Prisjakt

Pinnacle

Medlem sen 2004-04-23
249
Bidrag
131
Hjälpsamröster
Toolab
Bra
(500+)
Bra
ett år sedan
Snabb leverans, bra sortiment, skapligt konkurrenskraftiga priser. Drar av en stjärna på grund av bristande kommunikation när en produkt jag beställde var restad hos tillverkaren. Jag var själv tvungen att ta kontakt med Toolab för att få en uppdatering av orderstatus.
Weber Premium Grillöverdrag (Genesis II, LX 400)
Full Star 1
4.2
(2)
1 289 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
ett år sedan
Bra överdrag, det här är kvalitet jämfört med andra liknande överdrag.
Batteriexperten
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
7 år sedan*
Mycket bra utbud och snabb leverans som alltid är fraktfri, något dyra jämfört med andra butiker men den snabba leveransen väger upp priset. Härifrån kommer jag lätt att handla igen! Vill tillägga att allt funkar utmärkt, även när jag fick problem med en produkt så blev problemet löst snabbt och smidigt. Full pott!
*Redigerades ett år sedan
Weber Connect Smart Grilling Hub
Full Star 1
1.7
(6)
1 199 kr
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan
Det största problemet, utöver att Weber Connect är en halvfärdig produkt till ett alldeles för högt pris är helt klart oförmågan hos Webers support att lyssna på sina kunder och rätta till problem som rapporteras in. Ett exempel, i början kunde jag inte ange måltemperatur i Celcius trots att jag hade ställt in Celcius i appen. Supporten envisades med att säga att problemet var enhetsinställningen i min telefon. Lite konstigt tycker jag då andra appar, t.ex. väderappar, rapporterar temperatur i Celcius men Weber är väl experter på området så jag får väl lita på dom. Skönt att jag har en så kallad "smartphone", den lyckades nämligen rätta till problemet med måltemperatur alldeles själv och plötsligt kunde jag ange måltemperatur i Celcius. I precis samma veva kom det en uppdaterina av Weber Connect-appen men detta var troligtvis en ren slump. I alla fall om du frågar Webers support. Nä, gör det kloka valet och vänta med att köpa en Weber Connect. Visst finns det potential men det absolut största problemet idag ligger som tidigare sagt hos Webers support - Lär er att lyssna på era kunder och rätta till problem som rapporteras in, då men först då kan detta blir en bra produkt.
JBL Boombox
Full Star 1
4
(16)
3 490 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
2 år sedan
Jag betalade 2990 kr för den och för det priset är det ett fynd, riktigt skönt ljud med bra tryck i. Får du tag på en för 2990 kr har jag bara en sak att säga: KÖÖÖÖP! Positivt: Grym batteritid! Bra ljud! Negativt (nu är jag väldigt petig): Max volym eventuellt något låg. Den väger in på dryga 5 kg...
Power
Utmärkt
(500+)
OK
2 år sedan
Nja, jag är inte superimponerad över leveranstiden, att det ska ta närmare en vecka innan en vara som enligt hemsidan finns på lager är levererad är lite för lång tid jämfört med andra liknande butiker som klarar av leverans på 1-2 dagar.
Samsung QLED QE82Q70R
Full Star 1
3.4
(3)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
2 år sedan*
Vilken TV! Har ännu inte hunnit testa så mycket men jösses vilken bild! Har den kopplad till en Samsung 7.1.4 HW-Q96R/XE Soundbar och det funkar riktigt bra. Har testat lite Netflix i 4K direkt från appen i TVn, riktigt fin bild och bra ljud. Har mycket att utforska ännu och återkommer med ett uppdaterat omdöme vid ett senare tillfälle.
*Redigerades 2 år sedan
Samsung HW-Q96R
Full Star 1
3.6
(10)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
2 år sedan
Faktiskt riktigt nöjd med detta Hembiosystem, visst det går inte att jämföra med fullstora högtalare som drivs av en separat hembioreciever men för vårt vardagsrum passar det riktigt bra. Stort plus att det är trådlös bas och trådlösa surroundhögtalare vilket gör placeringen enkel. Allt som behövs är ett eluttag i närheten där du tänker placera bas-/surroundhögtalarna. Elförsörjning sker med vanlig C7-kabel (Googla om du inte vet) vilket gör att det är enkelt att köpa längre kablar för strömförsörjning om du inte har ett eluttag i närheten där du vill placera de trådlösa högtalarna. Rekommenderas om du inte vill ha ett par stora klumpar till högtalare i ditt vardagsrum.
Weber Instant-Read Termometer
Full Star 1
3.8
(1)
226 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
2 år sedan
Liten och smidig, snabb avläsning av temperatur vilket innebär att den gör precis vad den ska.
Inet
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
8 år sedan*
Grymt snabb leverans och bra priser, kan inte get mycket mer är full pott! Det blir full pott igen, galet snabb leverans och pingvinstången ger den 6:e stjärnan! ;)
*Redigerades 2 år sedan
Sida 2