Prisjakt

Airbrush1973

Medlem sen 2019-02-14
7
Bidrag
3
Hjälpsamröster
Inet
Utmärkt
(500+)
A
Airbrush1973
7 omdömen
UselRedigerades ett år sedan

Beställde ett par svarta gaming lurar för pc. Fick hem vita lurar av samma märke, men till konsol. Tog kontakt med Inet via deras chatt. O st personer före mig. Väntade i ca 45 min, inget svar. Skrev ett mail till dom med alla uppgifter om köpet, och bifogade bilder. Inget svar. Tack och bock Inet bratt butiken nr1. Mig har ni inte kvar som kund längre. Kommer inte att rekommendera er till mina vänner, och bekanta längre. Ni var riktigt bra förr i tiden. Ni tog hand om era kunder då. Vart tog den servicen vägen ?

Elefun
Utmärkt
(106)
A
Airbrush1973
7 omdömen
Utmärktett år sedan

Otroligt bra service, och support. Snabba på att besvara tillbaka. Har börjat köpa allt inom rc crawling via EleFun just pga deras snabba leveranser, och service. Saknade en kabel vid en beställning, och dom ordnade en ny på en gång. Rekommenderar starkt detta företag till vänner, och bekanta.

Webhallen
Utmärkt
(500+)
A
Airbrush1973
7 omdömen
Utmärkt4 år sedan

Enkelt att hitta det man söker. Bra utbud. Bra priser, och snabba leveranser till Norrlands inland. Kundservice kan jag inte säga nåt om, då jag aldrig har varit i behov av att kontakta dom. Rekommenderas starkt.

Komplett.se
Utmärkt
(500+)
A
Airbrush1973
7 omdömen
Utmärkt4 år sedan

Köper mest pc delar, men det har även blivit lite vitvaror från Komplett. Enkelt att hitta det man söker. Bra utbud. Bra priser, och snabba leveranser till Norrlands inland. Kundservice kan jag inte säga nåt om, då jag aldrig har varit i behov av att kontakta dom. Rekommenderas starkt.

Matsmart
Dålig
(98)
A
Airbrush1973
7 omdömen
Usel4 år sedan

Överpriser på väldigt mycket. Dom är inte så billiga som dom försöker få oss att tro. Jämför priser hos våra lokala handlare, och det är roligt att se att våra egna handlare är billigare på väldigt mycket. Bäst före datum kan vara upp till 3 månader gammalt på det vi har beställt. Leveranstid 2-5 dagar. Vi har fått vänta 7-9 dagar innan vi har fått våra varor. Dåligt packat. Det är varor som har blivit söndermosat av tyngre varor. Dåligt, och Oseriöst. Aldrig mer från Matsmart, och vi har flera bekanta som även har slutat handla från Matsmart pga deras oseriöshet.

CyberPhoto
Utmärkt
(500+)
A
Airbrush1973
7 omdömen
Utmärkt5 år sedan

Har handlat i många år från Cyberphoto, och har faktiskt aldrig varit missnöjd. Tycker dom har en jättetrevlig service, och support. Bra recensioner på sina produkter. En del klagar på att deras fraktpriser är dyra, men det är ju inte CyberPhoto som prissätter fraktpriserna. Det är ju Posten som har höjt priserna. Jag är mycket nöjd över detta företag. Rekommenderas starkt.

Eldkraft
A
Airbrush1973
7 omdömen
Dålig5 år sedan

Dyra fraktkostnader på saker som varken är skrymmande, eller tungt. Till och med Posten tyckte det var konstigt då dom levererade ett paket från Eldkraft. Dålig kontakt, och service. Man skickar en förfrågan, och får ett väldigt kort svar tillbaka, där man inte egentligen får nåt vettigt svar tillbaka. Man frågar om 2 saker, får svar på bara en av frågorna, och väldigt korta svar. Man känner sig inte välkommen då man är i kontakt med dom. Tyvärr.