Prisjakt

Regna

Medlem sen 2016-01-31
4
Bidrag
1
Hjälpsamröster
Amazon.se
OK
(500+)
R
Regna
4 omdömen
Uselen månad sedan

Tyvärr har jag handlat här flera gånger för att vissa produkter inte gick att få tag på annars. Ville verkligen undvika dem, men ett par gånger så fick jag den faktiska produkt som vi hade beställt. Nu på sistone så beställde vi badrumsdetaljer, parasoll och växtlampor för förodling inför vår och sommar. Parasollet som kom hade fel dimensioner, och växtlamporna var en helt annan sort än den på bilderna. Badrumshyllorna gick sönder vid montering enligt anvisningar (och hade andra dimensioner), och de rostfria kromade handdukstorkarna och ställen var redan skavda och repade från början. Det trista med att handla här är att man slår ut många lokala företag och att det är ett lotteri om vilken produkt som kommer. Det enda positiva är att vissa produkter är i stort sett omöjliga att få tag på via svenska kedjor och företag.

Teknikproffset
Utmärkt
(500+)
R
Regna
4 omdömen
UtmärktRedigerades 2 år sedan

Jag försökte handla en vara som hade prissänkts orimligt mycket i systemet, så jag passade på att lägga till flera. Detta upptäcktes dagen efter och rättades till så att varorna försvann från min order. Fick bara trevliga svar från kundtjänst, trots lite småsyrlig kommentar från min sida. Så när det gäller kundbemötande så känner jag bara att det varit positivt.

Outnorth
Utmärkt
(500+)
R
Regna
4 omdömen
UtmärktRedigerades 3 år sedan

Vi har beställt från Outnorth flera gånger och det har bara varit positivt, med undantag för något långa ledtider för leverans vid ett par tillfällen. Dock var det inom det ungefärliga spannet, och så borde vi själva från vår sida ha varit ute i god tid… så jag tänker inte låta det påverka totalbetyget. Bra priser, bra kampanjer, bra paketering. Returer har skett utan komplikation.

Nedis WiFi Smart Plug WIFIP130FWT3 3-pack
Full Star 1
3.4
(8)
299 kr
R
Regna
4 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
3 år sedan

Har fungerat felfritt i över ett halvår tillsammans med andra smarta enheter.