Hårfönar

  • 3 tester
  • 1 topplistor
  • 2 aktiva experter
Aktiva experter inom hårfönar
Test och topplistor inom hårfönar

Hårfön, hårtork, hårblås - vad du än väljer att kalla den så får du här tips på ett gäng som är riktigt bra. Och det av personer som med största sannolikhet testat fler hårfönar än de flesta - våra eminenta experter! De tipsar om allt från klassiska hårfönar från Parlux till fönar från ghd, som är experten Alices favoritmärke. Du hittar även ett test på en av ghs:s mest populära hårfönar - helios.

Experterna på Prisjakt är vanliga personer som på olika sätt blivit riktigt kunniga inom ett visst område, till exempel via ett yrke eller bara genom ett stort intresse. De har därför ofta testat flera av produkterna de rekommenderar. Här har vi till exempel en hängiven frisör som mer än gärna guidar dig till vilken hårfön du ska köpa. Experterna är oberoende och väljer helt och hållet själva ut vilka produkter de vill rekommendera.

Att köpa hårfön kan vara en typisk tråkig grej att göra, men här har vi förenklat letandet och kokat ner utbudet till några få riktigt bra produkter. Här får du veta vilken hårfön som bäst reducerar frizz, vilken som ger volym och behåller glans, och vilken hårfön som är tystast.