Prisjakt

anbeh

Medlem sen 2008-06-12
25
Bidrag
15
Hjälpsamröster
PhoneLife
Bra
(452)
a
anbeh
25 omdömen
Usel4 år sedan

Har fortfarande inte fått min vara och har mailat er tre ggr nu utan svar om vad jag skall göra med fakturan. Seriöst nä tror inte det.

Fossil Q Explorist Gen 3 FTW4001
Full Star 1
5
(1)
a
anbeh
25 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 6 år sedan

Har haft denna ett par veckor nu och kan inte vara annat än helnöjd. Brukar ta av den från laddaren runt sju på morgonen och använder den sedan hela dagen för att kolla mail, meddelanden samt ta ett par samtal och brukar ha runt 60% batteri kvar på kvällen, kör då en watchface från Playstore som inte verkar påverka batteritiden negativt. Finns även gott om snygga watchfaces med från Fossil. Den har två knappar som går att programera att öppna olika appar till exempel, kronan är vridbar så du kan scrolla i appar alt i menyerna på klockan alt trycka på den för att öppna appmenyn. Byggkvaliten är fantastisk, känns och ser ut som vilken analog klocka som helst på armen. Är du inte i behov av pulsmätare eller GPS i klockan är detta en av de bästa Android wear klockorna på marknaden mitt tycke.

Stilrenaklockor.se
a
anbeh
25 omdömen
UtmärktRedigerades 6 år sedan

Precis som näthandel skall vara, bra pris snabb leverans och mycket trevligt bemötande, dessutom lägst pris på många produkter. Rekomenderas starkt.

Fyndiq
Dålig
(500+)
a
anbeh
25 omdömen
UselRedigerades 6 år sedan

Beställde en drönare precis som "halloj" skrivit om nedan enda skillnaden är att jag beställde min på Cyber Monday. Mitt första utskick försvann även för mig och en andra sändning skickades, har nu gått 10 dagar sedan leverans nr två gick iväg och inte heller den har kommit fram inget spårningsnummer att tillgå så leta efter den kan man glömma. Första och sista gången jag handlar hos Fyndiq känns som ett lotteri att beställa härifrån med alldeles för få vinster, enda som gick snabbt var att få fakturan på köpet...

Worx Landroid M WG790E.1
Full Star 1
3.7
(13)
a
anbeh
25 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 8 år sedan

Har kört WG790E.1 en vecka nu och kan inte vara annat än nöjd, har ställt in manuellt schema på klippning mellan 15:30-20:00 M-F och gräset är jämt och fint klippt, har ett par smala passager på ca 80cm som den klarar galant. Min gräsmatta är delad på två zoner (700m2 totalt) med en framsida och en baksida som skiljs av med stenplattor detta har inte varit några problem utan klipparen hittar till fram och baksida utan att behöva ställa in zoner, hade ett par driftstopp som berodde på att klipparen skar av gränskabeln vilket var handhavandefel då kabeln låg lite högt på ett par ställen. Har inte gjort några så kallad öar utan valt att bygga påkörningsskydd på undersida av lekstuga etc, träd och tvättställning är inte heller några problem då den går på och backar undan. Programuppdateringar släpps kontinuerligt med ständiga förbättringar. Rekomenderar denna om du har en hyffsat "normal" gräsmatta utan för mycket höjdskillnader, klart värd pengarna och jag ser ingen anledning att lägga mer än detta då den gör sitt jobb galant. finns en lång tråd på Bygga Hus för den som vill ha ytterligare information. https://www.byggahus.se/forum/robotgrasklippare/253835-samlingstrad-worx-landroid-2015-modeller.html

Tretti
Bra
(500+)
a
anbeh
25 omdömen
UselRedigerades 8 år sedan

Ville returnera en produkt som kostade 600:- då jag ångrade mitt köp, avgiften för detta är 95:- helt oacceptabelt då det omöjligen kan kosta detta att skicka ett litet paket som väger 500gr.

Metabo KS 216M Lasercut
Full Star 1
4.5
(2)
1 533 kr
a
anbeh
25 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 8 år sedan

Köpte denna inför fönsterbyte och köksrenoveringen, har gerat en del lister samt kapat lite foder. Förvånsvärt mycket såg för pengarna, inga problem med varken lampa eller laser eller att den skulle såga snett, använder den ihop med sågbord från Bosch (PTA 2400). Bra alternativ till hemmafixaren som vill ha en bra såg som inte kostar skjortan, mycket bra byggkvalitet.

Huawei P8 Lite Dual SIM 2GB RAM 16GB
Full Star 1
4.4
(30)
990 kr
a
anbeh
25 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 8 år sedan

Köpte denna telefon i Fredags framförallt för att den har dubbla sim (kör ett jobbnr och ett privat). Första intryck: För 1790:- får man en telefon som klarar det mesta i vardagen ingen raket i prestanda men har inte stött på några problem med lagg hittills. Skärmen är med 720p upplösning och gör sitt jobb ypperligt med klara färger dock lite åt det kalla hållet. Batteriet har inte nått full kapacitet ännu men klarar i stort sett en hel dag men inte mycket mer. Dock att tänka på är att om du kör med två sim klara kort två endast GSM samt att det delar plats med minneskortslotten vilket betyder att du får välja antingen köra två sim eller ett microsd i andra, personligen är detta inget problem då jag klarar mig gott på 16GB. Slutsats: detta är en billig lur som kör lolipop direkt ur kartongen, ingen raket som sagt men en bra lur i budgetsegmentet med två simplatser. edit: Har nu haft luren i snart två veckor, dual sim funkar klockrent precis så smidigt som jag tänkt mig, batteriet klarar nu lätt en dag, två vid lätt användning, förvånansvärt mycket telefon för pengarana, rekomenderas starkt.

TViX 3D S2
Full Star 1
4.5
(4)
a
anbeh
25 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 10 år sedan

Körde Popcorn Hour A-300 innan denna men irriterade mig på att det var svårt att läsa undertexter (Blurrig) när jag kopplat den till projektor, på tvixen däremot funkar det lysande. Instämmer med Savageboy att gränssnittet inte är det snyggaste men den gör sittjobb förvånansvärt bra med en inbyggd hårddisk tystare än PH och har hittills spelat upp allt jag testat, något segt att packa upp filer via nätverket dock.

Pace DiT8030/13 320GB
Full Star 1
1.4
(27)
a
anbeh
25 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 11 år sedan

Förlängde mitt abonnemang och fick denna för 500:-, grymt missnöjd mycket sämre bild än min gamla Sagem RT90 trodde jag hade fel på projektorn (Epson TW3200) när jag kopplade in den men det visade sig att det var kass signal från boxen, SVT HD1 & SVT HD2 fungerade inte alls då det var för dålig signal fram till boxen trots att det funkade klockrent med Sagem, det skall gå att göra favoritlistor men det har inte funkat för mig kanalerna ligger huller om buller trots att jag valt dem i den ordning jag vill att de skall ligga. On demand tjänsterna har jag inte provat så kan inte säga något om dem. Det hela slutade i alla fall med en retur till boxer med ett extrakort uppsagt.