Kategorier
Prisjakt

Airbrush1973

Medlem sen 2019-02-14
6
Bidrag
1
Hjälpsamröster
Webhallen
Bra
(500+)
Utmärkt
ett år sedan
Enkelt att hitta det man söker. Bra utbud. Bra priser, och snabba leveranser till Norrlands inland. Kundservice kan jag inte säga nåt om, då jag aldrig har varit i behov av att kontakta dom. Rekommenderas starkt.
Komplett.se
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
ett år sedan
Köper mest pc delar, men det har även blivit lite vitvaror från Komplett. Enkelt att hitta det man söker. Bra utbud. Bra priser, och snabba leveranser till Norrlands inland. Kundservice kan jag inte säga nåt om, då jag aldrig har varit i behov av att kontakta dom. Rekommenderas starkt.
Matsmart
Bra
(37)
Usel
ett år sedan
Överpriser på väldigt mycket. Dom är inte så billiga som dom försöker få oss att tro. Jämför priser hos våra lokala handlare, och det är roligt att se att våra egna handlare är billigare på väldigt mycket. Bäst före datum kan vara upp till 3 månader gammalt på det vi har beställt. Leveranstid 2-5 dagar. Vi har fått vänta 7-9 dagar innan vi har fått våra varor. Dåligt packat. Det är varor som har blivit söndermosat av tyngre varor. Dåligt, och Oseriöst. Aldrig mer från Matsmart, och vi har flera bekanta som även har slutat handla från Matsmart pga deras oseriöshet.
Inet
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
2 år sedan
Tycker dom har en jättetrevlig service, och support. Beställde en tid sen lite pc saker, och dom hade inte dom hemma i webbshoppen, men då hörde en säljare av sig, och erbjöd att skicka samma vara från en av butikerna, så att jag skulle slippa vänta på att varan skulle komma in i webbshoppen. Det kallar jag för service. Jag är mycket nöjd över detta företag. Rekommenderas starkt.
CyberPhoto
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
2 år sedan
Har handlat i många år från Cyberphoto, och har faktiskt aldrig varit missnöjd. Tycker dom har en jättetrevlig service, och support. Bra recensioner på sina produkter. En del klagar på att deras fraktpriser är dyra, men det är ju inte CyberPhoto som prissätter fraktpriserna. Det är ju Posten som har höjt priserna. Jag är mycket nöjd över detta företag. Rekommenderas starkt.
Eldkraft
Usel
(3)
Dålig
2 år sedan
Dyra fraktkostnader på saker som varken är skrymmande, eller tungt. Till och med Posten tyckte det var konstigt då dom levererade ett paket från Eldkraft. Dålig kontakt, och service. Man skickar en förfrågan, och får ett väldigt kort svar tillbaka, där man inte egentligen får nåt vettigt svar tillbaka. Man frågar om 2 saker, får svar på bara en av frågorna, och väldigt korta svar. Man känner sig inte välkommen då man är i kontakt med dom. Tyvärr.