Prisjakt

prisjakt_user445

Medlem sen 2008-01-02
12
Bidrag
3
Hjälpsamröster
Houdini Way To Go Pants (Herr)
Full Star 1
3
(2)
p
prisjakt_user445
12 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
ett år sedan

Sköna, men funkar riktigt dåligt som vardagsbyxa. De drar åt sig damm osv otroligt fort! Måste i princip köra dem med en klädvårdsrulle efter ett par timmars använding! Hade jag vetat det innan hade jag aldrid köpt dem. Tyvärr är det ju något som visar sig när man redan har använt dem och det är ju därmed försent att returnera dem.

Webhallen
Utmärkt
(500+)
p
prisjakt_user445
12 omdömen
Dålig4 år sedan

Bra utbud, men struligt och besvärligt vid beställning online och avhämtning av order i butik.

Rehifi
p
prisjakt_user445
12 omdömen
Utmärkt5 år sedan

Hade problem med en förstärkare jag köpte av ReHifi. Efter kontakt med dem löste de problemet snabbt och smidigt, rekommenderas.

Elgiganten
Bra
(500+)
p
prisjakt_user445
12 omdömen
UtmärktRedigerades 5 år sedan

Hade lite strul med mitt köp i början, men efter kontakt med elgiganten löste sig problemet! BUTIKEN HAR SVARAT: Hej claeswallin! Beklagar att det har gått TV-reklam på en kampanj som är avslutad. Du får gärna återkomma till mig på [email protected] så ser jag till att vi hittar en lösning som passar dig. Med vänlig hälsning Sofia, driftansvarig Elgiganten.se

Macforum
p
prisjakt_user445
12 omdömen
UselRedigerades 5 år sedan

Kan bara instämma med tidigare, lagersaldo stämmer INTE! Trist när man tar sig till butiken.. ännu värre att det är omöjligt att nå deras kundtjänst via telefon, oavsett tid på dygnet svarar telesvar.. Ville stödja lokala butiker, men nu får det bli en billigare internetshop istället.. För att vara en ”Premium Reseller” är MacForum inte direkt Premium! De får en extra stjärna enbart för att personalen i butiken var trevlig..

Outnorth
Utmärkt
(500+)
p
prisjakt_user445
12 omdömen
UselRedigerades 5 år sedan

Snabb lev, men undermålig kundkontakt. Vid problem med en köpt vara tog det veckor innan jag fick svar och det dröjde länge mellan svaren i diskussionen. Outnorth väljer dessutom att inte ersätta den trasiga varan trots att det onormala slitaget uppkommit pga av hur varan är sydd.. Som sagt, bra priser och snabb leverans men klart underkänd service.

Löparshop.se
Bra
(67)
p
prisjakt_user445
12 omdömen
UtmärktRedigerades 6 år sedan

Mycket bra service! Hade lite problem med DHL, men loparshop löste det och erbjöd tom kompensation!

Garmin Forerunner 735XT
Full Star 1
4.1
(10)
p
prisjakt_user445
12 omdömen
Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 6 år sedan

Köpte klockan för att kombinera träningsklockan med en "vanlig" smartklocka. Som en träningsklocka är den bra, men den stannar som träningsklocka. Jag köpte den utan att ha sett den fysiskt och har nu haft den i två veckor och är fortfarande chockad över hur dålig displayen är, den är inte i närheten av så "bra" som visas på bilderna. Den är riktigt dassig, färgerna är väldigt dåliga, smart-funktionerna är ok. Som sagt, skall ni bara ha den som träningsklocka - kör Skall den användas till vardagsklocka också hade jag valt en annan. /C

Fyndbörsen
p
prisjakt_user445
12 omdömen
UtmärktRedigerades 9 år sedan

Efter lite strul med en produkt fick jag ett väldigt bra bemötande och det var aldrig något frågetecken om att den trasiga produkten skulle bytas ut. Fyndbörsen har väldigt bra priser och marknadsmässigt starka produkter. I sin lagershop har de välplanerade lyssningsrum med god akustik. Hade dock varit intressant att höra vad Dirac hade kunnat göra med ett akustiskt värdelöst rum, ie ett rum med bara betong väggar osv.. Om jag skulle säga något negativt så skulle det väl kanske vara öppettiderna per telefon.. Spelar ingen större roll då de, inom kontorstider, svarar snabbt på mail.. Hade de inte svarat så snabbt på mailen hade de fått -1 stjärna pga telefon-tiderna. Rekomenderar fyndborsen starkt Claes

Akademibokhandeln online
Dålig
(15)
p
prisjakt_user445
12 omdömen
UselRedigerades 10 år sedan

Betyget är gällande HALMSTAD-butiken, på storgatan. Fruktansvärt dålig service, det blir två stjärnor enbart för att kvinnan jag beställde boken av över telefon var väldigt trevlig och hjälpsam. Valde att köpa boken från en bokhandlarren i Halmstad för att stödja den lokala bokhandeln. Det var extremt bråttom med boken, vilket jag poängterade vid beställning. Det skulle ta ca 3-5 arbetsdagar, vilket är fullt acceptabelt. När jag efter 5 arbetsdagen ringer och kollar om boken har kommit får jag svaret att de beställde den precis. Hade det inte varit så bråttom hade det varit en sak, men boken är en viktig del av en större studie. Efter att ha poängterat läget och talat med högst ohjälpligpersonal slutar det ändå med att jag avbeställer boken och köper den online istället, där den dessutom är billigare. De tappade mig som kund och jag rekomenderar ingen till den här butiken.