Prisjakt

azzliqr

Medlem sen 2015-02-05
5
Bidrag
2
Hjälpsamröster
Roborock S5
Full Star 1
4.8
(167)
a
azzliqr
5 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
5 år sedan

Gick från cleanmate s800 till denna och det va som natt och dag. Sjukt nöjd med denna pryl och har nu snöat in mig på Xiaomi's prylar!

Samsung Galaxy S10e SM-G970F/DS Dual SIM 6GB RAM 128GB
Full Star 1
3.9
(53)
5 290 kr
a
azzliqr
5 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
5 år sedan

Samsung levererar i vanlig ordning. Vissa pratar om problem med blåtand i bilen men inget jag märkt av, hänger nog på vilket bilmärke man kör på (Volkswagen , BMW fungerar klander fritt) Grym kamera och helt okej batteritid. Vet inte om jag betalt mer för s10, s10+ då jag inte ser tjusningen i kurvade skärmar. Har tidigare ägt iPhone men deras mjukvara är så föråldrad och produkten i sig är för låst för mitt ändamål.

Cleanmate S800
Full Star 1
3.7
(42)
a
azzliqr
5 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
5 år sedan

Har haft s800 i ungefär 5 år och är inne på våran andra nu. Vi bor i lägenhet på 75m2 med "rullstols trösklar" Med tanke på pris och resultat så är det en helt klart godkänd maskin. Dammsugaren hittar väldigt mycket damm och är ett bra komplement till den vanliga dammsugaren då vi har husdjur i hemmet. Största skillnaden med att ha en robotdammsugare är att man slipper köra med den vanliga lika ofta, det lägger sig inte alls lika mycket damm på fönsterbrädor/hyllor. +Lågt pris +Bra komplement till den "vanliga" dammsugaren -Fastnar på trösklar, mattor -Börja låta mycket efter ett tag -Hittar inte hem alltid Tror att vi är inne på våran sista s800 nu, nästa gång är jag villig att lägga till lite extra för att få en dammsugare som tar sig runt i hemmet (mattor/trösklar)

NetOnNet
Utmärkt
(500+)
a
azzliqr
5 omdömen
Usel5 år sedan

Ingen fri frakt. Fri frakt enligt Prisjakt men när man checkar ut så skall man hosta upp pengar👎

Teknikdelar
Utmärkt
(500+)
a
azzliqr
5 omdömen
UselRedigerades 9 år sedan

Beställde en lcd till iPhone som hade en trasig hemknapp, när jag påpekade bristen så ansåg dom att den inte gick att reklamera då dom kontrollerar de som skickas men beviserligen hade dom missat de. Fick ingen ny vara utan 20% i rabbat på nästa köp vilket aldrig kommer ske. Stort minus för deras kundservice där kontakt sker via mail och svarstiden var inge vidare..