Prisjakt

Erebos

Medlem sen 2018-07-20
7
Bidrag
3
Hjälpsamröster
POWER
Utmärkt
(500+)
E
Erebos
7 omdömen
Usel3 år sedan

Fick bara ett felmeddelande varje gång jag skulle betala, oavsett betalsätt. Gav upp efter 30 min

HyperX Cloud Stinger Core PS4 Over-ear Headset
Full Star 1
4.8
(4)
299 kr
E
Erebos
7 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
3 år sedan

Köpte dessa på Media Markt och har absolut inga klagomål. Använder min till PC, helt utan problem trots namnet. Bra ljud, passform och verkligen hållbara, har råkat trassla in och spänna min sladd oerhört många gånger och de är 9 månader efter köp nästan som nya. För 400 spänn blir det inte mycket bättre än såhär.

Lucid Sound LS-20 On-ear Headset
Full Star 1
4.4
(8)
E
Erebos
7 omdömen
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
4 år sedan

Behövde ett par nya headset och med tanke på pris och omdömen föll valet på denna. Beställde via Spelbutiken och fick hem de ganska snabbt. Har en dator med 2 3.5 mm uttag, 1 vardera för mic och ljud. Detta headset har dock bara 1 uttag för båda så jag behövde en adapter för headsetet vilket jag inte tidigare vetat om. Lite snopet men ok ändå, ingen större kostnad. Köpte en lämplig adapter och nu får jag tillgång till alla headsetets funktioner..... förutom micken. Polarna i samtalet hör mig inte och inget ljud kommer fram. Googlar problemet och hittar en post på lucidsound egna supportsida. Där rekommenderar de att återansluta kontakten och att endast använda deras egna adapter eftersom tredjepartsprodukter antagligen inte funkar på deras headset. Deras egna adapter kostar 13$ och fraktas endast till USA. Jag känner mig lurad och kommer antagligen att återlämna headsetet inom kort. Fy skäms LucidSound! Aldrig mer!

Creative EP-630 In-ear
Full Star 1
4.1
(120)
E
Erebos
7 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 4 år sedan

Väldigt bra budget-lurar. Har haft dessa i ca 1 år nu och har motstått väldigt mycket utan att gå sönder. Det har slitits i sladden, de har körts i en tvättmaskin och de har till och med lämnats ute en natt i regnet men inget verkar förstöra lurarna. Har små hörselgångar men dessa passar verkligen bra, till skillnad från andra lurar. Rekommenderas! +Små pluggar som lätt går in i öronen +Bra ljud +Extremt tåliga -Ingen volymkontroll eller pausknapp. Väldigt bra köp!

Fyndiq
Dålig
(500+)
E
Erebos
7 omdömen
Dålig5 år sedan

Beställde skärmskydd från Fyndiq 1:a beställningen. Jag får beställningsbekräftelse men paketet tappas bort under leverans. Snabb kundservice och återbetalning när jag påpekar problemet. 2:a beställningen. Beställer och får skärmskydden den 3:de arbetsdagen (inte de 1-2 arbetsdagar som utlovats). Skärmskydden är paketerade i ett tunt vykortskuvert utan annat skydd eller vaddering. Skulle inte rekommendera att köpa från Fyndiq, speciellt eftersom man beställer från en annan återförsäljare än Fyndiq själva.

Grape I110 In-ear
Full Star 1
4.8
(4)
E
Erebos
7 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
5 år sedan

Köpte dessa hos Alina och blev inte besviken. Har inte köpt många dyra hörlurar men dessa har väldigt bra ljud för prisklassen. För 99 kronor är dessa ett kap. Rekommenderas

Philips AJ3123
Full Star 1
2.7
(7)
E
Erebos
7 omdömen
Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 6 år sedan

Haft denna ett tag utan problem men numera funkar den inte lika bra Blir väldigt irriterad på min sådan klocka, haft den ett tag utan problem men numera ca 2 ggr / månad har tiden och alarmen nollställts varav ett fåtal gånger vid strömavbrott + att några gånger i månaden ringer inte alarmet även fast det är rätt påsatt. Dessa problem gör att jag måste se mig efter en ny alarmklocka Rekommenderas inte