Prisjakt

landun

Medlem sen 2006-11-11
37
Bidrag
7
Hjälpsamröster
Kopplat
Utmärkt
(500+)
l
landun
37 omdömen
Utmärkt7 dagar sedan

Stort sortiment, snabb leverans och bra priser. Rekommenderas.

Inet
Utmärkt
(500+)
l
landun
37 omdömen
BraRedigerades 5 månader sedan

Enda negativa är att de har väldigt begränsat sortiment av rack- och serverprylar.

Av-Cables.se
Utmärkt
(22)
l
landun
37 omdömen
Utmärkt5 månader sedan

Riktigt bra utbud och verkligen supersnabb leverans. 10/10!

Chilli
OK
(500+)
l
landun
37 omdömen
Usel2 år sedan

Usel kvalitet på sängarna. Ville därför ångra köpet. Har försökt göra det nu i snart två månader. Kundtjänsten utmanar faktiskt Telia om Sveriges långsammaste. Det går minst en vecka mellan mailsvaren och nu har de slutat svara helt. Ska man ångra köpet måste man dessutom betala frakten tillbaka för 395kr (upphämtning) trots att det går utmärkt att lämna hos ombud (dimensionerna är inom gränsvärdena).

VidaXL
Dålig
(374)
l
landun
37 omdömen
Usel2 år sedan

Köpte en sängram 100x200 cm i furu. Den skulle vara vit men pga den bara var målad en gång och kvistarna inte var ordentligt behandlade så är den inte vit utan mer gulvit och alla kvistar syns igenom. Oerhört svårt att sätta ihop pga dålig precision på de förborrade hålen. Returnerade produkten.

Elgiganten
Bra
(500+)
l
landun
37 omdömen
Usel3 år sedan

Fullständigt värdelös support. Kommer aldrig handla på Elgiganten igen på grund av det. Det går inte att chatta med supporten för det är fullt i kön - "Försök igen senare". Det finns ingen mailadress att skriva till. Ringer man så finns inga val för att prata med kundtjänst. Ärendet måste matcha något av de val som finns och gör det inte det kommer man ingenstans. Kontakta dem via deras facebooksida leder till chattsidan.

SodaStream Spirit One Touch
Full Star 1
3.4
(8)
l
landun
37 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
4 år sedan

Superenkel och samma mängd kolsyra med ett tryck varje gång. Mellanläget av kolsyra är jämförbart med vanlig, färdigkolsyrad dryck man köper burk/flaska. Inte hittat något negativt ännu (använt den i tre månader).

God Bless America (US) (Blu-ray)
Full Star 1
4.5
(2)
313 kr
l
landun
37 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 12 år sedan

En fantastiskt komisk revenge-film i sann Falling Down-anda med utgång i dagens pseudokulturella klimat. Bör ses av alla som uppskattade V for Vendetta för den rättmätiga hämnden.

Adlibris
Dålig
(500+)
l
landun
37 omdömen
BraRedigerades 13 år sedan

Varför behöver alla internetbokhandlare 3-4 dagar på sig för att leverera en bok, men datorprylar kan man få dagen efter? Med det sagt är Adlibris den bästa svenska internetbokhandeln jag känner till. Oftast bra priser och snabbare leveranser än många andra.

Pinnacle Dazzle DVD Recorder DVC101
Full Star 1
4.5
(2)
l
landun
37 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 13 år sedan

Fungerar utmärkt. Det enda dåliga är mjukvaran som är riktigt usel. Mitt tips är att använda VirtualVCR och först spela in materialet okomprimerat till hårddisken. Kör sedan in det i VirtualDub eller liknande och gör alla inställningar och komprimera till sist materialet.