Prisjakt

dv6000

Medlem sen 2007-05-31
57
Bidrag
28
Hjälpsamröster
Rega Watches
Utmärkt
(86)
Utmärkt
ett år sedan*
Supertrevlig support, lägst priser i hela Sverige, alla klockor finns hemma i lager för omg leverans, alltid fri frakt, inkl gåva, allting från köp till leverans löper på utan onödiga dröjsmål, inget strul;) det uppskattar jag som kund. köpte min Oris Big Crown ProPilot GMT med 47% rabatt, försök att slå det;)
*Redigerades ett år sedan
Supra Headphones Nitro
Full Star 1
3.5
(86)
695 kr
Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
ett år sedan
Supra Nitro levererar ett underbart ljud, men de går knappt att använda pga att den högra Airpodsen framkallar ett hemskt oljud så fort man trycker dit den i örat, det låter som typ att trumhinnan består av krossat glas som krasar runt i örat? Vad är detta för jäv#la skräp som Jenvings prånglar ut till sina kära kunder, och nu tvingas man krångla med återköp o returer eller långdragna Garantiärenden som pågår i flera veckor. Har läst flera olika inlägg om exakt samma fel, så varför är inte detta ännu åtgärdat?? Svagt! Skärpning Supra Jenvings. Made in China. Kan inte Rekommendera köp av dessa felkonstruerade AirPods. Och du Danne Lappen med kikaren, glöm det.
Certina DS Action C032.429.11.051.00
Full Star 1
3.3
(1)
7 348 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
2 år sedan
Snygg klocka som håller tiden mkt bra, gediget byggd, snygg finish. Det enda negativa är att den är TUNG riktigt tung att bära. Känns klumpig på handleden.
Hurricane Luftvapen
OK
(8)
Dålig
3 år sedan*
Denna exentriska ägare och tillika säljare är oerhört snabb med att besvara frågor via mail, påstår sig själv vara trygg med det han säljer och hur det fungerar i praktiken, men trots all denna påstådda kunskap, så gav han mig som kund felaktiga förslag för att åtgärda läckaget från min FX-Turbo pump inkl nyköpt FX-adaptrar som han levererat utan tillhörande originalpackningar, tror väl fasiken att det läcker luft utan gummipackningar och detta borde han varit väl medveten om? men istället får jag rådet att linda varv efter varv med gängtejp? vilket naturligtvis inte hjälpte? jag går då med i ett forum för PCP skytte och får där omg hjälp med vad som fattas? och när säljaren får info om detta, så går det plötsligt upp ett ljus för honom att de tillhörande gummipackningarna saknas? och efter mkt tjatande hit o dit om "VEM" som ska betala frakten, så ger han till slut med sig. Upplever en ENORM sparsamhet eller snål%het han vänder o vrider på varenda femöring. Trots ett köp på 15.000kr så skickade han inte ens med en burk kulor. Han stod inte ens för frakten vilket 95% av alla andra butiker gör redan vid köp över 500kr. och om du åberopar din GARANTI när grejorna gått sönder så får du istället rådet att laga det själv?? all returfrakt bekostas av dig som köpare:/ Vid vissa GARANTI ärenden plockar han gamla delar från använda Demo vapen för att erbjuda kunden med gällande garanti? knappast seriöst.
*Redigerades 3 år sedan
Verktygsproffsen
Bra
(110)
Utmärkt
3 år sedan*
Bra utbud av verktyg, och snabb o smidig leverans av beställda produkter med tracking. Låga bra priser samt rimlig fraktkostnad. En stor eloge till Johanna som vet vad kundvård innebär, Tack;)
*Redigerades 3 år sedan
Conrad.se
Dålig
(500+)
Utmärkt
3 år sedan
Utmärkt företag med många unika produkter och likaså mkt tilltalande priser, de brinner verkligen för att leverera kundens order på snabbast möjliga sätt samt med kontinuerlig tracking. Det kan dock vara lite segt att etablera kontakt med kundtjänst och ibland råkar man på vissa medarbetare i kundsupporten som helt missat innerbörden av ordet kundservice. Leveranstiderna är otroligt snabba med tanke på att leverans sker från Tyskland.
SS Marin & Bilbehör
Dålig
(12)
Bra
3 år sedan
Trevlig support och Ultra snabb leverans, beställde på Torsdagen och redan på Fredag morgon fick jag meddelande om att leverans var på väg med uppgift om kolli ID, mm. Riktigt bra priser som lockar till köp;) Det enda negativa var väl att Klarna fakturan kostade +39kr, och den avgiften tar inte Klarna ut av kunden, det är istället butiken som lägger på den avgiften själva, Synd! Annars hade det blivit full pott!
Hawke Sidewinder 30 SF 8-32x56 SR PRO IR
Full Star 1
2.8
(2)
6 795 kr
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan*
Hade stora förväntningar på detta Hawke sikte, men besvikelsen vart stor när det packades upp, såg omgående flertalet övermålade skador som var påmålade med svart färg och dessa skador fanns på flera olika ställen på tuben liksom att linserna var kladdiga med feta fingeravtryck, likaså fanns det ytrost på tuben p.g.a att den förmodligen vistats ute i regn? Tog omgående kontakt med tillverkaren Hawke i UK (Liam) som fick tillfälle att själv se bilder på samtliga skador, men han slog omg ifrån sig allt ansvar, han gjorde istället gällande att alla dessa skador kunde ha uppkommit vid frakt, tullkontroll,osv? Tror knappast att tullen målar på svart färg över tidigare skador? (gammalt Demo ex) Då nämnde tillverkaren att de har ett "rullande utbytessystem" så de rekommenderade mig att skicka in mitt splitt nya Hawke sikte till den svenska återförsäljaren för att på så sätt få hoppa på karusellen med en förhoppning om att ev, få ett annat mindre begagnat Hawke sikte? eller kanske ett ännu sämre via deras utbytessystem?? Nej Tack! Återförsäljaren meddelar likaså att dessa Hawkesikten har mkt varierande kvalitet, många av dem blir mjölkiga vid större inzoomning? Jag kan inte rekommendera Hawke som ett bra köp, tror Julas lågbudgetsikte är ett bättre och framförallt säkrare köp. Senare har det kommit fram att den svenska ÅF (HURRiC//-AB) direkt importerar dessa Hawke sikten själv från tillverkaren Hawke i UK. vet inte om det handlar om billig ”andrahands sortering” eftersom ÅF Hurric#ne inte anlitar den Svenska generalagenturen som importör som alla andra seriösa aktörer gör. (han kör istället egen import vid sidan om) Hawke siktet jag erhöll från Hurric#ane AB var inte nytt, det var begagnat och likaså tidigare monterat eftersom det fanns flertalet fula monteringsskador som de försökt dölja måla över med svart bättrings färg, Riktigt illa.
*Redigerades 3 år sedan
KitchenTime
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
3 år sedan
Bra utbud av produkter till riktigt lockande priser, lätt att beställa, trevlig kundsupport med kontinuerlig uppdatering/spårning av försändelsen. Tid från beställning till mottagande = 2 arbets dgr. Rekommenderas! Det konstiga i sammanhanget är att CDON saluför samma product (som mellanhand) som den jag köpt av KitchenTime, men hos CDON är den +100kr dyrare plus att det likaså tillkommer fraktavgift? Billigare att köpa direkt Från KitchenTime
Sida 1