ubeda

Medlem sen 2008-07-03
14
Bidrag
12
Hjälpsamröster
Amazon.se
OK
(409)
u
ubeda
14 omdömen
Usel2 månader sedan

En hel del är billigt och bra med snabb leverans. Men titta på t.ex. på https://www.amazon.se/dp/B0B7QR58SF Det är en bok som ser ut som en Intel-processor. Brand Independently Published CPU model Core i5 Secondary cache 16 MB Wattage 125 watts Cache size 16 MB Processor count 10 Dispatches from Amazon Sold by Amazon Man kan inte ens lita på det som säljs av Amazon själva. Rent bedrägeri. Därav 1 stjärna.

Sony WF-C500 Wireless In-ear
Full Star 1
4.3
(500+)
578 kr
u
ubeda
14 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 6 månader sedan

Antal stjärnor avspeglar pris/prestanda. Allt kan givetvis bli bättre, men då får man betala betydligt mer än 590 kr. Bra lyssningsljud. Krävde ganska små justeringar i eq. Som alla andra lurar av denna typ så är ljudet väldigt beroende av passform på gummiduttarna. Det följer med 3 storlekar. Ett steg extra, dvs 4 duttar, hade varit bra. Drar av stjärnor för ganska kass mikrofonljud och lite odistinkta "knappar" för ljud, av/på etc.

ComputerSalg
Utmärkt
(500+)
u
ubeda
14 omdömen
Dålig9 månader sedan

+ Bra priser på mycket. - Ibland levererar de. Ibland inte. "Tyvärr har det inträffat ett fel i prisberäkningen av produkten i denna beställning." "Vi förbehåller oss rätten att avbryta en order om felaktiga priser anges på hemsidan, eftersom dessa är autoberäknade." I mitt fall var priset de angav 22% under närmaste konkurrent. Inget orimligt alltså, men de valde att avbryta efter några dagar.

Garmin Forerunner 245 Music
Full Star 1
4.3
(500+)
2 450 kr
u
ubeda
14 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
ett år sedan

Betyg på en skala 1-5: Pulsmätare: 2 (Oanvändbar i aktiviteter. Gäller även landsvägscykel!) Sömnregistrering: 2 (Också mer eller mindre oanvändbar) Syremättnadsmätare: 3 (Jämfört med en enklare fingertoppsmätare) GPS: 5 (Strömsnålt Sony-chip med acceptabel precision) Hantering: 3 (Knappar funkar bra i fukt. Typ svettig träning, kajak etc.) App/webconnect.garmin.com: 5 (Jättebra och gratis) Men vad hjälper en bra app om data som kommer in till stor del är skräp!

Elgiganten
OK
(500+)
u
ubeda
14 omdömen
Usel3 år sedan

Köpte ett aktivitetsarmband, Fitbit Versa 3, på Kungsgatan. Det var en "fyndvara i nyskick" enligt beskrivningen (dvs en kundretur). När jag kom hem och öppnade förpackningen så saknades laddkabeln i förpackningen och själva armbandet var grisigt så in i h-e. Om det funkade vet jag inte. Stendöd var det i alla fall och det krävs Fitbits laddkabel för att få igång den. Dvs Elgiganten hade inte ens tittat i förpackningen utan bara märkt upp den som "Nyskick". Returnerade den och erbjöds ingen kompensation. Åker till Netonnet i eftermiddag och köper den där i stället. Jag får ta cykelturerna till Kungsgatan som motion. 700 kcal blev det enligt mobilen. Lärdom: Lita inte på Elgigantens beskrivningar för fyndvaror.

ROSE Bikes
u
ubeda
14 omdömen
Bra4 år sedan

Bra priser och bra ordning på saldo, leveranser etc. Leveranser av skrymmande varor kan ta tid lång tid och informationen om det är dålig. Mina hjul låg på DHL-terminal i Tyskland 1 vecka (!) innan de skickades vidare.

Synsam
Dålig
(55)
u
ubeda
14 omdömen
Usel4 år sedan

De bekräftar en order. Sedan meddelar de att en av artiklarna tagit slut och följer upp det med ett hot om inkasso trots att de redan tagit betalt för allt, inklusive artikeln som ströks, via Klarna. De svarar inte på mail. Undvik!

Stadium webbshop
OK
(425)
u
ubeda
14 omdömen
Usel4 år sedan

En del bra priser, men sjuuuuuuuuuuuuukt lååååååååååångsamma. Och när de till slut levererar så är det fel storlek eftersom de märkt förpackningen fel. Jag returnerade varan för en vecka sedan. Returen har ännu inte hanterats av Stadium. Det blir nog inga fler köp från Stadium. Två stjärnor för lågt pris.

SnowInn
OK
(44)
u
ubeda
14 omdömen
UselRedigerades 7 år sedan

Bra priser. Allt annat är dåligt. De levererar inte i tid. De levererar inte det som de tar betalt för. Klagomålshanteringen är undermålig.