Kategorier
Prisjakt
Topplista

Bästa balsamet för torrt hår

Köpråd från Prisjakt Experter

Torrt hår? Du är inte ensam! Vi har alla våra bra hårperioder - men så kommer också våra sämre dagar när håret känns torrt, livlöst och trist. Uttorkat hår kan bero på allt från tex stress, årstid och valet av produkter. Men här kommer räddningen, en lista med fantastiska balsam för torra hår!

Som frisör förespråkar jag alltid kvalitet före kvantitet! När det gäller bra hårvård så finns det inga genvägar och du behöver bra och återfuktande produkter för att behålla håret i ett fint skick. Speciellt viktigt är det också för dig med färgat hår, att du har en produkt bibehåller färgen istället för att tvätta ur den.

I min lista har jag valt ut balsam som gör ditt hår mjukt, återfuktat och väldoftande! Håll till godo!

1. Amika Normcore Signature Conditioner 300ml

Toppresultat och fantastisk känsla!
Inget!

Min nummer 1 inom återfuktande balsam ⭐

Jag har aldrig varit med om ett balsam som verkligen passar alla olika hårtyper så bra som det här. Lockigt, rakt, tjockt, tunt - det här balsamet fungerar för alla!

Håret blir mjukt och följsamt utan att bli det minsta fett. Just Amikas signaturdoft är helt fantastisk och jag får alltid väldigt mycket komplimanger för att jag luktar gott i håret med deras produkter.

Precis som frisörprodukter bör vara, så är den dryg och du behöver inte använda mer än en liten klick. Balsamet innehåller spännande ingredienser så som världens mest näringsrika bär - havtorn, samt sheasmör som är fullt av vitaminer och mineraler. Dessa ingredienser tränger in i hårets fjällskikt och ger återfuktning på djupet.

Om du provar den här produkten så hoppas jag att du förstår min hype!

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Amika Normcore Signature Conditioner 300ml
Amika Normcore Signature Conditioner 300ml
179 kr

2. Eleven Australia Hydrate My Hair Moisture Conditioner 300ml

Lätt och luftig känsla
Otillräcklig för ultratorrt hår

Riktigt bra fukt för pengarna!

Eleven imponerar med sin vidd av olika produkter och jag har jobbat med deras produkter sedan de lanserades i Sverige. Kvalitén tummas inte på och balsamet "Hydrate my hair" är inget undantag! Elevens produkter är dessutom cruelty free och inte testade på djur.

Balsamet ger en lätt och luftig känsla och doftar magiskt av frukt. Avokadoolja, veteprotein och vetestärkelse läker och skyddar håret mot uttorkning vid höga temperaturer. Dessutom är den färgbevarande och parabenfri. Förpackningen är gjord av återvinningsbart material vilket känns modernt och rätt i tiden!

Den här produkten blir inte alls tung, därav kan även du med finare, tunnare hår använda den utan problem. Jag återkommer alltid till den här och ser alltid till att ha en flaska i beredskap hemma!

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Eleven Australia Hydrate My Hair Moisture Conditioner 300ml
Eleven Australia Hydrate My Hair Moisture Conditioner 300ml
156 kr

3. Maria Nila Palett True Soft Conditioner 300ml

Safe choice
Inte så dryg som många andra balsam

True soft? Javisst!

Maria Nila True Soft är ett utredande och populärt balsam för torrt hår som mjukgör, återfuktar och stärker ditt hårs struktur. Jag tycker att håret känns lent, lättkammat och starkt efter att jag använt det.

Balsamet innehåller arganolja som motverkar frizz, statisk elektricitet och tillför massor av glans till ditt hår. Ett stort plus är att det även skyddar ditt hår mot UV-strålning, fria radikaler och motverkar färgförlust. Produkten är även paraben och sulfatfri.

Jag älskar Maria Nilas förpackningar - de är superfina i olika matta, skandinaviska toner och ser supersnygga ut i badrummet - ett plitet plus för det!

Maria Nila är både svenskt och veganskt, vilket är jättebra för vår planet. Här får du allt i ett - bra hårvård, kvalité och långsiktighetstänk!

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Maria Nila Palett True Soft Conditioner 300ml
Maria Nila Palett True Soft Conditioner 300ml
199 kr

4. MoroccanOil Hydrating Conditioner 250ml

För tjockt och svårhanterat hår
Inte lika bra för skandinaviskt hår

Fuktbomb på flaska!

Välkända Moroccanoil har funnits länge på marknaden och har hjälpt många med torra hår genom åren. Balsamet "Hydration" ger dig optimal återfuktning.

Arganoljan och E-vitaminerna tränger in på djupet och gör ditt hår lent, lättkammat och glansigt. Det innehåller även A-vitamin och röda alger som bekämpar fria radikaler. Som många andra kvalitetsprodukter så är den fri från sulfater, fosfater och parabener.

Efter att jag använt det här balsamet så känns håret lyxigt och rejält återfuktat. Den är ganska fet i konsistensen, så det är en produkt för dig med medel till tjockt hår. Jag upplever den också som dryg och att den räcker länge - en kvalitetsprodukt!

Som sommar- eller vinterkur är det här balsamet perfekt, den ger den där extra kärleken som ditt hår behöver i torrare tider!

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
MoroccanOil Hydrating Conditioner 250ml
MoroccanOil Hydrating Conditioner 250ml
159 kr

5. Grazette Crush Wonder Moisturizing Conditioner 250ml

Budgetfavorit!
Billig förpackning

Håll i er, här kommer min budgetfavorit!

Första gången jag använde Crush Wonder Moisturizing-serien så fastnade jag direkt. Den doftar väldigt mycket av frukt och ananas, så gillar du att dofta godis så är den perfekt för dig!

Produkten känns somrig, krämig och återfuktar håret riktigt bra. Mjukt och lättkammat blir det också - det kan mycket väl bero på superingrediensen keratin som ju är en av hårets byggstenar.

Hela den här serien är väldigt bra och till en billig peng. Minuset är förpackningarna som känns billiga - därav känns det kul att kunna tipsa om en produkt som inte bör bli dömd efter bara utseendet!

Har du torrt hår är det här balsamet en riktig budgethöjdare - det ger ett väldoftande hår som ser friskt och vårdat ut!

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Grazette Crush Wonder Moisturizing Conditioner 250ml
Grazette Crush Wonder Moisturizing Conditioner 250ml
119 kr