Prisjakt
Annons
 • Löparshop.se

  (67)

 • dk
3.8Bra
1 omdöme
Omdömen äldre än ett år inkluderas inte i snittomdömet.
Gästanvändare
Utmärktett år sedan

Bra pris och snabb leverans. Visste dock storlek så Ingen retur nödvändig.

Gästanvändare
UselRedigerades ett år sedan

Beställde ett par Saucony löparskor. När de tillslut kom fram visade det sig att skorna hade varit använda och de var helt leriga?? Kartongen var också full av sand. Hur kan de skicka ut en sådan produkt till en kund? Returprocessen tog lång tid och var krånglig. Tillslut accepterade butiken att ta emot skorna emot att de skulle sända nya. Efter att jag inte hört något på ett tag, så mailade jag butiken och frågade om de hade skickat de nya skorna. Då fick jag svaret att de var slut i lager, men att jag kunde få några andra skor. Nu försöker jag få pengarna tillbaka, räknar med att det tar lång tid. Håll er undan från denna butiken om ni inte vill bli lurade!

Gästanvändare
Utmärktett år sedan

Bra, Tydlig Och Överskådlig Hemsida. Bra priser och snabba leveranser ( 3-4 arbetsdagar med DHL ).

Löparshop.se svarar:2022-12-29
Hej. Vi uppskattar mycket din feedback och erfarenhet med oss. Tack för att du tog dig tid att skriva denna feedback. Löparhälsningar från oss i löparshop.
j
johnbull_1975
46 omdömen
Usel2 år sedan

Skickar mängder med mail med fullständigt tandlösa erbjudanden. De flesta känner nog till Prisjakt och hur enkelt det är att jämföra. Att då spamman med högre priser än konkurrenterna känns rätt fånigt. Tror de att merparten av konsumenterna är så dumma? Påtalade detta och fick ett "personligt" och tidsbegränsat erbjudande...till samma pris som de hade på prisjakt och sin webbsida, så de förutsätter nog att deras kunder är puckade. Näe, jag handlar någon annanstans.

Löparshop.se svarar:2022-12-29
Hej John. Vi beklagar att du har fått den här upplevelsen av vårt erbjudande eller lösning för dig. Vi strävar efter att hjälpa våra kunder på bästa möjliga sätt och har ingen avsikt att lura våra kunder. Tvärtom vill vi leverera konkurrenskraftiga priser på marknaden. Vi hoppas ändå att vi kan vara till hjälp en annan gång och du är alltid välkommen att kontakta oss så att vi kan hjälpa dig personligen. Riktigt bra dag från kundtjänstteamet i löparshop.
Gästanvändare
Utmärkt2 år sedan

Bra priser, bra utbud. Inget att klaga på. Man blir alltid lite nervös när butiken är i utlandet (Danmark o detta fall), men det har funkat smärtfritt.

Gästanvändare
UtmärktRedigerades 2 år sedan

Köpt joggingskor från de 2 gånger. Jag köpte skor från märken jag haft tidigare så har vetat exakt vilken produkt jag behövt. Leveransen har varit snabb, max 2 dagar. Inte haft kontakt med kundservice eller gjort retur så kan inte kommentera detta. Nöjd med butiken utifrån snabb leverans och bra pris Edit Juli 2022: Har nu gjort en retur på ett par skor (måndagsexemplar) som gick sönder under löptur. Det var smidigt att skicka in produkten, tog ca 2 veckor för företaget att avgöra om det var godkänd reklamation eller inte. Jag fick pengarna tillbaka.

Löparshop.se svarar:2021-09-27
Tack så mycket för ditt fina omdöme. Vi uppskattar din feedback och hoppas att vi kan välkomna dig tillbaka en annan gång. Hälsningar Dida /kundservice
Gästanvändare
Usel2 år sedan

Köp inte här om ni är ett svenskt företag och vill dra av momsen, först saknas företags informationen på kvittot sen vägrar dom krediteras momsen. "vi er IKKE forpligtet til at lave momsrefusion til f.eks virksomheder inden for EU og det gør vi heller ikke." kanske inte, men om man vill ha nöjda kunder kanske man ska göra mer än vad man är "forpligtet til"..

Gästanvändare
Utmärkt2 år sedan

Bestöllde ett par Asics Kayano 28 som tappade dämpningen efter ca 4-5 månader. Det var inga problem att reklamera och få pengar tillbaka. Kan varmt rekommendera det här företaget.

L
Linus
6 omdömen
Utmärkt2 år sedan

Great handling of complaints. I got my money back for a faulty pair of shoes after they had been used for 5 months.

Löparshop.se svarar:2021-11-30
Thank you very much. We are very happy you were happy with our handling of your complaint. I hope we can welcome you back another time. Best regards Dida / customer service
s
Utmärkt3 år sedan

Har köpt Asics GT-2000 från Löparshop två år i rad och leveransen var snabb båda gångerna och priset rätt. (Jag har använt sammanlagt sju par GT-2000 sedan första generationen kom ut på marknaden.) De senaste paret började gå sönder efter drygt 400 km - nätet började lossna från sulan - och det har inga av de tidigare skorna gjort, så det måste varit fabrikationsfel. Jag reklamerade skorna. Skickade skorna i retur på fredag. På måndagen därefter fick jag besked att reklamationen godkändes. Två dagar senare, på onsdagen alltså, hade jag ett par nya hemma. Reklamationshantering i världsklass!

Löparshop.se svarar:2021-10-14
Tack så mycket för ditt fina omdöme. Jag är mycket glad att höra att du har god erfarenhet av vår reklamationsavdelning och leveranstider. Vi uppskattar din feedback och hoppas att vi kan välkomna dig tillbaka en annan gång. Hälsningar Dida /kundservice

Om butiken

Butiken finns i Danmark. Priserna visas i SEK på butikens sida.

Betalningsalternativ

KlarnaSwishVisaMasterCard
 • Avbetalning
 • Direktbetalning
 • Faktura
 • Kortbetalning
 • Betalning via telefonräkning
 • Bitcoin
 • Förskottsbetalning
 • Postförskott
 • SMS-betalning

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Erbjuder telefonsupport. Se butikens hemsida för mer information.

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: OLYMPIC SPORT APS

Organisationsnr: 502073-2128