Prisjakt

roefen

Medlem sen 2009-06-03
13
Bidrag
2
Hjälpsamröster
Apotek Hjärtat
OK
(500+)
r
roefen
13 omdömen
Usel7 månader sedan

Har ok priser online ibland och ”hämta på ditt apotek” funkar inom utlovad tid. Dock helt värdelöst uthämtningssystem (iaf vid Mariatorget Stockholm) där väntetiden alltid blir bizzart lång oavsett vilken tid på dygnet man är där.

Amazon.se
OK
(500+)
r
roefen
13 omdömen
OK2 år sedan

Beställer ofta från Amazon. Om det skickas med PostNord eller UPS så har det varit välpackat, men vid bud med AirMee så är det tejp och adresslapp direkt på originalkartongen, värdelöst när man ska ge bort i present. Förutom det så är det minus till sökfunktionen, helt omöjligt att hitta saker om man inte redan vet exakt vad man vill ha. Plus till kundservice som ringde upp efter 10min och löste ett problem. Överlag bra men kunde varit så mycket bättre.

Jam
r
roefen
13 omdömen
OK4 år sedan

Jam Syntotek Butiken får 10/10 , e-handeln lämnar dock en del att önska. Verkar inte vara realtid lagersaldo, fått mail flera gånger när jag beställt att varan är slut eller att dom ska beställa in den. Tyvärr har jag då valt andra butiker numera.

IKEA
Dålig
(329)
r
roefen
13 omdömen
Usel4 år sedan

2 veckors leverans för lagervaror som skickas med PostNord, det är på riktigt ett skämt. Och senaste gångerna var det så illa packat så att produkter gick sönder och även ramlade ut (två halvkartonger med ett bundband kanske funkar med bud men inte med PostNord, det vet alla) Ett plus för att kundtjänst löste det snabbt men det ändrar inte ursprungsproblemet - vakna IKEA, det är 2020, anställ rätt folk och kom in i matchen.

Apoteksgruppen
r
roefen
13 omdömen
Usel4 år sedan

Spammar trots avregistrering, gång på gång.

Apple Magic Mouse
Full Star 1
3.6
(64)
895 kr
r
roefen
13 omdömen
Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 9 år sedan

Möss har aldrig varit Apples starka sida, och den här går tyvärr vidare i samma fotspår. - Taskig ergonomi - Tung - Låg - Vass Följde med vid köp av iMac, men efter några dagar fick min gamla 70krs mus från Logitech ta över istället. Den kan säkert funka OK om man bara ska surfa och lyssna på musik men så fort det behövs lite precision så är det kört. + Den är snygg Så är användningsområdet tex en synlig dator i butik, kundmötesrum, showroom etc där det är viktigt hur det yttre ser ut så passar den jättebra, annars leta vidare.

Elgiganten
Bra
(500+)
r
roefen
13 omdömen
UtmärktRedigerades 10 år sedan

Snabb & smidigt leverans. Även kontakt per tele vid en fråga jag hade. Rekommenderas. ett minus för hemsidan, det är faktist lättare att hitta produkter här på prisjakt än att leta direkt på elgigantens hemsida.

TP-Link TL-PA411KIT
Full Star 1
4
(28)
304 kr
r
roefen
13 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 11 år sedan

Funkar som utlovat, dock en klargörelse ang hastigheten: 500 Mbit/s är endast hastigheten mellan enheterna. Det har endast 10/100 Ethernet så sitter ni med 100+ bredband är bara att leta vidare.

CyberPhoto
Utmärkt
(500+)
r
roefen
13 omdömen
UtmärktRedigerades 11 år sedan

Fantastisk service och leveranstid. Enda minuset skulle vara att hemsidan behöver få sej en anpassning till 10-talet :) Rekommenderas!

Apple iPad 16GB (3rd Generation)
Full Star 1
4.3
(65)
r
roefen
13 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 12 år sedan

Väldigt nöjd. ett minus dock för att frontkameran inte är 5 megapixlar den med. lite snålt år 2012 tycker jag.