Prisjakt

r_o_n

Medlem sen 2008-02-03
7
Bidrag
1
Hjälpsamröster
Byggshop
Utmärkt
(500+)
r
r_o_n
7 omdömen
UtmärktRedigerades 3 månader sedan

Snabbt & enkelt & fraktfritt. Kan det bli bättre?

Inet
Utmärkt
(500+)
r
r_o_n
7 omdömen
Utmärkt5 månader sedan

Handlade av dem när de nästan var nystartade. Sedan har det fortsatt. Köper alla datorer vi har i familjen av dem. Sedan blir det lite smått imellan. Vad jag tycker om dem? Väldigt bra och pålitliga. Att det sedan bipackas en Pingvinstång med alla ordrar är ju en liten bonus. Hweter Man Pontus Johansson, norrlänning på TikTok, så skickade ni honom ett par kilo med Pingvinstänger. Kul. :)

Mi Store
Bra
(202)
r
r_o_n
7 omdömen
Utmärktett år sedan

+ Bra produktinfo, bra uppdatering om leverans och spårning. Jag har av deras produkter sedan tidigare och gillar den höga kvaliteten på produkterna. - Nackdelen, den enda, är att ibland är deras produkter billigare hoa andra aktörer.

ComputerSalg
Utmärkt
(500+)
r
r_o_n
7 omdömen
Utmärktett år sedan

En av få som hade det jag köpte. Dessutom ett lägre pris än en större, med z i namnet, onlinebutik Väldigt snabbt mellan beställning och leverans.

MyTrendyPhone
Dålig
(500+)
r
r_o_n
7 omdömen
UselRedigerades 8 år sedan

Denna firma är usel eftersom de inte inser att de lurar sina kunder på fraktkostnad. Att jag ger detta betyg beror inte på den lilla summan de bluffar kunder med, 20kr utan att de gör det utan att begripa att de gör fel. Handlar man i deras system och varan kostar över ett visst pris är frakten inte 39kr utan 59kr. Men ändå så summeras inköpet ihop med en fraktkostnad på 39kr. När man kommer till betalning och fraktsätt, efter "varukorgen" så står det att frakten är 59kr. Samtidigt till höger i överkanten ser man sin kundvagn och där står det 39kr. Det finns en liten länk på produktsidan om fraktkostnad. Då borde ju även rätt fraktkostnad visas, vilket det inte gör, i summeringen. Ringer deras kundtjänst och den kvinna jag pratar med verkar ha svårt att begripa svenska. Kanske för att företaget inte är svenskt och inte finns i Sverige. Hon fattar inte det fel som finns verkar omöjlig att ens diskutera med. Så ska ni handla på ett seriöst företag, välj ett annat.

LG 50PS8000 50" Full HD (1920x1080)
Full Star 1
4.7
(57)
r
r_o_n
7 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 15 år sedan

Mycket bra TV. Bilden är väldigt bra, svärta och kontrast är bra. Den hade fått fullt betyg om LG iaf satsat mer än 5 kr. på högtalarna. Ljudet är ett stort skämt. Ljudet duger inte ens till en nyhetssändning, där man normalt inte har så stora krav.