Prisjakt

roefen

Medlem sen 2009-06-03
11
Bidrag
5
Hjälpsamröster
Jam
OK
(34)
OK
ett år sedan
Jam Syntotek Butiken får 10/10 , e-handeln lämnar dock en del att önska. Verkar inte vara realtid lagersaldo, fått mail flera gånger när jag beställt att varan är slut eller att dom ska beställa in den. Tyvärr har jag då valt andra butiker numera.
IKEA
Dålig
(301)
Usel
ett år sedan
2 veckors leverans för lagervaror som skickas med PostNord, det är på riktigt ett skämt. Och senaste gångerna var det så illa packat så att produkter gick sönder och även ramlade ut (två halvkartonger med ett bundband kanske funkar med bud men inte med PostNord, det vet alla) Ett plus för att kundtjänst löste det snabbt men det ändrar inte ursprungsproblemet - vakna IKEA, det är 2020, anställ rätt folk och kom in i matchen.
Apoteksgruppen
Dålig
(2)
Usel
ett år sedan
Spammar trots avregistrering, gång på gång.
Apple Magic Mouse
Full Star 1
3.4
(67)
Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
7 år sedan*
Möss har aldrig varit Apples starka sida, och den här går tyvärr vidare i samma fotspår. - Taskig ergonomi - Tung - Låg - Vass Följde med vid köp av iMac, men efter några dagar fick min gamla 70krs mus från Logitech ta över istället. Den kan säkert funka OK om man bara ska surfa och lyssna på musik men så fort det behövs lite precision så är det kört. + Den är snygg Så är användningsområdet tex en synlig dator i butik, kundmötesrum, showroom etc där det är viktigt hur det yttre ser ut så passar den jättebra, annars leta vidare.
*Redigerades 7 år sedan
Elgiganten
Bra
(500+)
Utmärkt
7 år sedan*
Snabb & smidigt leverans. Även kontakt per tele vid en fråga jag hade. Rekommenderas. ett minus för hemsidan, det är faktist lättare att hitta produkter här på prisjakt än att leta direkt på elgigantens hemsida.
*Redigerades 7 år sedan
TP-Link TL-PA411KIT
Full Star 1
3.8
(28)
369 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
8 år sedan*
Funkar som utlovat, dock en klargörelse ang hastigheten: 500 Mbit/s är endast hastigheten mellan enheterna. Det har endast 10/100 Ethernet så sitter ni med 100+ bredband är bara att leta vidare.
*Redigerades 8 år sedan
CyberPhoto
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
8 år sedan*
Fantastisk service och leveranstid. Enda minuset skulle vara att hemsidan behöver få sej en anpassning till 10-talet :) Rekommenderas!
*Redigerades 8 år sedan
Apple iPad 16GB (3rd Generation)
Full Star 1
4
(66)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
9 år sedan*
Väldigt nöjd. ett minus dock för att frontkameran inte är 5 megapixlar den med. lite snålt år 2012 tycker jag.
*Redigerades 9 år sedan
Samsung Galaxy Gio GT-S5660
Full Star 1
3.3
(57)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
10 år sedan*
Man får det man betalar för, är du ute efter en 5000 kronors Android eller en iPhone och tror att du kommer undan med denna, glöm det :) Men vill ta steget att testa en smartphone så är denna helt perfekt. + Prisvärd + Android 2.3.3 + Helt okej skärm - Batteritiden lämnar en del att önska - lite plastig - Använder du en dyrare nalle vid sidan om så stör man sej på responstiden. Inte mycket att orda om för det priset, köp!
*Redigerades 10 år sedan
Apple iPod Shuffle 2GB (4th Generation)
Full Star 1
4.1
(26)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
10 år sedan*
riktigt bra liten spelare. var lite tveksam då den saknar display men när jag såg den för 199.- beslutade jag mej att ge den en chans. och den är helt klart värt sitt ordinarie pris. + liten + voiceover, skärm saknas inte alls + bra kvalité på ljudet + bra batteritid + lätt, perfekt att jogga med - clipset går inte flytta - dom klassiska vita hörlurarna är fortfarande värdelösa
*Redigerades 10 år sedan
Sida 1