Macforum
 • Apple Premium Reseller
 • Trygg e-handel
 • Snabb leverans
Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
5 månader sedan

Supernöjd med Macforums höga servicenivå. Har besökt flertalet av butikerna i kedjan, både privat och i jobbärenden. Alltid snabb och professionell service och riktigt bra produkter. Självklart hade man velat önska kortare leveranstider, men det är ju inget ni styr över själva så. På det stora hela, supernöjd! //Emil

Utmärkt
10 månader sedan

Jag fick hjälp direkt. Det märks att de kan sina grejer. De var supertrevliga och betedde sig inte alls som att de bara ville sälja produkterna, som vissa butiker är. De hade kunden i fokus. Jag nu är supernöjd. Bästa butiken!

Macforum svarar:2021-11-08
Tack för fina ord William! :)
d
david8704

9 omdömen

Dålig
ett år sedan

Eftersom att det är så återkommande förstör det upplevelsen. Det tar 20 minuter varje gång att vänta på sin tur. Parkeringarna i närheten kostar fläsk och då är det rriteraden att man inte ens klockan 10:20 kan få snabbare hjälp. Annars bra! Dyra dock.

Macforum svarar:2021-11-08
Hej David, tack för din feedback! Det är kul att vi har många besökare men vi förstår samtidigt att det är irriterande att få vänta på sin tur. Vi har efter sommaren investerat i ett nytt kösystem för att kunna anpassa mängden personal efter behov och arbetar hårt för att få ner kötiderna till ett minimum. Hoppas nästa besök kommer gå snabbare :) Johan, kundtjänstansvarig
Usel
ett år sedan

Vi skulle köpa ny ipad till dottern som skulle fylla sju. Vi var tydliga med att det var en sjuåring som skulle ha den och blev rådgivna ett pipettoskal som skulle vara fullgott skydd. Mindre än en vecka senare har iPaden fula sprickor och butiken vill inte ta på sig något ansvar för sin undermåliga rådgivning. Aldrig macforum igen.

N
NoReaction

2 omdömen

Dålig
ett år sedan

Beställde en Imac 24” den 9/5 som fortfarande inte dykt upp. Datorn släpptes 21/5 och många som beställde efter mig direkt ifrån apple har redan fått sina datorer. Kundtjänst har skrivit till mig att datorn skulle levereras runt den 30 juni. Det har dom skrivit två gånger. Nu när datorn fortfarande inte levererats så har jag fått nytt datum runt den 7 juli. Nästa dator köp kommer att bli direkt ifrån Apple istället och jag rekommenderar andra att köpa därifrån också. Apple erbjuder dock inte Klarna det var därför jag köpte via Macforum istället. Bra kundtjänst dock som svarar hyffsat snabbt.

k
kavanahuang

42 omdömen

Utmärkt
ett år sedan

Certified Apple Premium Reseller. Brilliant shop! Very pleasant shopping experience. I traded in my 2015 macbook pro for macbook air m1. Super fast delivery! What amazed me was they confirmed the trade-in price that is IDENTICAL to precalculated value, and that was at the same day after Postnord delivered the package.

Usel
ett år sedan

Fick lära mig den hårda vägen varför det är viktigt med öppet köp, vilket MacForum alltså inte tillämpar ens för en macbook med namn guld som visade sig vara rosa, trots att den låg i originalförpackning. Lärdom: välj alltid en leverantör som erbjuder öppet köp. MacForum, kom in i matchen, det är 2021...

Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
ett år sedan

Snabb leverans och utlovad dator till ett lågt pris. Finemang! / Jörgen

Betyg köpupplevelse

3.6Bra
3 omdömen

Om butiken

Macforum

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Betalningsalternativ

KlarnaSwishAmerican ExpressVisaMasterCard
 • Avbetalning
 • Direktbetalning
 • Faktura
 • Kortbetalning
 • Betalning via telefonräkning
 • Bitcoin
 • Förskottsbetalning
 • Postförskott
 • SMS-betalning

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Erbjuder telefonsupport. Se butikens hemsida för mer information.

Erbjuder installationsassistans på plats. Se butikens hemsida för info och eventuella regionala begränsningar.

www.macforum.se

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: MacForum Aktiebolag

Organisationsnr: 556435-9684

Information hos allabolag.se