Kategorier
Prisjakt
Anonym användare
Anonym användare
Usel
6 månader sedan
Otroligt dålig upplevelse att handla online från JAM. Websidan är från nittiotalet känns det som, krypterar inte anslutningen när man skapar konto osv. Kass helt enkelt. Leverans av produkt som de sa de kunde få in på några dagar tog fyra veckor, och ingen kommunikation från dem utan behövde kontinuerligt maila för att få information om beställningen. Ville beställa från en svensk affär för att stödja lokala näringslivet, men kommer aldrig någonsin köpa från JAM igen.
r
roefen

11 omdömen

OK
ett år sedan
Jam Syntotek Butiken får 10/10 , e-handeln lämnar dock en del att önska. Verkar inte vara realtid lagersaldo, fått mail flera gånger när jag beställt att varan är slut eller att dom ska beställa in den. Tyvärr har jag då valt andra butiker numera.
r
rainy42

2 omdömen

Utmärkt
ett år sedan
Till skillnad från flera äldre omdömen här på prisjakt så har jag bara positiva erfarenheter av Jam - alltid snabba (mycket snabba) leveranser och smidig dialog via mail om man har frågor. Har köpt många synthar och tillbehör från dem, och aldrig några problem.
StigoLulea
StigoLulea

26 omdömen

Usel
ett år sedan
Beställde en mikrofon Shure sh55II. Fickmen fråga via mail om dom skulle beställa den, svarade på en gång,,, sen hör jag inget mer från dom. Beställer från en annan butik istället
vurt
vurt

82 omdömen

Bra
12 år sedan
Bra!
SimonSwartling
SimonSwartling

29 omdömen

Bra
7 år sedan
Jag har köpt en liten keyboard och en Moog-synt det senaste halvåret via webben, betalat via faktura. Mycket smidigt och den kostnadsfria leveransen har kommit när den skulle. Har genom åren köpt ett och annat i butikerna med och personalen är trevlig och testmöjligheterna har verkligen varit toppen, mängder av instrument i butiken!
e
erkanperk

1 omdöme

Usel
7 år sedan
Beställde en produkt som jag valde att betala i förskott, fick en bekräftelse på att jag beställt varan men ingen betalningsinformation. Efter några dagar så hade betalningsinformationen fortfarande inte dykt upp så jag bestämde mig för att maila och fråga dom, varav jag fick svar några timmar senare som sa att produkten jag hade beställt hade gått ut. Om man inte har produkter så kan man ju inte sälja dom, och hur länge hade jag fått vänta på att få reda på detta om jag inte hade mailat.
m
matsiponken

4 omdömen

Dålig
7 år sedan
La en beställning av en vara som enligt webshoppen fanns på lager. En vecka senare så hade de inte postat varan ännu. Avråder från att handla här om ni har bråttom. De svarar dock i telefon när man ringer och är trevliga i sitt bemötande.
Betyg köpupplevelse
2.2OK
2 omdömen

Om butiken

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Betalningsalternativ

PayPal
  • Direktbetalning
  • Faktura
  • Avbetalning
  • Förskottsbetalning
  • Kortbetalning
  • SMS-betalning
  • Postförskott
  • Bitcoin
  • Betalning via telefonräkning

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

www.jam.se

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Johan Antoni Musik AB

Organisationsnr: 556881-9105

Information hos allabolag.se