Prisjakt

superfinn2003

Medlem sen 2007-04-22
27
Bidrag
17
Hjälpsamröster
Sony WF-1000XM3 In-ear
Full Star 1
3.4
(72)
1 890 kr
s
superfinn2003
27 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan

Köpte dessa för drygt en tusenlapp, dvs ganska mycket pengar för några år gamla hörlurar. Batteriet höll i max 1 timme, efter kontakt med Sony och en fabriksåterställning med mera så håller de nu flera timmar, kanske även de utlovade 4-5 timmarna. Ljudet är väldigt bra, mycket bättre än på mina andra snäckor som jag har och har haft. Storleken på dessa snäckor gör dock att man endast kan använda dessa när man mer eller mindre sitter stilla, kanske går runt lite men definitivt inte springer. De sitter dock ganska så bekvämt i örat, trycker nog lite efter någon timme men inte så farligt. Vikten och storleken märks inte mycket heller, de sitter bra. Noice cancelling gör absolut ingenting, den är helt värdelös. Äger man t.ex Sonys kåpor med noice cancelling så blir man väldigt besviken om man tror att de här gör samma sak. Det som stör mig mest är att de hela tiden kopplar ner, i alla fall den vänstra gör det. Känns som det ändrar läge på något sätt, den plingar till och kopplar ner någon sekund och sedan automatiskt kopplar den till igen. Väldigt störande och det gör att jag absolut inte kan rekommendera dessa.

CyberPhoto
Utmärkt
(500+)
s
superfinn2003
27 omdömen
Utmärkt5 år sedan

Snabb leverans, varan i perfekt skick, fick en Bounty choklad i paketet (ingen stor grej när man köper 500 kronors hörlurar, men visst gör det en glad)

Träningsmaskiner.com
Bra
(222)
s
superfinn2003
27 omdömen
BraRedigerades 7 år sedan

Beställningen och leveransen gick smidigt, men det klarar alla företag. Sedan upptäckte jag att produkten var trasig och då visar sig om en leverantör är bra eller dålig. Först säger de att tillverkaren skall reparera produkten, en dag senare att det är DHLs fel. Nu är vi på dag 3 och inget har hänt på länge. Kommer uppdatera betyget om företaget snart visar intresse i att lösa problemet och inte bara skiller på andra. Födelsedagspresenter kommer jag dock inte köpa från detta företag igen, den här födelsedagen har de förstört med dålig och slö kundtjänst. EDIT Fick en ny maskin från deras återförsäljare i Norge, den kom fram en vecka efter den första. Tycker att detta inte är perfekt men helt ok. Hade kunnat gå snabbare men det viktigaste är att det sköttes smidigt för mig och ganska så snabbt i alla fall. Jag är ganska nöjd.

Ellos
Bra
(500+)
s
superfinn2003
27 omdömen
UselRedigerades 10 år sedan

Inte för första gången får jag detta när Ellos har det lägsta priset på Prisjakt: "Hoppsan, inget sökresultat! Tyvärr kunde vi inte hitta några varor som matchade din sökning. Den vara du söker kan vara slutsåld." Patetiskt!

Apple iPhone 4S 512MB RAM 8GB
Full Star 1
3.7
(7)
690 kr
s
superfinn2003
27 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 11 år sedan

Har haft telefonen i 1,5 år och har varit och är fortfarande väldigt nöjd med den. Den är i precis lagom storlek för att man skall kunna och vilja bära den med sig. Såklart är nya telefoner med 5" skärm trevligare att läsa text på men de är för stora för mig som vill kunna ha telefonen i fickan. Den är fortfarande tillräckligt snabb, IOS 7 fungerar bra och snabbt, de flesta enkla spelen klarar den här telefonen också och mer kraft behövs inte heller då den lite mindre skärmen ändå skulle vara för liten för riktigt spelande eller filmtittande; då får man ta fram en Ipad eller liknande. Enligt mig är den stora fördelen med den här redan lite äldre telefonen dess storlek samt pålitlighet.