david8704

Medlem sen 2008-01-23
9
Bidrag
3
Hjälpsamröster
Dustin Home SE
Bra
(500+)
Dålig
Redigerades ett år sedan

Handlar för över 100tusen/år hos Dustin. Brukar fungera bra, men i somras hade vi ett problem och fick sitta i telefonkö 3-4h per samtal. Tänkte att det var en engångsföreteelse att det var problem med dem. Men nu beställde jag en MacBook Pro, ångrade köpet och dom skickade in en ändring till Posten så den returneras, vi ångrade oss och då gick det inte att ändra hos Posten. Helt ok, förstår att det är en begränsning hos Posten. MEN, då lovade dom mig att den skulle skickas ut till mig igen så fort som den kommer till lagret. Trots det får jag en kreditering och ett mejl där det står "Tack vare hög belastning så hann inte returavdelningen läsa mitt mejl innan... " TACK VARE?! Nu får vi vänta 3-4 veckor för att få samma dator igen. Blir nog så lite Dustin som möjligt framöver.

Macforum
Utmärkt
(95)
Bra
ett år sedan

Eftersom att det är så återkommande förstör det upplevelsen. Det tar 20 minuter varje gång att vänta på sin tur. Parkeringarna i närheten kostar fläsk och då är det rriteraden att man inte ens klockan 10:20 kan få snabbare hjälp. Annars bra! Dyra dock.

Mobilshoppen
Dålig
(68)
Dålig
ett år sedan

Beställde 2 Homepod mini, står 1-4 dagars leveranstid. Fakturan kom direkt men nu en vecka senare har jag inte ens fått sändningsnummret. Mejlat dem för 3-4 dagarsedan utan svar.

LotusGrill XXL 60cm
Full Star 1
3.2
(2)
3 995 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
2 år sedan

Blåser det ute så blir det dålig värme då locket som man kan köpa till inte är "tätt" mot grillen utan det är en glipa där vinden pressar ut värmen. Framförallt locket men också grillen har ganska stora rostangrepp efter två år trots torrt förvar på vintern. Gillar grillen i övrigt, på sommaren är den perfekt om det inte blåser för mycket. Rökfritt och låg förbrukning av kol.

Elcykelvaruhuset
0
Dålig
Redigerades 3 år sedan

Köpte en Lifebike elcykel i April, den har krånglat en del och varje gång man behöver få kontakt med dem så tar det en mindre evighet. Det är väldigt jobbigt med något som man måste ha för att komma till jobbet var dag. Dessutom visade det sig nu i efterhand att batteriet som krånglat med största sannolikhet inte innehöll kvalitetsbatterier från LG/Samsung som utlovat.

Lifebike Chick 7vxl (Elcykel)
Full Star 1
1.8
(1)
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan

Ägt cykeln ett år. Följande har hänt på 500 mil. 1. Motorn gav upp. Fick vänta på reservdel (nytt framhjul) i en vecka. 2. Batteriet gav upp, luktade fruktansvärt i garaget efter användning. Kontakten mellan batteriet och cykeln hade smälltskador. 3. Ekrar gått av i bakhjulet. 4. Ekrar gått av i bakhjulet igen. Summa summarum, ostabil cykel, med bristande kvalitet. Verkstaden bara garvar åt kvaliten på ekrarna i bakhjulet. Batteriet har Breakit nu visat inte är byggt av märkesceller så som utlovat när vi köpte cykeln. Köpte en ny cykel från biltema. E-MTB som spöar skiten ur den här cykeln med hästlängder. Stabilt byggd, 250w motor som är fantastiskt mycket starkare samt halva priset mot den här cykeln.

Supercat
0
Utmärkt
Redigerades 4 år sedan

Ångrade köpet på en katt-gps, tog redigt med tid men allt löste sig tillslut. Kunde önska snabbare svarstider på e-post och längre öppettider på deras telefonsupport.

Proshop
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
Redigerades 6 år sedan

Väldigt snabb leverans, och bra bemötande. Hade oturen att få en defekt DJI Osmo Mobile, men kunde lägga en ny order direkt och kostnadsfritt returnera den defekta. Sånt som händer, grymt snabba svar via e-post och snabbt hanterande av returen.

NetOnNet
Bra
(500+)
Utmärkt
Redigerades 8 år sedan

Bra bemötande i butiken och en mycket bra policy att inget kvitto behövs vid returer och garantiåtgärder... 2014-12-04: Kontaktade dom då mina hörlurar inte kommit fram ännu, beställde 18/11, skickade direkt ut ett nytt par. Inget tjafs.