Prisjakt

Pinnacle

Medlem sen 2004-04-23
249
Bidrag
129
Hjälpsamröster
Cylinda FT 5474 (Vit)
Full Star 1
3.3
(1)
5 490 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
2 månader sedan
Enkelt handhavande och den gör vad den ska, hygglig kapacitet på 7 kg. En extra stjärna då snabbprogrammet (14 minuter) går att anpassa för att t.ex. tvätta på 60-grader med bättre centrifugering, givetvis ökar tiden men det är ändå snabbare än att tvätta ett vanligt program på 60-grader. Relativt grund tvättmaskin vilket är bra om det är lite trångt.
TP-Link RE450
Full Star 1
3.2
(14)
540 kr
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 månader sedan
Fungerar katastrofalt dåligt, har testat tre olika och alla tappar uppkopplingen titt som tätt. 90% av gångerna så får jag "No internet"-meddelande om jag kopplar upp trådlöst mot TP-Link RE450 APn trots att jag har bra uppkoppling om jag istället kopplar upp trådlöst direkt mot huvudroutern. Det blir tyvärr en retur av dessa!
Traxxas X-Maxx 8S RTR
Full Star 1
3.8
(1)
11 495 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
7 månader sedan
Stor, brutal, snabb, stark, galen, grym! Visst, den kostar som en bättre begagnad bil men jösses vilken rolig leksak! Har du råd, KÖP!
HP Color LaserJet Pro MFP M479fdw
Full Star 1
3.3
(1)
6 318 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
7 månader sedan
Jag har snart haft denna skrivare i ett år och totalt sett så blir betyget en mycket start 4. Detta av två anledningar. 1. Lite problem initialt med att ställa in så att jag kunde skanna direkt till min NAS men när allt väl var inställt så funkar det riktigt bra! 2. Toner är ganska dyra, det blir i princip lika billigt att köpa en helt ny skrivare när tonern är slut än att köpa fyra nya kasetter. Dock inget specifikt för just HP, det är i stort sett samma sak med andra laserskrivare. Förutom ovanstående så är skrivaren snabb, både vad gäller utskrifter och kopior. Att skanna dokument direkt till en nätverksenhet, t.ex. en NAS går också riktigt snabbt. Ett stort plus i kanten är att det automatiskt går att skanna dubbelsidiga dokument utan att behöva vända dokumentet manuellt. Givetvis samma sak med utskrifter och kopior. Även färgutskrifter blir mycket bra, jag har inte testat att skriva ut på fotopapper ännu men är övertygad om att resultatet blir bra även där. På det stora hela MYCKET nöjd och jag kan alla gånger rekommendera denna skrivare till dig som är villig att betala lite mer för bra kvalitet och funktioner!
112Ink
Bra
(8)
Utmärkt
7 månader sedan
Snabb och gratis leverans direkt ner i brevlådan, beställde fredag sen eftermiddag och min beställning fanns i brevlådan måndag förmiddag. Rekommenderas starkt och jag kommer troligtvis att beställa härifrån fler gånger!
Widforss
Utmärkt
(433)
Utmärkt
9 månader sedan
Snabb leverans, bra med flera olika leveransalternativ inkl hemleverans. Bra priser, bra utbud och jag gillar verkligen att Widforss verkar ha ett väl fungerande lagersaldo vilket innebär att risken är liten att du beställer något som inte finns i lager. Jag blir garanterat en återkommande kund!
Olight S1R Baton II
Full Star 1
3.8
(1)
750 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
10 månader sedan
Med tanke på storleken så är ljusstyrkan galet bra! Mycket smidig ficklampa att ha med sig, den går i princip ner i vilken ficka som helst. Smidig "magnetisk laddning", flera ficklampor från Olight använder samma teknik för laddning och vissa av de större lamporna har ett väggfäste där du enkelt och smidigt hänger upp lampan för laddning. Den enda nackdelen är att den är lätt att tappa bort men den får lätt högsta betyg ändå. KÖP!
Delitea
Utmärkt
(138)
OK
ett år sedan
Ofta slarvigt packat, har beställt t.ex. chips samt dryck på samma gång som annat och allt har varit nedpackat i en och samma kartong lite huller om buller. Räkna med att ömtåliga produkter (som t.ex. chips) levereras i smulor! Leveransen har även blivit kraftigt försenad vid ett par tillfällen, ofta fungerar dock leveransen bra och varorna kommer i tid men var beredd på att det kan blir förseningar.
Olight Seeker 2 Pro
Full Star 1
4.2
(2)
67 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
ett år sedan*
Toppbetyg utan att tveka, mycket ljusstark och relativt smidigt format. Smidig "magnetisk laddning", flera ficklampor från Olight använder samma teknik för laddning och vissa av de större lamporna har ett väggfäste där du enkelt och smidigt hänger upp lampan för laddning. Vid på/av-knappen finns det dioder som både visar batteritid och ljusstyrka, smidigt även om det ganska tydligt går att se vilken ljusstyrka du har valt. Rekommenderas starkt!
*Redigerades ett år sedan
Amazon.se
OK
(200)
OK
ett år sedan
Precis som med alla andra nätbutiker gäller det att ha lite koll på vad saker kostar. Design, navigering, kassa/utcheckning känns gammalmodig. Långsam frakt jämfört med andra nätbutiker som klarar av att leverera på 1-2 dagar, flera även samma kväll.
Sida 1