Prisjakt
VidaXL SE
 • Låga priser & brett sortiment
 • Fri frakt
 • Bra service
n
noraptoolcom

1 omdöme

Usel
en dag sedan
Köpte en rostfri takdusch av dem för 1000 kr. Det rinner rost ur den efter ca 6 månaders användning. Köpte ett par duschdörrar i glas. Hantverkaren sa att det var det sämsta han har sett. Helt sneda och gick knappt att montera. Man borde lärt sig, mensen köpte jag ett partytält för 2249 kr som de skulle leverera ett visst datum som de lovade men det kom 2 veckor senare när jag var på semester. Kunde inte hämta ut paketet så det gick i retur. Men dom vägrarar att lämna tillbaka pengarna. Har hållit på i över ett år med deras ”kundtjänst”. 50 mail och formulär. Denna firma är ett stort skämt! Undvik som pesten!
a
adler

11 omdömen

Dålig
14 dagar sedan
Stort sortiment och ofta betydligt lägre pris på samma prylar som hos svenska återförsäljare. Snabb hemleverans med Bring också. So far so good.. MEN kvaliteten är inte tillräcklig. Köpte två sidobord där fästen för ben var förlimmade på glasskivan. Dessa fästen fungerar inte med de förborrade hålen som fanns på benen. Löstes genom att plocka fram borr och träskruv. Har INTE haft kontakt med kundservice så möjligt att de hade löst detta superbra. Med tanke på andras erfarenheter betvivlade jag det och la min energi på annat istället. Kommer inte att köpa något dyrare på VidaXL framöver. För mindre saker där det "inte är så noga", visst, då kan jag överväga det så länge jag har borr, såg och skruv tillgängligt. + Billigt + Snabb leverans - Undermålig kvalitet/kvalitetskontroll
Anonym användare
Anonym användare
Dålig
18 dagar sedan
Långt under Ikea-kvalitet. Sämre konstruktion. Sämre färg. Sämre passform. Svårare att montera. Dammigt. Jag kommer att undvika dom i framtiden
Anonym användare
Anonym användare
Usel
en månad sedan
Det värsta företag jag någonsin haft att göra med. Reklamerade en vara, ville skicka tillbaka ett trasigt poolöverdrag och bad om retursedel, fick 8 st olika mailsvar med olika erbjudande från 105 kronor till 205 o ch ett lagningsset ! Vid olika tillfällen Omöjliga och verkar inte förstå Svenska. Handla inte här!
Anonym användare
Anonym användare
Usel
en månad sedan
Otroligt missnöjd. Köpte en solstol vars brädor var mögliga när de anlände helt omonterade och uran förborrade hål. När jag hörde av mig för att reklamera varan gick jag till svar att jag kunde få ersättning för de mögliga brädorna med en väldigt låg struntsumma. Första och sista gången jag köper något från vidaxl.
Anonym användare
Anonym användare
Usel
en månad sedan
Beställde en tv-bänk och det var inget fel på själva produkten. Den passade dock inte in så bra som jag tänkt så jag valde att skicka tillbaka den. Företaget marknadsför sig att det ska vara enkelt och gratis att skicka tillbaka varor. Detta stämmer inte. Efter mycket krångel så bokade företaget hämtning av tv-bänken med en transportör som de själva beställde. Det stod sedan i instruktionerna att jag inte behövde vidta några fler åtgärder. Nu har flera månader gått och jag får inte tillbaka mina pengar. Jag har kontaktat företaget för att fråga vad som hände med mina pengar och då svarade de att jag måste skicka in ett kvitto på att transportören mottagit varan (stod inget om att jag fick lov skicka in detta i instruktionerna vid retur). När transportören bokades av föreraget fick man själv inte välja datum och tid, vilket gjorde att jag fick hjälp av en annan person att lämna paketet till transportören. Den personen fick ett kvitto som nu kommit bort och företaget säger att jag måste kontakta transportören för att få ut ett kvitto innan jag kan få mina pengar tillbaka. Problemet är att varken jag eller den som hjälpte mig lämna paketet vet vad det var för transportfirma då det var VidaXL som beställde transporten. Jag har flertalet gånger frågat om de inte borde ha fått tillbaka tv-bänken vid det här laget och att jag då borde kunna få tillbaka mina pengar. De fortsätter då bara tjata om leveranskittot och svarar inte villen transportör de beställde så att jag kan få fram kvittot. Mycket dåligservice och kundkontakt. Kommer inte beställa något från detta företag igen.
j
jeandarc68

7 omdömen

Usel
en månad sedan
Jag köpte dubbeljäftande tejp. Min matta gick sönder på grund av tejpen. Jag har lagt under flera andra mattor, men vågar ej ta loss, för rent under mattan. Jag är rädd att mina övriga mattor kommer också gå sönder. Jag letar efter en annan lägenhet, då blir jag tvungen ta loss mattorna. De kostar sammanlagt 10.000 kr, som jag inte har fått ersättning för. Väldigt besviken.
Anonym användare
Anonym användare
Usel
en månad sedan
Köpte en dynbox av vidaxl.se. Sämsta skit jag köpt . Felborrade hål när man skulle skruva ihop den .USEL kvalite . Handla inte ett skit av dem …..
Betyg köpupplevelse
1.2Dålig
89 omdömen
Distribution av köpupplevelse
(1)
(1)
(1)
(4)
(81)

Om butiken

VidaXL SE

VidaXL SE är en marknadsplats med säte i Nederländerna. Tänk på att erbjudanden som listas kan komma från olika företag och att du handlar direkt från dessa företag. Läs webbplatsens egen information och egna villkor för varje erbjudande innan du handlar. Priserna visas i SEK.

Betalningsalternativ

KlarnaMasterCardPayPalVisa
 • Avbetalning
 • Direktbetalning
 • Faktura
 • Förskottsbetalning
 • Kortbetalning
 • Betalning via telefonräkning
 • Bitcoin
 • Postförskott
 • SMS-betalning

Leveransalternativ

 • Hemleverans

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Erbjuder telefonsupport. Se butikens hemsida för mer information.

www.vidaXL.se

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: vidaXL Marketplace International BV

Organisationsnr: 74214357

Information hos allabolag.se