Prisjakt

zonco

Medlem sen 2006-02-03
50
Bidrag
6
Hjälpsamröster
Mionix Castor
Full Star 1
3.8
(15)
z
zonco
50 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 7 år sedan

Skönaste musen jag har använt någonsin, passar min hand väldigt bra och är grym till FPS. Förpackningen skröt om bra kvalité ett bygge utöver det vanliga men kvalitén är sådär och då tänker jag främst på scrollhjulet. Första musen fick jag byta efter 2 månader, scrollen gnisslade och slutade registrera vid snabba scrollningar, mus nummer två är nu också ca. 2 månader och viss antydan till samma problem börjar.. Framför allt gnisslandet när man scrollar. Utöver scrollen och kvalitén när det gäller den så är jag väldigt nöjd. Musen jag hade innan denna var Steelseries Rival 300, innan det Sensei..

Inet
Utmärkt
(500+)
z
zonco
50 omdömen
UtmärktRedigerades 9 år sedan

Aldrig varit med om ett smidigare service ärende på en lite dyrare produkt. Skickade in sonens surfplatta ihop med en reklamation. Lite mer än 24h senare ringer Inet och undrar hur jag vill lösa problemet, väljer pengarna åter för att sedan köpa en annan produkt då detta verkade vara ett känt problem (Micro-USB kontakten på EVGA Tegra Note 7). Ytterligare någon dag senare har jag fått pengarna tillbaka. Fantastiskt snabb och bra hantering.

QPAD MK-80 Pro (SV)
Full Star 1
4.3
(25)
z
zonco
50 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 11 år sedan

Bra tangentbord, inte provat något annat mekaniskt (förutom klassiska Cherry i butiksmiljö) men jag gillar detta, det känns mer rejält och robust än vad ett vanligt tangentbord gör. Väldigt skönt att skriva på, helt ok att spela på, skulle nog vilja ha lite mindre motstånd i knapparna för spel men jag spelar en hel del och tycker det fungerar bra. Mitt exemplar har detta problem med just Caps Lock knappen Xain (omdömet nedan). Det ställer inte till med några problem för mig samtidigt bör det absolut inte finns på ett tangentbord för över 1000-lappen. Gäller detta vissa exemplar bara? Borde väll gälla TGB i MK-serien? Hur som helst, känns som man kommer ha detta tangentbord i flera år och inte känna att knapparna blir "svampiga" efter 6mån.. Har för övrigt tagit sönder handledsstödet, verkade omöjligt att ta bort på ett vettigt sätt och när man böjde in piggarna och tog i så sprack en av dem. edit; bytt detta mot ett MK-85 (röda brytare) (Tack till Webhallen). Saknar de blåa brytarna då röda känns lite mer "svampiga" samtidigt som de inte väcker övriga familjen då de är betydligt tystare :)

FIFA 13 (PC)
Full Star 1
2
(3)
1 182 kr
z
zonco
50 omdömen
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 11 år sedan

Ett väldigt bra spel men Ultimate Team och Live gör mig vansinnig. Extremt svårt att hitta match online, framför allt då med FUT. Hänger sig ganska ofta vid sökning av match, i början sparades inte min squad, jag förlorade coins vid försäljningar mm mm... Väldigt skoj att spela och spelet är verkligen bra men frustrerande att online delen är såpass buggig! edit; online/fut fungerar bra sedan några månader tillbaks!

Verbatim 2.5" SATA-II SSD 47478 128GB
Full Star 1
2.5
(19)
z
zonco
50 omdömen
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 11 år sedan

dåliga diskar, köpte 2st utav Alina för 581kr för ett tag sedan och har använt den ena. Används i en Fujitsu laptop (NH-532) som systemdisk. Visst, uppstartstid etc är bättre men när väl Windows laddats så är hårddiskaktiviteten 100% under en stund när det ska laddas en hel del saker samtidigt. Likadant installationer mm. kan stå och tugga hur länge som helst.. Det känns som att enheten kan prestera och vara helt OK för att vara en SSD men att någonting är fel, lite som att disken låser sig och segar ner sig själv.. Precis som någon skrev nedan så är nog kretsen urusel i botten. Rekommenderas ej, lägg på lite pengar för att få en bättre disk. Betyg sätts för de 581kr jag gav för dem (/st) Uppdatering; Jag har nu bytt firmware på båda mina SSD´s och nu fungerar den minst, _minst_ 1000 x bättre. Jag rekommenderar samtliga som har kunskapen att följa denna guide och uppgradera sin firmware. Vill dock varna för att det alltid finns risk för att något går fel, dessutom tappar du all data. Betyget kvarstår dock, att man släpper en så pass kass produkt är riktigt dåligt. http://www.mydigitaldiscount.com/downloads/Tutorial_MyDigitalDiscount_Firmware_Upgrade_Phison_S5.030.pdf

Alina
Bra
(500+)
z
zonco
50 omdömen
UtmärktRedigerades 12 år sedan

Har handlat en laptop i butiken i Enköping samt några småprylar såsom högtalare etc. Har ingenting att klaga på, trevligt bemötande. I veckan beställde jag även 2st SSD-diskar till fantastiskt bra pris. Inget krångel, riktigt snabb leverans, tydliga mail som talar om status med min order samt väl paketerat, fick även en godispåse på köpet. SWEC-rabatt uppskattas dessutom. Full poäng, bra jobbat Alina!

Razer DeathAdder Respawn
Full Star 1
4
(30)
z
zonco
50 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 12 år sedan

Fungerar bra och ser bra ut, skön matt gummiyta förutom där du vilar tummen och lillfingret.

Samsung Galaxy Note GT-N7000 1GB RAM 16GB
Full Star 1
4.8
(92)
z
zonco
50 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 12 år sedan

Väldigt nöjd, kommer från sgs,sgs2.. Denna känns bättre. bara 9 stjärnor pga. något bristande kvalitetsintryck (sprakande plast etc).

Creative Sound Blaster Tactic3D Sigma
Full Star 1
4.1
(15)
z
zonco
50 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 12 år sedan

Kanonlurar för pengarna, både till spel/film och tycker även musik låter bra! Kanske lite för mycket bas, använder inte medföljande USB-ljudkort utan kör via mitt Bose Companion och det gav dem lite extra tryck i ljudet. Kommer ifrån Bose On-ear som kostade över 2000kr när jag köpte dem, och sån jäkla skillnad är det faktiskt inte. Till musik väljer jag nog Bose On-ear men spel och film som det mest blir för mig så rekommenderar jag dessa lurar! Betalade 399:- på Webhallens Julkalender vilket vart ett fynd. Klart värda 599kr. Negativt; Sitter inte helt 100, med det menar jag att de inte sitter så "hårt" och därmed glappar lite. Däremot är de inte alls obekväma att ha på sig längre tider. Jag hade hellre sett någon form av tyg istället för skinn, eller fejkskinn vad det nu är.