Prisjakt

Foxxy

Medlem sen 2006-02-24
14
Bidrag
8
Hjälpsamröster
DeLonghi PAC EL112 Silent
Full Star 1
4.1
(3)
7 639 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
3 månader sedan*
Vår första Ac och är nöjd med denna. Ville ha en svart, inte allt för hög och stor med bra ljudnivå - denna lever upp till mina förväntningar. Saknar dock smarta funktioner som Wifi men det ingår en fjärrkontroll som man kan styra den med. Edit: Lite minus nu som har stört mig efter ha Kört med den nu i tre veckor. -Jag börjar uppleva att ljudet inte är så jämnt längre att det går runt i maskinen. Kanske ska vara så här i en portabel Ac? -Fjärrkontrollen blinkar då och då. -Saknad av Bluetooth/Wifi är ganska jobbig. -Elsladd borde ha varit lite längre. -Går inte att tona ned displayen. -Sovrumsläget är ganska högt. Mäter runt 68-70 db på min telefon. Sänker mitt betyg till 4/5.
*Redigerades 2 månader sedan
IKEA
Dålig
(301)
Usel
3 månader sedan*
Jag gillar Ikeas grejer och handlar ofta på deras varuhus och de har bra service. Men denna gången köpte vi en 2,4 m hög garderob som heter Pax för 699 kr på deras hemsida. Vi bor i Göteborg och cirka 10 minuter ifrån Ikea Bäckebol. Ändå vill Ikea ta ut en fraktavgift på 799 kr för hemleverans och uppbärning till lägenhet. Tycker denna höga fraktavgift var väldigt magstark.
*Redigerades 3 månader sedan
eNemo
Utmärkt
(329)
Utmärkt
3 månader sedan
Hade bäst pris på vår AC och fri frakt. Har inget att anmärka på. Kanske förtydliga extra att Bring inte bär upp Ac till lägenheten.
Ai Eyewear
Bra
(32)
Utmärkt
9 månader sedan
Bra service och priser.
Xiaomi Smartmi SmartFan 2S
Full Star 1
4.3
(14)
1 158 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
ett år sedan*
Behaglig fläkt som är relativt tystgående, dock inte helt 100%. Finns nog ingen fläkt som är 100% tyst men denna sägs vara en av de tystare. På nivå 1-2 av 4 så hör jag ett svagt missljud som drar ner betyget. På denna nivå hade jag förväntat mig 100% tystnad. Lite dyrare än konkurrenterna. Men helheten känns premium. Något som jag verkligen gillar är batteriet så att jag kan flytta den till balkongen eller annan del av bostaden väldigt lätt.
*Redigerades ett år sedan
ComputerSalg SE
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
ett år sedan
Snabb leverans på 1 dag och snabb service.
RoyalDesign
Utmärkt
(500+)
Dålig
ett år sedan
Fel färg på gardinerna som inte stämde på deras hemsida så blev en retur. 1 stjärna för att de vill ha betalt för retur 69 kr alt. man själv står för returporto och sedan att de behöver ha 20 arbetsdagar på sig för att registrera retur och återbetala via deras partner Returnado. De har en Royal Design-butik men butiken tar inte emot varor köpta på deras hemsida. Långsamt och vill ha betalt för retur. Men bra priser annars på deras hemsida, stort sortiment och de var snabba med att få ut grejerna så det blir istället 2 stjärnor här.
Adlibris
Dålig
(500+)
Usel
3 år sedan
För lång leveranstid.
Åhléns
OK
(89)
Usel
3 år sedan
Sämsta webshop jag har handlat på. Men varan var slut i butik så hade inget val. Evighetslång svarstid på mail. Evighetslång tid tills de ens skickar varan från deras lager. Pinsamt för att vara en så här stor butik.
Power
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
4 år sedan*
Köpte en LG 65C7 för en månad sedan. Allting har gått väldigt bra från beställning till hemleverans. Kommer köpa mer härifrån. Ett stort + att ni har fri frakt och en grym kundtjänst.
*Redigerades 4 år sedan
Sida 1