Matsmart
 • 20-90% rabatt
 • Leverans över hela Sverige
 • Bra för miljön och plånboken
Utmärkt
18 dagar sedan

Gillar väldigt mycket att handla här! Bra att ta tillvara på maten och bra priser! Mycket nöjd!

S
Sjoestedt

1 omdöme

Usel
en månad sedan

Matsmart är ett perfekt exempel på ett företag som använder aggressiv marknadsföring för att försöka nå konkurrensfördelar. Det finns ytterst få artiklar i deras utbud som konkurrerar med livsmedelsbutiker i dagsläget som numera erbjuder avdelningar för ”svinnprodukter”. För matsmart så handlar det oftast om helt ointressanta produkter, där de mer attraktiva produkterna har jämförelsepriser som inte stämmer överens med verkligheten.

Usel
2 månader sedan

Jag handlar aldrig mer hos Matsmart, dom har gjort bort sig helt och hållet.Hur kan man behandla kunder som ren skit förstår jag inte.Idagens samhälle bör företag vara rädda om sina kunder, men inte Matsmart.Företaget bygger sin framgång på dom gamla betygen som finns på Trustpilot, Trustpilot samarbetar med bl a Matsmart och tar bort olämpliga och negativa omdömen från kunder som är missnöjda med Matsmart. Matsmart är ett företag som borde granskas djupare och tas bort enligt mig som före detta kund. Matsmart kör med falsk marknadsföring och bedrägeri, och kringgår konsumentlagen. Du som ändå är nöjd Matsmart ta risken med att fortsätt handla, en dag som kommer du att bli en av många missnöjda kunder, det kan jag lova !

Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
2 månader sedan

Testade matsmart för första gången och blev positivt överraskad. Fick mina varor dagen efter jag gjort min beställning och ny-kunds rabatt på 150 kr. Kommer definitivt beställa mer därifrån!

Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
2 månader sedan

Deras angivna ordinariepriser är helt uppåt väggarna. Felaktiga beskrivningar av produkterna. Om det mot förmodan skulle finnas något prisvärt/billigt, så får man bara köpa 1st.

Gästanvändare
Gästanvändare
Bra
3 månader sedan

PostNord levererade mitt åtta kilo kollie uppochner men adress lappen var ju inte satt på toppen av min låda så pepparkakorna blev ju krossade. Så snälla, sätt på lappen rätt, för alla som sök jobb som lastbilsförare sök sist hos PostMord...

Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
3 månader sedan

Varje gång dom har ett superbra lockerbjudande och jag beställer massor av den varan så uteblir leveransen. Dom skyller på att deras transportör tappat bort fraktsedel, på alla paket. Helt orimligt att transportören har råkat riva av adressen på alla paket vid samma leverans. De gånger jag fått mina leveranser är alltid paketen trasiga och ibland har det trillat ur saker. Priserna är ofta samma som i vanlig butik fast med avsevärt sämre hållbarhet. Inte värt att beställa från Matsmart. Dom har långa svarstider på kundsupporten.

Gästanvändare
Gästanvändare
Dålig
4 månader sedan

Jämförelsepriserna stämmer inte alltid. Deras "rea" är inte billigare än på vanliga matvaruaffärer. Men de lockar folk till att beställa genom att göra någon vara väldigt billig, medan det mesta faktiskt inte är märkvärdigt. Fick inte alla produkter som jag beställde. Inte heller fått pengarna tillbaka för de som saknades. Fick inte heller med mig en följesedel av idi*ten som packade lådan (som för övrigt var trasig vid ankomst). Beställer aldrig därifrån igen.

Betyg köpupplevelse

2.1OK
28 omdömen
Distribution av köpupplevelse
(5)
(2)
(1)
(2)
(18)

Om butiken

Matsmart

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Betalningsalternativ

KlarnaVisaMasterCard
 • Avbetalning
 • Direktbetalning
 • Faktura
 • Kortbetalning
 • Betalning via telefonräkning
 • Bitcoin
 • Förskottsbetalning
 • Postförskott
 • SMS-betalning

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

www.matsmart.se

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Matsmart in Scandinavia AB

Organisationsnr: 556901-6354

Information hos allabolag.se