Pinnacle

Medlem sen 2004-04-23
243
Bidrag
118
Hjälpsamröster
Weber Premium Grillöverdrag (Genesis II, LX 400)
4.2
(2)
1 199 kr
4 månader sedan
Bra överdrag, det här är kvalitet jämfört med andra liknande överdrag.
Weber Connect
1.3
(4)
1 090 kr
4 månader sedan
Det största problemet, utöver att Weber Connect är en halvfärdig produkt till ett alldeles för högt pris är helt klart oförmågan hos Webers support att lyssna på sina kunder och rätta till problem som rapporteras in. Ett exempel, i början kunde jag inte ange måltemperatur i Celcius trots att jag hade ställt in Celcius i appen. Supporten envisades med att säga att problemet var enhetsinställningen i min telefon. Lite konstigt tycker jag då andra appar, t.ex. väderappar, rapporterar temperatur i Celcius men Weber är väl experter på området så jag får väl lita på dom. Skönt att jag har en så kallad "smartphone", den lyckades nämligen rätta till problemet med måltemperatur alldeles själv och plötsligt kunde jag ange måltemperatur i Celcius. I precis samma veva kom det en uppdaterina av Weber Connect-appen men detta var troligtvis en ren slump. I alla fall om du frågar Webers support. Nä, gör det kloka valet och vänta med att köpa en Weber Connect. Visst finns det potential men det absolut största problemet idag ligger som tidigare sagt hos Webers support - Lär er att lyssna på era kunder och rätta till problem som rapporteras in, då men först då kan detta blir en bra produkt.
JBL Boombox
4.1
(14)
3 980 kr
4 månader sedan
Jag betalade 2990 kr för den och för det priset är det ett fynd, riktigt skönt ljud med bra tryck i. Får du tag på en för 2990 kr har jag bara en sak att säga: KÖÖÖÖP! Positivt: Grym batteritid! Bra ljud! Negativt (nu är jag väldigt petig): Max volym eventuellt något låg. Den väger in på dryga 5 kg...
Samsung QLED QE82Q70R
3.4
(3)
24 990 kr
9 månader sedan
Vilken TV! Har ännu inte hunnit testa så mycket men jösses vilken bild! Har den kopplad till en Samsung 7.1.4 HW-Q96R/XE Soundbar och det funkar riktigt bra. Har testat lite Netflix i 4K direkt från appen i TVn, riktigt fin bild och bra ljud. Har mycket att utforska ännu och återkommer med ett uppdaterat omdöme vid ett senare tillfälle.
Samsung HW-Q96R
3.9
(11)
14 990 kr
9 månader sedan
Faktiskt riktigt nöjd med detta Hembiosystem, visst det går inte att jämföra med fullstora högtalare som drivs av en separat hembioreciever men för vårt vardagsrum passar det riktigt bra. Stort plus att det är trådlös bas och trådlösa surroundhögtalare vilket gör placeringen enkel. Allt som behövs är ett eluttag i närheten där du tänker placera bas-/surroundhögtalarna. Elförsörjning sker med vanlig C7-kabel (Googla om du inte vet) vilket gör att det är enkelt att köpa längre kablar för strömförsörjning om du inte har ett eluttag i närheten där du vill placera de trådlösa högtalarna. Rekommenderas om du inte vill ha ett par stora klumpar till högtalare i ditt vardagsrum.
Weber Instant-Read Termometer
3.8
(1)
167 kr
ett år sedan
Liten och smidig, snabb avläsning av temperatur vilket innebär att den gör precis vad den ska.
Sida 1