Prisjakt

nikche

Medlem sen 2019-11-24
8
Bidrag
9
Hjälpsamröster
Electrolux Ergorapido EERC70EB Sladdlös
Full Star 1
1.3
(9)
n
nikche
8 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan

Totalt värdelös produkt och skamligt för Elextrolux. Sugförmågan är under all kritik och den sprider mest damm och smuts runt sig istället och dåligt batteri.

Apotea
Utmärkt
(500+)
n
nikche
8 omdömen
Utmärkt2 år sedan

Snabbt, smidigt och väldigt enkelt!

Garmin Forerunner 245 Music
Full Star 1
4
(21)
3 325 kr
n
nikche
8 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
2 år sedan

Liten, smidig och relativt anonym även som vardagsklocka jämfört med Fenix modellerna tex. Batteritiden är bra men efter ett års användning märker man tydlig skillnad. Saknar enkel funktion att koppla på batterispar-läge - tex när man kör längre lopp eller liknande.

Moser 1400 ProfiLine Edition
Full Star 1
3.2
(22)
399 kr
n
nikche
8 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
2 år sedan

Grymt effektiv och snabb trimmer som gör jobbet utan problem - även ibland när håret blivit lite för långt. Läste mycket om högt ljud innan men inget jag upplever alls faktiskt. Såklart smidigare med sladdlöst kanske men samtidigt får man mer kraft i denna känns det som. Mkt nöjd.

CyberPhoto
Utmärkt
(500+)
n
nikche
8 omdömen
Utmärkt2 år sedan

Otroligt fin service och uppföljning, alltid snabb leverans och bra grejer. Stark rek på denna butik!

Rum21
OK
(240)
n
nikche
8 omdömen
Usel3 år sedan

Leveransen blev uppdelad utan att få information om detta och därmed försenad. När andra leveransen väl kom utan info flera dagar senare var varan trasig - skickade in reklamation, fick ingen återkoppling trots flera mail. Ringde dit 2 v senare och då kunde dem skicka fraktsedel. Oerhört tråkigt bemötande hela vägen och en köpprocess som verkligen inte är att rekommendera.

Dyson Pure Hot + Cool Link
Full Star 1
3.1
(7)
n
nikche
8 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 4 år sedan

Väldigt nöjd med min Dyson! Renar luften väldigt väl och får en väldigt behaglig temperatur, samtidigt som jag upplever den som tyst så den kan va på i sovrum även nattetid utan att störa. Gillar även fläktdelen inte har några delar som man skulle kunna skada sig på, tex barn eller djur. Dyson Appen är jag också nöjd där man kan styra luftrenaren och se temp, luftkvalitet osv. Uppdatering så här 3 månader in - hux flux dog min Dyson, stod bara att det var något fel på den i appen och att man skulle ringa kundtjänst. Sånt kan hända - inget att säga om detta. Trist att det händer varmaste veckorna på året kanske... Men sen kontakten med kundtjänst fick mig verkligen att fundera, uppfattat Dyson som ett premium-märke men hantering av reklamationen var under alla kritik. Det skulle ta 3 veckor för att få ett mail (!) som man själv får printa med retursedel, sen ytterligare veckor innan de kan skicka en ny fungerande apparat. Där försvann allt mitt förtroende för Dyson dessvärre, det kan inte ta 3 veckor att skicka ett mail med en retursedel när det står 2020 i kalendern.