Logitech HD Webcam C270

Logitech HD Webcam C270

 • Max upplösning: 1280x720
 • Max bildhastighet: 30 fps
 • Inbyggd mikrofon
Rank 3 i Webbkameror
Jämför pris på alla Logitech Webbkameror
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Logitech HD Webcam C270

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
 • Max upplösning: 1280x720
 • Max bildhastighet: 30 fps
 • Inbyggd mikrofon

4 av 5 stjärnor

Baserat på 28 omdömen

Sorterat efter datum
2017-01-12
  d
  dotpointer(53 omdömen)
  Härlig liten webbkamera som klarar tjocka stationära plattskärmar på flera centimeter och som är mindre än man kan tro. Försedd med en tyngd i hållaren och gummifötter som gör att den vilar stabilt. En enda lång USB-kabel (som kanske kunde varit något längre) med ett kardborreband. Över förväntan bra bildkvalitet - känns inte som en webbkamera, snarare som en bättre smartphone. Klarar svagt belysta rum. Klarar att leverera bild och ljud över USB 2.0 trots att den har en 1,4 meter USB-kabel, en USB-hubb och en 5m lång USB-kabel fram till datorn. Bra mikrofon som tar upp ljud. Grön lampa som lyser när videokameran är på (dock inte mikrofonen - går att spela in från den när lampan är släckt). Fungerar i Debian Linux 8.6 med Skype, Cheese mfl. Rekommenderas.
  2016-09-02
   K
   Kvasi(85 omdömen)
   Använder i princip bara mikrofonen för mumble och skype. Mikrofonen är imponerande bra trots att man sitter mer än en armlängd bort. Helt klart bättre än den fristående mikrofonen jag hade tidigare. Kanske lite väl bra för att om någon pratar i bakgrunden så tas de upp av mikrofonen.
   2015-11-17
    c
    claes42(1 omdöme)
    Förvänta inga storverk, det är en ok kamera om man inte har så höga krav. Men om du exempelvis vill ta en bild av någonting med text (pass eller körkort t.ex.) så kan du glömma det, skärpan är alldeles för dålig. Ljudinspelning är också på sin höjd acceptabel. Med tanke på det låga priset så är den ok.
    2014-12-01
     D
     DonGrif(23 omdömen)
     Helt ok bild och ljud. Mjukvaran känns lite seg ibland, men gör sitt jobb.
     2014-04-03
      a
      anton_mjor(17 omdömen)
      Funkar mycket bra. Stänger man av Low Light Compensation i inställningarna och ändrar PowerLine Frequency till 50Hz i inställningarna blir videon i princip i klass med en riktig hd-videokamera, även i dåligt ljus. Ljudet är riktigt klart och naturligt. Så bra att det tar upp minsta klick på tangentbord eller mus... En ynka stjärna minus för det.
      Sida 1