Prisjakt

maemmoth

Medlem sen 2006-09-28
13
Bidrag
4
Hjälpsamröster
Livekort.se
Bra
(500+)
m
maemmoth
13 omdömen
Usel3 månader sedan

Ingen ångerrätt på oanvända koder. Varning för detta bolag eftersom det är ett utländskt bolag som bara svarar på engelska. Köpte själv ett Google play presentkort med en massa positiva kommentarer på svenska att det var så bra, men visade sig att koderna inte går att använda i Sverige. Väldigt vilseledande.

Fitbit Sense
Full Star 1
2.6
(11)
1 513 kr
m
maemmoth
13 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan

Rätt kasst att alla bra funktioner kräver premium. Dessutom så fungerar inte EKG om man har en vilopuls under 50 slag per minut. Ångrar mitt köp. Enda positiva är batteritiden.

Aqara TVOC Air Quality Monitor
Full Star 1
2
(3)
370 kr
m
maemmoth
13 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan

Hänger sig rätt ofta och det enda som hjälper är att ta ut batteriet. Den har visserligen zigbee men Conbee 2 har just nu inte stöd för den vilket jag missade.

CDON
Bra
(500+)
m
maemmoth
13 omdömen
Dålig2 år sedan

Handlade via Cdon under black week 2021 och blev lurad av mobileshop. Helt omöjligt att komma i kontakt med Cdon men det ordnade sig till slut men det dröjde en månad innan de lyckades kreditera Qliro. De enda som faktiskt svarade var Qliro då de kunde lätt förlänga sita betalningsdatumet. Jag kommer nog inte att handla fler gånger via cdon.

CDON
Bra
(500+)
m
maemmoth
13 omdömen
BraRedigerades 7 år sedan

Lätt att handla och det hade varit ännu bättre med gratis frakt!

WorldofBoardGames
Utmärkt
(297)
m
maemmoth
13 omdömen
UtmärktRedigerades 11 år sedan

Alltid de bästa priserna och riktigt snabba leveranser. Riktigt bra också att de ofta skickar med extra platspåsar att förvara småsakerna i.

Garmin Forerunner 310XT Premium HRM
Full Star 1
3.3
(18)
m
maemmoth
13 omdömen
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 11 år sedan

Bra träningsklocka men Garmin Connect suger! Verkar som att sidan fungerar tidvis väldigt dåligt med Google Chrome. Klockan får enbart sämre betyg för att Garmin Connect inte har så mycket funktioner som man hade kunnat önska. Endomondos sida är bättre.

Fyndbörsen
m
maemmoth
13 omdömen
UtmärktRedigerades 15 år sedan

Antingen har de väldigt bra logistik eller så har de helt enkelt saker på lager. Grejerna dröjde inte länge innan de var framme. Toppen! Har aldrig beställt här tidigare men det kommer inte att bli den sista heller.