Prisjakt
Annons
Matsmart
 • Upp till 80% rabatt
 • Leverans över hela Sverige
 • Bra för miljön och plånboken
1.5Dålig
13 omdömen
Omdömen äldre än ett år inkluderas inte i snittomdömet.
A
Andrea
1 omdöme
Usel12 dagar sedan

Förut kunde man göra fynd och känna sig nöjd men nu är priserna som ordinarie priser och för att få folk att köpa så kör man med dagens deal... Konceptet att man minskar matsvinnet och samtidigt tjänar på att köpa mat hos Matsmart är falsk marknadsföring och nu borde verkligen tänka över er affärsidé

T
Tom Nilsson
1 omdöme
Uselen månad sedan

Matsmart är sämst med att göra kundern nöjda. Det är helt omöjligt för dom att avbryta/makulera en order även om den inte önns hunnits packas, så världelösa!

G
Grizzly
1 omdöme
Usel2 månader sedan

Matsmart svarar ej sina kunder! Lägger en best 03 mars, paketet skickas med posten och leverans till dörr utan POD och det sista som syns där än idag är. 06 mars 07:44 Försändelsen är på väg. 11 mars frågar jag med email matsmart vad som händer med mitt paket? En timme efteråt får jag ett autosvar där dom klagar på storghelg och väder. 18 mars provar jag deras chatt och sitter då med den i ca 2 tim på eftermiddagen utan nån som svarar. 19 mars 5min efter chatten öppnat sitter jag där i 4tim utan att nån svarar. Tröttnar och anmäler då till Klarna om att jag ej har fått min beställning. 20 mars minuter efter att deras chatt/tele har öppnat för dagen så svarar matsmart där dom säger att dom kan se att dom aldrig fick mitt första email. OM dom ej fick emailet varför skickades det då ett autosvar??? Samt att posten skickat tillbaks paketet till matsmart vilket borde ha hänt 7-8 mars varför har matsmart ej kontaktat mig om det? I vilket fall så frågar dom om jag vill ha paketet skickat igen heller återbetalning. Jag svarar efter ca 3 tim att jag vill ha en återbetalning. 21 mars säger matsmart att det tar 21-25 dagar för en återbet eftersom det finns en betalningstvist hos klarna och att om jag drar tillbaks den kommer det gå fortare. Så jag drar tillbaks tvisten hos klarna och får email 22mars från klarna att det är "solved" Och mailar matsmart 22 mars att klarna har satt tvisten till "solved". 27 mars En leverans är på väg till dig från matsmart. SUCK jag har ej beställt nåt så det måste vara det från 03 mars som dom skickat ut även fast jag bett om en återbetalning 7 dagar tidigare. Mailar och frågar vad dom håller på med och att dom bör stoppa paketet. Heller om dom ej gör det så kan dom komma och hämta det i trapphuset där posten har dumpat av det. Och ge mig mina pengar tillbaks! ordernummer: 103663942SE

l
lcfc
108 omdömen
Usel4 månader sedan

Levererar aldrig i tid. Nu är det tre dagar sedan jag fick sändningsnumret men paketet är fortfarande inte överlämnat till transportören så de kommer inte lyckas den här gången heller. Sista gången jag handlar där.

I
Inte värt
2 omdömen
Usel5 månader sedan

Inte värt att handla där längre då priserna nästan är lika dyra som i butiken mer eller mindre. Handlade ofta förr då sidan var relativt ny och priserna var fantastiska. Men nu är allting dyrt. Handlar hellre på extrapris i vanligt butik och slipper vänta på mina varor samt betala en dyr frakt som tillkommer och på sätt och vis jämnar priserna med priserna i butik. Ibland säljs även varor som gått ut till extrema priser, dessa varor borde säljas till absolut minsta pris då de ändå skulle ha slängts av butiken i normala fall.

Gästanvändare
UselRedigerades 7 månader sedan

Ett av de sämsta och mest opersonliga företag jag någonsin handlat utav. Tyckte att konceptet och tanken bakom allt var väldigt smart. Vid frågor och funderingar möts man av medarbetare som saknar empati totalt och copy paste svar. Undvik.

Gästanvändare
DåligRedigerades 8 månader sedan

Tycker att priserna har blivit för höga, mycket billigare hos t ex Matdax el T-Jarlen, sen är ju frakten helt hutlös! Betalade nästan 120 kr för inte alltför många varor. Finns bättre alternativ.

Gästanvändare
UselRedigerades 9 månader sedan

Hade problem med min kod som ny kund och pratade med chatten om det, fick såklart ingen hjälp bara vi beklagar bla, bla och kastades ur chatten innan jag ens hann läsa svaret jag fick.

Gästanvändare
Dålig9 månader sedan

Matsmart bara namnet är missvisande det borde byta namn till Godis-smart! Var är maten? Läsk (köper jag aldrig, jag har kolsyreapparat) Godis som är gammalt, julgodis i Augusti Jippie. Kakor i mängd gärna med någon konstig fyllning. Chips gjorda av linser eller annat konstigt. Priserna är också helt åt h-e alldeles för dyrt. Finns det någon vara som är användbar med lågt pris så får man bara köpa 1. Man måste sitta och jämföra priserna mot vanliga affärers utbud för Matsmarts prissättning stämmer dåligt. Dessutom säljs en hel del i pyttesmå förpackningar så som jag aldrig köper varor utan jag köper storpack. Tidigare fick man varorna levererade hem utan kostnad om man köpte över en viss summa men inte längre. Så matsmart handlar jag knappt av längre. Hoppas det kommer någon ny aktör som verkligen säljer mat eller att butikerna själva börjar rea ut bättre på produkter som snart går ut.

Gästanvändare
UselRedigerades 9 månader sedan

Jag fick tyvärr en beställning med 48 st skitiga burkar av Celsius. Toppen var täckt i någon brun sörja, som jag fick stå och torka av från nästan alla 48 st burkar. När jag sedan kontaktade dem för någon typ av kompensation för detta så var det tydligen standarden de sätter för sina produkter: att de är skitiga och oanvändbara tills man tvättar dem. Tråkigt och synd att de inte ens kunde ge en liten summa som någon typ av ursäkt för presentationen av produkten, samt tiden jag behövde lägga ner på att fixa dem. Utöver detta så tog det extremt lång tid att få kontakt med kundservice. Det tog 5-10 min mellan varje svar, vilket också var lite frustrerande när de ställer samma frågor igen (som att de vill att man ska bli frustrerad och lämna). Om ni vill ha smidig kontakt och hela/rena produkter så rekommenderar jag absolut inte denna hemsida.

Om butiken

Matsmart

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK på butikens sida.

Betalningsalternativ

KlarnaVisaMasterCard
 • Avbetalning
 • Direktbetalning
 • Faktura
 • Kortbetalning
 • Betalning via telefonräkning
 • Bitcoin
 • Förskottsbetalning
 • Postförskott
 • SMS-betalning

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

www.matsmart.se

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Matsmart in Scandinavia AB

Organisationsnr: 556901-6354

Information hos allabolag.se