ulfben

Medlem sen 2009-12-13
22
Bidrag
20
Hjälpsamröster
Tefal Easy Cook & Clean Wok 28cm
Full Star 1
1
(1)
298 kr
ulfben
ulfben
22 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 månader sedan

Fungerar inte på induktionshäll. Detta nämndes inte i produktbeskrivningen på Proshop.

Bauhaus
Bra
(471)
ulfben
ulfben
22 omdömen
Dålig4 månader sedan

Lagerstatus på prisjakt reflekterar inte lagerstatus i nätbutiken. Det blir svårt för oss på Gotland att handla när varan bara existerar i en butik i Göteborg.

Gerber ArmBar Drive
Full Star 1
3
(3)
299 kr
ulfben
ulfben
22 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 5 månader sedan

Jag är så galet nöjd med denna lilla fickkniv. Det är så lätt att sitta och önska fler och fler verktyg i sitt multitool, men jag tycker att Gerber prioriterat väldigt bra med Armbar Drive. Det är första multiverktyget som jag genuint använder alla funktioner på. Både kniv och bitshållare viker du ut med enhandsgrepp. Den har en riktig bitshållare - inga proprietära specialbits som Leatherman - och är en en helt legitim skruvmejsel att använda (jag önskar dock att den låste i utfällt läge, så som kniven gör). Kniv och sax är utmärkta och lätta att slipa själv vid behov. Sylen grov och vass; bra för att göra hål i allehanda material (tillexempel för att starta skruvar) och dubblar som en konservöppnare. Kapsylöppnaren / hammaren tål att både bända och slå. Som öppnare har jag använt den för att dra ut spik, öppna lock och liknande. Som hammare har den fått slå ner tältpinnar, hamra igen färgburkar, trycka in plugg och dyckerts. Den är liten och lätt nog att alltid ligga i jeansfickan, men robust och väldesignad nog att ge dig ergonomiska och genuint användbara verktyg. En perfekt everyday carry!

Tretti
Bra
(500+)
ulfben
ulfben
22 omdömen
Bra7 månader sedan

Smidig reklamationshantering, tog mindre än ett par timmar från mitt första mail. Inget tjafs alls, de bara löste problemet snabbt och smidigt. Sånt gillar jag.

Xiaomi Trouver Solo 10 Sladdlös
Full Star 1
1.5
(2)
ulfben
ulfben
22 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
7 månader sedan

Efter 9 månader var batteriet stendött. Xiaomi har inget serviceförfarande på denna modell då den klassas som en "lågkostnadsprodukt", så den är gjord för att bli teknikskrot. Den var dock helt okej under sin korta livstid. Smidig att använda, tömma, rengöra filter på. Munstycket var bra för oss. Men nästa sladdlösa får blir från en tillverkare som bygger med service- och reparation i åtanke. Ska också tacka Tretti för en smidig reklamationshantering.

Outnorth
Bra
(500+)
ulfben
ulfben
22 omdömen
Utmärkt8 månader sedan

Köpte tält, tältgolv och liggunderlag. Snabb leverans och vettigt pris på grejerna. Dessvärre var tältet skadat så vi fick reklamera. Reklamationen var smidig, med bra bemötande och flexibelitet. Istället för att skicka tillbaka och byta ut tältet så kunde vi komma överens om att vi lagade tältet själva och fick ett prisavdrag - en utmärkt lösning för oss som inte kunde vänta på omleverans.

Ljudfokus
Utmärkt
(500+)
ulfben
ulfben
22 omdömen
UtmärktRedigerades 8 månader sedan

Uppdatering 2022: Fick utmärkt hjälp av kundtjänst inför köpet. Jag höll på att förbereda för takhögtalare i hemmabion och hade frågor om backboxes, vilka element som bäst matchar mina existerande högtalare, om dimensioner på vanliga takhögtalare osv osv. Alltid snabba, tydliga och relevanta svar, även när frågan kanske inte direkt rörde någon produkt i sortimentet. När allt var färdigsnickrat så beställde jag högtalare och kablage, vilka levererades snabbt och passade perfekt. :) ____ Hemsidan kan verka lite strulig, men låt det inte avskräcka! Fynda.se rekommenderas varmt. Bra priser och fri frakt! Hög service; de hade slut på en kabeltyp jag beställt, och ringde då upp mig för att höra om de kunde ersätta med en annan (bättre!) kabel och därmed få iväg paketet tidigare. Mycket bra service även efter köpet - svarar snabbt på email och har bra koll på sitt sortiment!

Intersport
Utmärkt
(500+)
ulfben
ulfben
22 omdömen
Uselett år sedan

Falska prisuppgifter på Prisjakt. Priserna gäller bara ifall man är medlem i deras "club". Sunkigt.

ComputerSalg
Utmärkt
(500+)
ulfben
ulfben
22 omdömen
UtmärktRedigerades 2 år sedan

Bra pris och ruskigt snabb leverans. Utmärkt!

Dustin Home
Utmärkt
(500+)
ulfben
ulfben
22 omdömen
Utmärkt3 år sedan

Fick snabb hjälp och god service när jag behövde returnera en produkt som inte levde upp till förväntningarna. Skulle inte tveka på att beställa från Dustin igen.