Prisjakt

Fromage

Medlem sen 2009-02-02
89
Bidrag
48
Hjälpsamröster
Bose Sleepbuds In-ear
Full Star 1
3.3
(3)
F
Fromage
89 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
5 år sedan

Bara som en liten upplysning, bose har dragit tillbaka dessa pga batteriproblem. Fram tills sista december 2019 kan ni kontakta Bose och få pengarna tillbaka för dessa (rekommenderas)

Baresso
OK
(500+)
F
Fromage
89 omdömen
BraRedigerades 5 år sedan

Fungerar fint hittils, snabb leverans och ofta bäst pris. Det enda jag kan klaga på är att priserna inte alltid stämmer när man surfar på Prisjakt jämfört med sidan. Kan givetvis vara fel hos Prisjakt och att de inte uppdaterar korrekt men har hänt många gånger just i denna butik jämfört med andra.

Apotea
Utmärkt
(500+)
F
Fromage
89 omdömen
Utmärkt5 år sedan

Har bytt från samtliga apotek och handlar enbart hos Apotea nu. Oftast ligger dem 25-50% under fysiska butikerna i pris och man kan få varan levererad till instabox samma dag även om man beställer vid 3-4 på natten. Det finns en otrolig mängd frakt-/ och betalalternativ, varav många av fraktalternativen är kostnadsfria. Har inget negativt att anmärka på utan kommer fortsätta med apotea för en lång tid framöver.

Corsair Gaming K55 RGB (Nordisk)
Full Star 1
4.1
(22)
679 kr
F
Fromage
89 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
5 år sedan

Gick igenom en mängd olika tangentbord och hittade denna till slut. Om du som jag har svårt för mekaniskt där antingen ljudet eller att man lätt trycker fel då knapparna registrerar trycken snabbare på mekaniskt än membrane så kan jag varmt rekommendera detta. - RGBn kunde gott ha varit lite starkare men är ingen deal breaker. -/+ handlesstödet som följer med är ok men valde ett i tyg istället för plastm + Gillar att det finns multimedia-knappar.

Dell
F
Fromage
89 omdömen
Utmärkt5 år sedan

Vet inte varför Dell fått så många negativa stjärnor. Behövde skicka tillbaka en skärm under ångerrätt, fick svar direkt från kundservice som ordnade med transport och upphämtning. Även de gånger jag haft problem har Ups kommit inom nån dag eller två och hämtat/bytt ut skärmen. Kan varmt rekommendera Dell för bra skärmar och eftersupport!

Melitta Caffeo Solo
Full Star 1
4.3
(26)
2 990 kr
F
Fromage
89 omdömen
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
5 år sedan

Trasig direkt ur box. Fick hem den, körde en första bryggning som vart kanon, lät en halvliter stå kvar över natten och när jag vaknade hade allt läckt ut på diskbänken genom ett hål under maskinen. Det ser ut som detta hål är en "failsafe" så läckage inte stannar kvar i maskinen så min gissning är att det är fel på en packning där den tar in vatten i maskinen. Blir tyvärr retur på en annars fin maskin och kommer inte chansa på en ersättare av samma märke. De negativa omdömen som finns handlar just om tekniska problem i maskinen och inte kaffet i sig. Synd att Melitta inte har högre kvalitetskontroll än detta.

AOC CQ32G1 32" Välvd Gaming QHD
Full Star 1
4.2
(15)
F
Fromage
89 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 5 år sedan

Väldigt imponerad av denna skärm. Har alltid kört på dells IPS-skärmar men efter att jag köpt en VA-panel TV så tänkte jag att det kunde vara dags att prova en likadan till datorn. Måste även berömma AOC för packningen av skärmen. Att fot och hållare ligger separat ovanpå i förpackningen och som man sedan monterar medan skärmen ligger kvar i kartongen är en väldigt smart design. + Svärtan är mycket bättre på denna än på en IPS-panel och även färgerna är närmre en IPS än en TN-panel. Däremot upplever jag att den har mer clouding men då främst när man startar datorn och inte när man har massa färger/eller aktivt gör saker på den. + Storleksmässigt var det ett kliv från 27" till 32" men upplever att texten fungerar bättre i 2560x1440 på en 32" då jag personligen tyckte den blev lite väl liten på min gamla 27" dell. - Går bara att vinkla stativet, inte höja och sänka. Spelar dock ingen roll då skärmen ska vara under ögonhöjd. Tips! Kör med display port istället för HDMI om ni ska upp i 144hz, körde HDMI först men kunde bara välja 75 hz som max medans den andra kabeln visade hela vägen upp till 144hz. Skärmen kommer även med vissa förinställningar för t.ex. spel men upplever att färgerna blev extremt saturerade så kör själv utan. Uppdatering: Det är trots allt en hel del clouding och BLB på denna, och det är även några horizontala väldigt osynliga streck på vissa bitar av skärmen så får se om jag behåller eller ej. Uppdatering två: Denna åker tillbaka då jag valde att köpa en Asus pg279q istället.

Samsung C32JG50 32" Välvd Gaming QHD
Full Star 1
4
(7)
8 538 kr
F
Fromage
89 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
5 år sedan

Ja var ska man börja? Hann inte mer än packa upp den innan jag såg att hela skärmen var spräckt i hörnet så det är bara att reklamera. Stativet var nog det sämsta jag sett, helt i plast och man måste använda skruvmejsel för att dra i skruvarna. Därefter trycker man i stativet i skärmen vilket är omöjligt att ta ur vilket jag fick erfara när man skulle packa ner den igen, slet så hårt att den repade upp hela underarmen. Mitt råd, köp inte denna skit. Samsung brukar göra bra grejer men detta var under all kritik. Kan tyvärr inte bedöma kvalitén på bilden då jag inte ens hann starta den men är den i linje med byggkvalitén så lär den inte vara bra.

Logitech Z200
Full Star 1
3.5
(14)
395 kr
F
Fromage
89 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 5 år sedan

Man får vad man betalar för. Ljudet var inte alls bra och körde man med hörlurar igenom högtalarna var kvaliten sämre än om man kopplade in hörlurarna direkt i datorn. Köp något från creative istället om du vill ha bra ljud. Det enda positiva med dessa är att de är riktigt snygga på skrivbordet.

Webhallen
Utmärkt
(500+)
F
Fromage
89 omdömen
OKRedigerades 5 år sedan

Trevlig men inte speciellt kunnig personal. När du får problem är det inte lätt att reklamera. Nu har jag haft två reklamationsfall och då jag jobbar med hård och mjukvara är jag duktig på att återskapa problemen på ett konkret sätt så de kan se problemet i affären, men det är långt ifrån alla som har tillräckligt med kunskap att göra detta. Sålänge du inte får/förväntas ha problem så kan de fungera men ska du reklamera något så gäller det att du kan påvisa problemet. Uppdaterar betyget, kundservicen är obefintlig.