skruvmejseln inte låser sig i utfällt läge (så som knivbladet gör) *är* en nackdel, men man lär sig att jobba med den ändå. Mycket smidigt och mångsidigt verktyg! === Ursprunglig recension nedanför === Jag är så galet nöjd med denna lilla fickkniv. Det är så lätt att sitta och önska fler och fler verktyg i sitt multitool, men jag tycker att Gerber prioriterat väldigt bra med Armbar Drive. Det är första multiverktyget som jag genuint använder alla funktioner på. Både kniv och bitshållare viker du ut med enhandsgrepp. Den har en riktig bitshållare - inga proprietära specialbits som Leatherman - och är en en helt legitim skruvmejsel att använda (jag önskar dock att den låste i utfällt läge, så som kniven gör). Kniv och sax är utmärkta och lätta att slipa själv vid behov. Sylen grov och vass; bra för att göra hål i allehanda material (tillexempel för att starta skruvar) och dubblar som en konservöppnare. Kapsylöppnaren / hammaren tål att både bända och slå. Som öppnare har jag använt den för att dra ut spik, öppna lock och liknande. Som hammare har den fått slå ner tältpinnar, hamra igen färgburkar, trycka in plugg och dyckerts. Den är liten och lätt nog att alltid ligga i jeansfickan, men robust och väldesignad nog att ge dig ergonomiska och genuint användbara verktyg. En perfekt everyday carry!

Träningspartner
Bra
(11)
u
ulfben
29 omdömen
UtmärktRedigerades 8 månader sedan

Köpte en spinningcykel för ett år sedan. Fick nyligen problem med cykeldatorn och reklamerade till säljaren. De löste det snabbt och smidigt genom att skicka ut en ersättningsdator på en gång. Mycket bra!

Tefal Easy Cook & Clean Wok 28cm
Full Star 1
1
(1)
381 kr
u
ulfben
29 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
ett år sedan

Fungerar inte på induktionshäll. Detta nämndes inte i produktbeskrivningen på Proshop.

Bauhaus
Bra
(500+)
u
ulfben
29 omdömen
Dåligett år sedan

Lagerstatus på prisjakt reflekterar inte lagerstatus i nätbutiken. Det blir svårt för oss på Gotland att handla när varan bara existerar i en butik i Göteborg.

Tretti
Bra
(500+)
u
ulfben
29 omdömen
Bra2 år sedan

Smidig reklamationshantering, tog mindre än ett par timmar från mitt första mail. Inget tjafs alls, de bara löste problemet snabbt och smidigt. Sånt gillar jag.

Xiaomi Trouver Solo 10 Sladdlös
Full Star 1
1.5
(2)
2 073 kr
u
ulfben
29 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan

Efter 9 månader var batteriet stendött. Xiaomi har inget serviceförfarande på denna modell då den klassas som en "lågkostnadsprodukt", så den är gjord för att bli teknikskrot. Den var dock helt okej under sin korta livstid. Smidig att använda, tömma, rengöra filter på. Munstycket var bra för oss. Men nästa sladdlösa får blir från en tillverkare som bygger med service- och reparation i åtanke. Ska också tacka Tretti för en smidig reklamationshantering.

Outnorth
Utmärkt
(500+)
u
ulfben
29 omdömen
Utmärkt2 år sedan

Köpte tält, tältgolv och liggunderlag. Snabb leverans och vettigt pris på grejerna. Dessvärre var tältet skadat så vi fick reklamera. Reklamationen var smidig, med bra bemötande och flexibelitet. Istället för att skicka tillbaka och byta ut tältet så kunde vi komma överens om att vi lagade tältet själva och fick ett prisavdrag - en utmärkt lösning för oss som inte kunde vänta på omleverans.

Ljudfokus
Utmärkt
(500+)
u
ulfben
29 omdömen
UtmärktRedigerades 2 år sedan

Uppdatering 2022: Fick utmärkt hjälp av kundtjänst inför köpet. Jag höll på att förbereda för takhögtalare i hemmabion och hade frågor om backboxes, vilka element som bäst matchar mina existerande högtalare, om dimensioner på vanliga takhögtalare osv osv. Alltid snabba, tydliga och relevanta svar, även när frågan kanske inte direkt rörde någon produkt i sortimentet. När allt var färdigsnickrat så beställde jag högtalare och kablage, vilka levererades snabbt och passade perfekt. :) ____ Hemsidan kan verka lite strulig, men låt det inte avskräcka! Fynda.se rekommenderas varmt. Bra priser och fri frakt! Hög service; de hade slut på en kabeltyp jag beställt, och ringde då upp mig för att höra om de kunde ersätta med en annan (bättre!) kabel och därmed få iväg paketet tidigare. Mycket bra service även efter köpet - svarar snabbt på email och har bra koll på sitt sortiment!

Intersport
Utmärkt
(500+)
u
ulfben
29 omdömen
Usel2 år sedan

Falska prisuppgifter på Prisjakt. Priserna gäller bara ifall man är medlem i deras "club". Sunkigt.