3.5 av 5 stjärnor

Sorterat efter datum
2019-04-17
z
Det är bättre man beställas i China för att det blir snabbare än Mi Store i Sverige.
2019-04-05
B
Snabb service med leverans som utlovad, t.o.m ett par dar innan. Lagersaldot stämde överens med utlovad telefon till mig. Beställde min på fredagen och fick min på torsdagen veckan efter. Starkt jobbat!
2019-03-29
D
Pinsamt att man inte lyckas säkra tillgång på de egna produkterna före konkurrenterna. Detta trots att man i sin marknadsföring berättar om hur viktigt det är att välja "officiella kanaler" och att de har förtur till leveranserna från tillverkaren. Nu har jag haft min Xiaomi Mi 9 i snart två veckor, köpt från en stor aktör, och Mi Store har fortfarande inte fått in telefonen i lager. Som sagt, pinsamt.
2019-01-09
s
Tänkte först beställa en ny telefon via Inet men såg att Mi Store skulle få in min telefon före och priset skulle skilja 40kr så tänkte asch spelar ingen roll och ha begäret tog över. Var i kontakt med supporten av samma anledning de inte får full pott, hade önskat bättre / tydligare uppdatering angående min order och vad som händer. Utöver detta, trevlig personal, snabb leverans och allt annat man kan vänta sig numera.
2018-12-28
P
Mycket imponerande kundservice. Bestämde mig för att köpa en Mi Mix 2S och mi-store var billigast i Sverige. Beställde telefonen två dagar innan en längre utlandsresa så jag var osäker på om den skulle hinna komma fram i tid. Beställningen gjordes 26/12 kl 23.08. Dagen efter kl 13.03 fick jag ett mail om att den var skickad. Och dagen efter det, 28/12 kl 11.29 låg den på mitt lokala utlämningsställe och väntade på mig. Vid frågor och funderingar svarar de nästan omgående via Facebook Messenger. Sen att Xiaomi gör oss teknikintresserade en tjänst genom att erbjuda kvalitetsprodukter till rekordlåga priser - det är en historia för sig. Jag kan verkligen rekommendera mi-store och Xiaomis produkter. Du blir inte besviken.
2018-10-18
P
Fin service och snabba leveranser! Bara plus att säga vid köp av Mi mix2 och roborock 2!
2018-06-13
Redigerades 2018-07-19
f
Redigerad 19/7. Som kompensation fick jag till slut löpa en smartklocka med 33% rabatt så jag ändrar nu mitt omdöme. Beställde en Redmi Note 5 6/64. De var snabba på att skicka telefonen men deras kundservice efter köpet känns inte proffsig. I efterhand visade det sig att de skrivit fel på hemsidan och den telefon jag faktiskt köpt var modellen med 4/64. Upptäckte att jag fått fel telefon några timmar efter jag börjat använda den och då hade jag hunnit låsa upp bootloadern. Skrev till dem att jag önskar få någon form av kompensation alternativt att jag skickar tillbaka den. De vill inte låta köpet gå tillbaka på grund av att bootloadern är upplåst. De borde kunna låsa den igen själva då de erbjuder service på Xiaomi-produkter, vidare är det väl deras ansvar att fixa detta eftersom de levererat fel telefon till mig. Nåväl, en kompensation hade funkat bra om jag kunnat välja någon produkt eller tillbehör som jag har nytta av. Deras utbud av tillbehör är dock dåligt och de har inte svarat på min senaste mail kring detta. Värt att nämna är att den version av Note 5 som jag fick går att köpa för mellan 2000-2500 kr inom Europa och jag hade lätt gjort det istället om jag vetat att det var den telefonen de sålde, har alltså förlorat minst 500 kr på att handla hos dem, något som borde avspeglas i en ev. kompensation och bemötande.
Sorterat efter datum
Gamla omdömen

Omdömen äldre än ett år inkluderas inte i snittomdömet.

2018-03-30
Redigerades 2018-04-05
G
Trist Mina vänner har beställts en Xiaomi Vacuum 2 från en annan sida och därefter blir jag lovad samma pris från mi-store.se! Jag fick återkomma med fler telefonsamtal och till slut fick jag köpa den till ordinarie pris (fick "1000kr rabatt" men slutsumman hamnade ändå på ordinariepris). De som beställt sina Vacuum 2 från andra sidor har redan fått sina robotar och är jätte nöjda med allt. Eftersom Mi-store inte hållit vad de lovat mig fick jag hoppa av tåget! Grundlurad! Vilket är trist då man förberett hemmet (anpassat möbler, mattor mm) för en robotdammsugare, samt gjort alla andra i hemmet besvikna!
2018-01-31
z
Trevlig och tillmötesgående personal, snabb leverans. Vad mer kan man begära?
2017-01-27
R
Kanon bra butik
2016-08-29
L
Köpte en Redmi3, blev uppringd någon timme senare av Mi store i Stockholm, den var utlånad för en tidningstest, fick förslag om att byta till en annan färg och få ett Case med på köpet. Bra service. Slutade med att jag tog 3S modellen och behövde inte betala så mycket mer. Snabb leverans. Fick problem när telefonen uppdaterade programvaran, ringde till Mi-store som skickade 3olika förslag på hur man löste problemet via mejl ett par timmar senare. Allt funkar perfekt nu. Känner mig trygg att handla här, kommer bli fler köp. Min dotter tycker telefonen är häftig med kompass och fjärrkontroll,och hello kitty inspirerat tema.
2016-06-02
n
bra priser
2016-02-27
A
En bra plats att handla på för att slippa använda sig av skivor
Sida 1