1.6 av 5 stjärnor

Sorterat efter datum
2019-06-16
S
Spektaklet(2 omdömen)
Köpte en AC från cdon som har detta företag sol leverantör vilket är en stor skandal då dessa är skojare. Köpte en AC som inte fungerade men inte vill dom ta tillbaka skräpet, de vill jag ska spela in någon jäkla video på skräpet och ladda upp, varför skulle jag hitta på saker? Att de måste se en video av skiten, aldrig mer från detta företag!
2019-05-29
W
W-djej(1 omdöme)
Dåligt kundtjänst som inte är behjälplig.
2019-05-10
S
Snorolle(1 omdöme)
Köpte en vara men fick en helt annan, fått ligga på för att få den felaktiga varan hämtad igen samt att få det jag beställt. Då jag efter 2 veckor ännu inte fått rätt vara så kommer jag ångra mitt köp och beställa någon annan stans..
2019-05-03
M
MH(1 omdöme)
Varning för falsk marknadsföring. På deras hemsida är leveranstoderna långt från sanna. Det kan stå 4 dagar för en produkt som finns i lager, men ta upp till drygt 3 veckor. När man ringer supporten så vill dom överhuvudtaget inte ta nåt ansvar utan skyller på det företag som tillhandahåller produkten och man får vända sig dit. De är alltså ett slags bulvanföretag som har massor med återförsäljare knutna till sig. Man har ingen aning om leveranstid förrän ordern är gjord. Sista gången jag handlar där.
2019-05-03
Pimpen(8 omdömen)
Köpte fel storlek på ett möbelöverdrag. Returen gick som en dans. Inga problem.
2019-04-27
I
I.A.(1 omdöme)
Köp på vidaxl om du vill ha engångsartiklar. Förfärlig kvalitet, service och leveransvillkor. Jag kände mig manad att skriva detta för att varna andra. Konsumentverket nästa!
2019-04-15
w
wisammou(1 omdöme)
I bought two different products, and when they are supposed to ship them they clamed the products are no longer available and they canceled the order. And that is not the first time! Too bad!
2019-04-04
B
Bujao(15 omdömen)
Beställde ett stängsel-kit, dvs ett komplett med stolpar och nät etc. Första veckan får jag leverans två dagar på raken med stolpar (varför inte en leverans liksom). Nu efter två veckor har jag fortfarande inte fått resten av kittet som jag tyvärr redan betalat för. Sämsta företaget jag haft med att göra. Deras kundtjänst svarar flera dagar efter man skickat mail att de har problem med sitt lager och att man ska kontakta dem igen efter 5-7 arbetsdagar! Kommer inte köpa en endaste pryl av dem igen.
2019-03-15
M
Mattias(1 omdöme)
Vi får två speglar levererade med repor. De erbjuder retur men inte på samma sätt som vi fick varorna levererade vilket var till dörr. Vi erbjöd oss att behålla varorna för 50% rabatt vilket är rimligt med tanke på repiga speglar. De erbjuder 15% rabatt.
2019-03-04
a
andreas-eovouch(7 omdömen)
Riktigt bra hemsida
2019-01-05
M
Mabs(1 omdöme)
Under all kritik. Köpte 2 sängbord som kom väldigt sent. Produkten anlände med skrapmärken och var i dåligt skick. Utöver det gick det inte ens att montera ihop eftersom att måtten inte stämde över huvud taget. Efter dialog med VidaXL skickade jag tillbaka varan och tänkte att det var löst. VidaXL påstår sedan att jag inte har skickat tillbaka sängborden och att jag ska betala för dem. 3 månader senare är detta fortfarande inte löst. Detta företag tvingar alltså mig att betala för en defekt produkt som jag skickat tillbaka. Beställ ALDRIG någonting ifrån VidaXL!
2018-12-28
r
rnrlifestyle(6 omdömen)
Bara ett kolli av två levererades. Jag har nu ett klädskåp utan hårdvara att montera ihop skåpet med. Även luckor och ben saknas. Det visar sig att VidaXL inte skickat kolli "A". Pga "datorproblem" kan de inte se om kolli "A" ens finns. Just nu inväntar jag information via mail eftersom man inte kan ringa support... UNDVIK!
2018-12-02
J
Johanww(168 omdömen)
Funkade utmärkt när vi beställde härifrån. Relativt snabb leverans och fina möbler, som på bilderna. Instruktionerna kunde varit lite bättre, inte direkt IKEA men för detta pris var det ett kap.
2018-11-03
m
marcusjjj666(2 omdömen)
Vänta 1 vecka, stod inget att det inte fanns i lagret. Stor att orden behandlas fortfarande. Men kan ändå inte avbryta ordern fast dem inte har gjort något?! Allt känns bara väldigt dåligt med denna sida. Undvik!
2018-08-16
A
Androidreas(17 omdömen)
Värdelös returprocess. Paket som kan levereras via postombud är för stora för postombudet när de ska returneras. Du måste stanna hemma en hel dag för att kunna returnera en vara! Citat: "Tyvärr produkten är för stor för att kunna lämnas hos ombudet. ... Observera att det inte är möjligt att ange en specifik tid under dagen för upphämtning." Den infon får man i mailet när man begär retur.
Sida 1