1.6 av 5 stjärnor

Sorterat efter datum
2019-04-15
w
I bought two different products, and when they are supposed to ship them they clamed the products are no longer available and they canceled the order. And that is not the first time! Too bad!
2019-04-04
B
Beställde ett stängsel-kit, dvs ett komplett med stolpar och nät etc. Första veckan får jag leverans två dagar på raken med stolpar (varför inte en leverans liksom). Nu efter två veckor har jag fortfarande inte fått resten av kittet som jag tyvärr redan betalat för. Sämsta företaget jag haft med att göra. Deras kundtjänst svarar flera dagar efter man skickat mail att de har problem med sitt lager och att man ska kontakta dem igen efter 5-7 arbetsdagar! Kommer inte köpa en endaste pryl av dem igen.
2019-03-15
M
Vi får två speglar levererade med repor. De erbjuder retur men inte på samma sätt som vi fick varorna levererade vilket var till dörr. Vi erbjöd oss att behålla varorna för 50% rabatt vilket är rimligt med tanke på repiga speglar. De erbjuder 15% rabatt.
2019-03-04
a
Riktigt bra hemsida
2019-01-05
M
Under all kritik. Köpte 2 sängbord som kom väldigt sent. Produkten anlände med skrapmärken och var i dåligt skick. Utöver det gick det inte ens att montera ihop eftersom att måtten inte stämde över huvud taget. Efter dialog med VidaXL skickade jag tillbaka varan och tänkte att det var löst. VidaXL påstår sedan att jag inte har skickat tillbaka sängborden och att jag ska betala för dem. 3 månader senare är detta fortfarande inte löst. Detta företag tvingar alltså mig att betala för en defekt produkt som jag skickat tillbaka. Beställ ALDRIG någonting ifrån VidaXL!
2018-12-28
r
Bara ett kolli av två levererades. Jag har nu ett klädskåp utan hårdvara att montera ihop skåpet med. Även luckor och ben saknas. Det visar sig att VidaXL inte skickat kolli "A". Pga "datorproblem" kan de inte se om kolli "A" ens finns. Just nu inväntar jag information via mail eftersom man inte kan ringa support... UNDVIK!
2018-12-02
J
Funkade utmärkt när vi beställde härifrån. Relativt snabb leverans och fina möbler, som på bilderna. Instruktionerna kunde varit lite bättre, inte direkt IKEA men för detta pris var det ett kap.
2018-11-03
m
Vänta 1 vecka, stod inget att det inte fanns i lagret. Stor att orden behandlas fortfarande. Men kan ändå inte avbryta ordern fast dem inte har gjort något?! Allt känns bara väldigt dåligt med denna sida. Undvik!
2018-08-16
A
Värdelös returprocess. Paket som kan levereras via postombud är för stora för postombudet när de ska returneras. Du måste stanna hemma en hel dag för att kunna returnera en vara! Citat: "Tyvärr produkten är för stor för att kunna lämnas hos ombudet. ... Observera att det inte är möjligt att ange en specifik tid under dagen för upphämtning." Den infon får man i mailet när man begär retur.
2018-07-09
D
Köpte kolfiberfilm på rulle, bra pris bra kvalite och mycket bra kundservice som hjälpte mig när Postnord slarvade bort paketet då skickade de en ny beställning direkt det kallar jag service, leveranstiden var ganska långdragen men det är enbart Postnords fel.
2018-07-03
E
Dålig kvalitet och dålig service. VARNING om något skall lämnas i retur... det är nästan omöjligt. Om man vill handla billigt och dåligt med krångliga reklamationsrutiner så handla på VidaXL.
2018-06-29
P
Handlade hos vidalxl via CDON. Beställde i början på maj och har fortfarande inte fått allt jag beställde. Kundsupport hos CDON/VidalXL är lika med noll. Undvik!
2018-06-18
t
Undvik vidaxl och köp direkt ifrån leverantören. Vill reklamera en vara köpt på vidaxl men de anser att de inte är säljare av varan utan att det är en annan webshop som ska hantera reklamationen. Jag skulle själv kontakta den andra webshoppen och reklamera trots att vidaxl sålde varan i sin webshop, tog betalt och skickade orderbekräftelse. Detta verkar gälla varor som de i det finstilta under fraktkostnaden skriver "Såld av" någon annan än vidaxl. Supporten via mail antydde att jag hade beställt fel och att jag inte fick reklamera varan till vidalxl då deras finstilta avtalsvillkor försöker friskriva sig från ansvar. Undvik vidaxl och köp direkt ifrån leverantören.
2018-06-15
L
Kontaktat dom om hjälp med mitt konto och dom vägrar hjälpa mig. Otroligt tråkigt. Kundservice ska kunna erbjuda hjälp. Jag fick sent svar och än så länge inget svar på mitt mejl till dom.
Sorterat efter datum
Gamla omdömen

Omdömen äldre än ett år inkluderas inte i snittomdömet.

2013-09-18
Redigerades 2018-07-26
I
Värdelösa produkter och kundtjänst. Massagestol - Fjärrkontrollen fungerade inte alls. Väntade ca 2 veckor för att få en ny. Hål i kartongen så en påse muttrar hade fallit ur. Gick och köpte nya i lokal butik. 4 st fåtöljer- Sitsen på ena fåtöljen blev sned efter en vecka. Gatuskylt - Gick inte att montera då två delar var fel i gängorna. Tog ca 4-5 veckor innan jag äntligen fick delar som passa. Sen var skylten i sig alldeles smutsig vid leverans. Som att den samlat damm i bunker från forna sovjet. Golvlampa - Missvisande bild av lampskärmen. Smyckesskåp - Antingen så har färgen lossnat eller så är den dåligt målad då vissa små partier saknar färg. Tvungen måla om helt och hållet i slutändan.
Sida 1