Prisjakt

Weeble

Medlem sen 2006-03-06
7
Bidrag
10
Hjälpsamröster
Amazon.se
OK
(500+)
W
Weeble
7 omdömen
Utmärkt5 månader sedan

Som medlem i Amazon Prime är det så otroligt smidigt att alltid få gratis hemleverans

K-Rauta
Utmärkt
(500+)
W
Weeble
7 omdömen
Usel5 år sedan

Beställde ett verktyg som fanns i lager från deras webshop. Efter 6 dagar fick jag besked om att min order packats och skickats men trots att det gått 3 dagar sedan jag fick det mailet har paketet fortfarande inte lämnats in till postnord. När jag går till deras nybyggda webshop för att kolla om ordern skickats så har inte webshopen någon orderhistorikfunktion alls. Ärligt talat K-rauta, varför har ni ens webhandel? Ni har ju uppenbarligen inte förstått vad en webhandel måste hålla för servicenivå 2019.

Landmann Triton PTS 3.0
Full Star 1
3
(21)
4 195 kr
W
Weeble
7 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
6 år sedan

Den är ju onekligen prisvärd med bra galler, både gjutjärnet ochbdet emaljerade. Det finns dock några saker som gör att jag tycker man bör kolla på andra grillar: * Normalt sett får man aldrig upp temperaturen i mycket mer än 250 grader. Om solen ligger på kan man ta sig över 300. * Temperaturen är mycket ojämn. Längst in i mitten är det klart hetare än på sidorna. Zonerna som är längst ned (närmast grillkocken) är helt usla. * Efter 2 övervintringar utomhus under Landmanns eget överdrag så är grillen redo för skroten. Brännarna har spruckit på sidorna så att istället för en rad av små små hål är det snarare långa revor. Behöver jag säga att det slår upp lågor när man grillar? Så två grillsäsonger blev det för den här grillen. Nästa grill blir en kvalitetsgrill.

Huawei P10 Plus Dual SIM 6GB RAM 128GB
Full Star 1
5
(8)
W
Weeble
7 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 6 år sedan

Jag har använt både Apple-telefoner och diverse Android-telefoner och detta är verkligen en fullträff. Dubbla simkort, fantastiskt bra prestanda avseeende skärm, respons och batteritid. Kameran är helt fenomenal och möjligheten att ändra skärpedjup i efterhand gör att systemkameran åker fram allt mer sällan. Stort plus för Quick-charge! Hade de bara haft fingeravtrycksläsaren på baksidan som på Honor 8 (som jag bytte ifrån) hade 10-poängaren varit ett faktum.

Thule Chariot Sport 2 (Dubbelvagn)
Full Star 1
4.3
(3)
W
Weeble
7 omdömen
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 6 år sedan

Vi har precis som användaren "tdeimos" bytt från en CX-vagn (en CX2) men vår uppfattning om skillnaderna mellan de två vagnarna skiljer sig en aning. Det huvudsakliga skälet till att vi bytte var att Sport-vagnen har individuellt fällbara säten. Så, vad tycker vi efter ett knappt halvår? Bra (bättre än CX2): + Lättare att fälla ihop. Den blir både mindre och har ett enklare handhavande. dessutom stannar den ihopfälld vilket underlättar väldigt när vagnen ska lastas in i bil + Några cm smalare än CX2, vilket gör att den lättare går in genom ytterdyrrar + Mer lätthanterligt snabbfäste för cykelarm och framhjul + Regnskydd, nät och solskydd är enklare att hantera + Ett ministöd undertill gör att man inte sliter på tyget när man ställer ned vagnen på marken med cykelarmen monterad + Bromsen sitter bättre placerad och är smidigare att handha + Handtaget är justerbart i höjdled och enkelt att fälla vid transport + Cykelarmen är låsbar utan att man behöver köpa till extra tillbehör Lämnar en del att önska: - Sätena går inte att fälla särskilt mycket och har man dessutom någon packning i det stora facket baktill går det inte att fälla alls - Handbromsen går inte att använda för att parkera vagnen utan det måste göras med en fotbroms som är rätt plastig - Promenadhjulen har en brantare vinkel mot infästningen så det blir en mindre momentarm som drar i hjulen när man svänger. Detta i kombination med att svängningen kärvar gör att det ibland kan vara halv omöjligt att svänga på löst underlag. På grusväg kan man få finna sig i att hjulet går på tvären ibland, ungefär som på en trilskande kundvagn. - Känns inte lika robust som CX2. Det är överlag mer plast och sviveln till promenadhjulen är inte kullagrad. - Dyr. Summering: Hade CX2 haft fällbart säte hade det inte funnits något som helst rimligt argument till varför man ska lägga pengar på att byta till en Sport 2.

Verkter
Utmärkt
(500+)
W
Weeble
7 omdömen
UtmärktRedigerades 7 år sedan

Överlägset bäst pris och kortare leveranstid än utlovat. Bra betalningsalternativ.

Acer AT3201W
Full Star 1
3.9
(13)
W
Weeble
7 omdömen
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 18 år sedan

Efter 6 mån började teven bråka och tappa kanaler. Dessutom blev det brus i vissa färger då man kollar på animerad film och som lök på laxen uppstod två mörka lodräta ränder på displayen. Jag felanmälde produkten på såväl Acers hemsida som hos Dustin och via telefon till Acer. Efter lite tjat hämtades teven av verkstaden och nu, 2½ månad senare är den åter från verkstaden med alla bildfelen kvar. Klåpare. Dustin tycker nu att jag ska skicka den på service en gång till. Glöm det, aldrig mer Acer.