Kategorier
Prisjakt
Macforum
 • Apple Premium Reseller
 • Trygg e-handel
 • Fri frakt
Usel
23 dagar sedan
Vi skulle köpa ny ipad till dottern som skulle fylla sju. Vi var tydliga med att det var en sjuåring som skulle ha den och blev rådgivna ett pipettoskal som skulle vara fullgott skydd. Mindre än en vecka senare har iPaden fula sprickor och butiken vill inte ta på sig något ansvar för sin undermåliga rådgivning. Aldrig macforum igen.
N
NoReaction

2 omdömen

Dålig
en månad sedan
Beställde en Imac 24” den 9/5 som fortfarande inte dykt upp. Datorn släpptes 21/5 och många som beställde efter mig direkt ifrån apple har redan fått sina datorer. Kundtjänst har skrivit till mig att datorn skulle levereras runt den 30 juni. Det har dom skrivit två gånger. Nu när datorn fortfarande inte levererats så har jag fått nytt datum runt den 7 juli. Nästa dator köp kommer att bli direkt ifrån Apple istället och jag rekommenderar andra att köpa därifrån också. Apple erbjuder dock inte Klarna det var därför jag köpte via Macforum istället. Bra kundtjänst dock som svarar hyffsat snabbt.
k
kavanahuang

36 omdömen

Utmärkt
3 månader sedan
Certified Apple Premium Reseller. Brilliant shop! Very pleasant shopping experience. I traded in my 2015 macbook pro for macbook air m1. Super fast delivery! What amazed me was they confirmed the trade-in price that is IDENTICAL to precalculated value, and that was at the same day after Postnord delivered the package.
Usel
5 månader sedan
Fick lära mig den hårda vägen varför det är viktigt med öppet köp, vilket MacForum alltså inte tillämpar ens för en macbook med namn guld som visade sig vara rosa, trots att den låg i originalförpackning. Lärdom: välj alltid en leverantör som erbjuder öppet köp. MacForum, kom in i matchen, det är 2021...
Anonym användare
Anonym användare
Utmärkt
5 månader sedan
Snabb leverans och utlovad dator till ett lågt pris. Finemang! / Jörgen
Anonym användare
Anonym användare
Utmärkt
5 månader sedan
Bra service. Insatt och initiativrik personal.
H
Henrik

1 omdöme

Utmärkt
6 månader sedan
Jag hade en iPhone X och störde mig på batteritiden. Bytte in den online hos MacForum och beställde en iPhone 12 PRO Max istället. ALLT (!) är mycket bättre. Kameran är grym. Batteriet räcker en hel dag plus lite till. Och telefonen är riktigt snabb. Skärmen känns inte överdrivet stor heller utan är precis lagom. Inbyte och leverans var hur smidigt som helst. Och jag fick det utlovade inbytesvärdet som avdrag. Finns inget att klaga på. Jag är supernöjd med både telefon och MacForum. Jag ger telefonen och MacForum 5/5. 👍🏻
Utmärkt
6 månader sedan
Beställde den nya MacBook Air på Black Friday och den levererades 1 vecka senare. Stort plus att jag också kunde byta in min gamla MacBook Pro som gjorde dealen ännu bättre. Professionellt bemötande från deras kundservice och jag rekommenderar dem.
Betyg köpupplevelse
4.6Utmärkt
57 omdömen
Distribution av köpupplevelse
(49)
(3)
(1)
(1)
(3)

Om butiken

Macforum

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Betalningsalternativ

KlarnaSwishVisaMasterCardAmex
 • Kortbetalning
 • Direktbetalning
 • Faktura
 • Avbetalning
 • Förskottsbetalning
 • SMS-betalning
 • Postförskott
 • Bitcoin
 • Betalning via telefonräkning

Leveransalternativ

 • Hemleverans

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Erbjuder telefonsupport. Se butikens hemsida för mer information.

Erbjuder installationsassistans på plats. Se butikens hemsida för info och eventuella regionala begränsningar.

www.macforum.se

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: MacForum Aktiebolag

Organisationsnr: 556435-9684

Information hos allabolag.se

Rekommenderad återförsäljare