Prisjakt

dv6000

Medlem sen 2007-05-31
51
Bidrag
7
Hjälpsamröster
Suprabeam Q3r
Full Star 1
2.5
(2)
625 kr
d
dv6000
51 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 2 månader sedan

Den exklusiva Suprabeam Q3r lampan visade dock tecken på extremt byggslarv från fabriken i China, reflektorn var repig samt likaså bitvis kladdig av silikon som fastnat på reflektorn ihop med hårstrån från montören. Flera oringar som tätar lamphuset var dragna så pass hårt att de svällde ut över kanten, under all kritik. Slutkontrollen bör vara obefintlig. Lampan är ej längre vattentät. Vid kontakt med Suprabeam så klassade de skicket som ”Dåliga Måndagsexemplar” efter att de själva tagit del av bilder på slarvet. så de erbjöd sig att omgående skicka mig ett nytt felfritt ex som var extra noga kontrollerade innan utskick, när jag senare mottog det nya exemplaret så trillade jag nästan av stolen, det var i ännu sämre skick än det första jag erhöll. Så detta f,d Demo ex Returnerades omgående som dålig 2:a hands sortering, Efter detta upphörde i stort sett kontakten med Suprabeam, ev, Garantianspråk hänvisades sedan till respektive ÅF där lampan var inköpt:/ jag fick kalla handen av den Svenska Generalagenturen pga av deras undermåliga produkter som de ej längre ville ta ansvar för.

LED Lenser T2
Full Star 1
5
(2)
406 kr
d
dv6000
51 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
2 månader sedan

Underbar lampa, precis lagom storlek o tyngd, gediget byggd för att hålla i en evighet. Det anda jag saknar är ett fodral att förvara lampan i. Rekommenderar till köp av T2 lampan, den är väl värd varenda krona. Fodral finns att köpa löst för 126kr.

Suprabeam Q7xrs
Full Star 1
2
(1)
2 350 kr
d
dv6000
51 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 2 månader sedan

En gedigen lampa, tyvärr så har den defekter från tillverkningen i form av bl,a repig reflektor, kladd på insidan av linsen med rester av silikon. Likaså är fodralet för kort när det zoombara lamphuset är utdraget, går ej längre att stänga locket? Likaså är laddaren felkonstruerad då den högra sidan böjer ut sig +1cm när batteriet sitter i för laddning. Batteriet sitter extremt tajt i laddaren man får bända dit det med tvång??

ComputerSalg
Utmärkt
(500+)
d
dv6000
51 omdömen
Utmärkt2 månader sedan

Strålande bra service, låga priser, snabb leverans, Rekommenderas!

Widforss
Utmärkt
(500+)
d
dv6000
51 omdömen
Utmärkt2 år sedan

Kvalitetsprodukter till Lågbudget priser...dessutom Fri Frakt! Tack.

Certina DS Action C032.429.11.051.00
Full Star 1
4
(1)
11 700 kr
d
dv6000
51 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
4 år sedan

Snygg klocka som håller tiden mkt bra, gediget byggd, snygg finish. Det enda negativa är att den är TUNG riktigt tung att bära. Känns klumpig på handleden.

Verktygsproffsen
Utmärkt
(368)
d
dv6000
51 omdömen
UtmärktRedigerades 5 år sedan

Bra utbud av verktyg, och snabb o smidig leverans av beställda produkter med tracking. Låga bra priser samt rimlig fraktkostnad. En stor eloge till Johanna som vet vad kundvård innebär, Tack;)

Conrad.se
Bra
(500+)
d
dv6000
51 omdömen
Utmärkt5 år sedan

Utmärkt företag med många unika produkter och likaså mkt tilltalande priser, de brinner verkligen för att leverera kundens order på snabbast möjliga sätt samt med kontinuerlig tracking. Det kan dock vara lite segt att etablera kontakt med kundtjänst och ibland råkar man på vissa medarbetare i kundsupporten som helt missat innerbörden av ordet kundservice. Leveranstiderna är otroligt snabba med tanke på att leverans sker från Tyskland.

SS Marin & Bilbehör
d
dv6000
51 omdömen
Bra5 år sedan

Trevlig support och Ultra snabb leverans, beställde på Torsdagen och redan på Fredag morgon fick jag meddelande om att leverans var på väg med uppgift om kolli ID, mm. Riktigt bra priser som lockar till köp;) Det enda negativa var väl att Klarna fakturan kostade +39kr, och den avgiften tar inte Klarna ut av kunden, det är istället butiken som lägger på den avgiften själva, Synd! Annars hade det blivit full pott!