Prisjakt
Matsmart
 • Upp till 80% rabatt
 • Leverans över hela Sverige
 • Bra för miljön och plånboken
1.9Dålig
17 omdömen
Omdömen äldre än ett år inkluderas inte i snittomdömet.
C
Christopher
6 omdömen
UselRedigerades en månad sedan

Ett av de sämsta och mest opersonliga företag jag någonsin handlat utav. Tyckte att konceptet och tanken bakom allt var väldigt smart. Vid frågor och funderingar möts man av medarbetare som saknar empati totalt och copy paste svar. Undvik.

Gästanvändare
DåligRedigerades 2 månader sedan

Tycker att priserna har blivit för höga, mycket billigare hos t ex Matdax el T-Jarlen, sen är ju frakten helt hutlös! Betalade nästan 120 kr för inte alltför många varor. Finns bättre alternativ.

Gästanvändare
UselRedigerades 3 månader sedan

Hade problem med min kod som ny kund och pratade med chatten om det, fick såklart ingen hjälp bara vi beklagar bla, bla och kastades ur chatten innan jag ens hann läsa svaret jag fick.

L
Lollo
2 omdömen
Dålig3 månader sedan

Matsmart bara namnet är missvisande det borde byta namn till Godis-smart! Var är maten? Läsk (köper jag aldrig, jag har kolsyreapparat) Godis som är gammalt, julgodis i Augusti Jippie. Kakor i mängd gärna med någon konstig fyllning. Chips gjorda av linser eller annat konstigt. Priserna är också helt åt h-e alldeles för dyrt. Finns det någon vara som är användbar med lågt pris så får man bara köpa 1. Man måste sitta och jämföra priserna mot vanliga affärers utbud för Matsmarts prissättning stämmer dåligt. Dessutom säljs en hel del i pyttesmå förpackningar så som jag aldrig köper varor utan jag köper storpack. Tidigare fick man varorna levererade hem utan kostnad om man köpte över en viss summa men inte längre. Så matsmart handlar jag knappt av längre. Hoppas det kommer någon ny aktör som verkligen säljer mat eller att butikerna själva börjar rea ut bättre på produkter som snart går ut.

Gästanvändare
UselRedigerades 3 månader sedan

Jag fick tyvärr en beställning med 48 st skitiga burkar av Celsius. Toppen var täckt i någon brun sörja, som jag fick stå och torka av från nästan alla 48 st burkar. När jag sedan kontaktade dem för någon typ av kompensation för detta så var det tydligen standarden de sätter för sina produkter: att de är skitiga och oanvändbara tills man tvättar dem. Tråkigt och synd att de inte ens kunde ge en liten summa som någon typ av ursäkt för presentationen av produkten, samt tiden jag behövde lägga ner på att fixa dem. Utöver detta så tog det extremt lång tid att få kontakt med kundservice. Det tog 5-10 min mellan varje svar, vilket också var lite frustrerande när de ställer samma frågor igen (som att de vill att man ska bli frustrerad och lämna). Om ni vill ha smidig kontakt och hela/rena produkter så rekommenderar jag absolut inte denna hemsida.

Gästanvändare
UselRedigerades 4 månader sedan

Never again! Har gjort en dubbel beställning på några saker så ringe jag deras support direkt efter. Fick höra att de kan inte ta bort beställning på grund av logiskt, osv. Eco-friendly my ass!

Gästanvändare
UselRedigerades 5 månader sedan

Vedervärdigt detta! Ofta väsentligen dyrare än i butik - jämför!

Gästanvändare
UtmärktRedigerades 5 månader sedan

Hur bra som helst! Ursnabbt! Köpte nonstop-godis där påsarna släppt i botten så det skramlade ordentligt i paketet, men allt var helt ok.

Gästanvändare
UselRedigerades 7 månader sedan

Väldigt lurigt företag. Varor i min korg summerades till 2 öre mindre, för att jag på det sättet låg 2 öre under det uppsatta summan för fri frakt. Varor listade till ett pris, lades i korgen till ett högre pris. När jag ville skriva till företaget, visade det sig att ett fält i formuläret var inaktiverat, och därmed omöjligt att skicka klagomål.

Gästanvändare
UselRedigerades 8 månader sedan

Tycker det har blivit för dyrt. Kostar ibland mer än i affären. Handlade här 2ggr i månaden. Nu handlar jag här nån gång per år. SÄNK PRISERNA OCH FÅ TILLBAKA KUNDERNA!

Om butiken

Matsmart

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Betalningsalternativ

KlarnaVisaMasterCard
 • Avbetalning
 • Direktbetalning
 • Faktura
 • Kortbetalning
 • Betalning via telefonräkning
 • Bitcoin
 • Förskottsbetalning
 • Postförskott
 • SMS-betalning

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

www.matsmart.se

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Matsmart in Scandinavia AB

Organisationsnr: 556901-6354

Information hos allabolag.se