Prisjakt

Gardel

Medlem sen 2014-04-19
15
Bidrag
24
Hjälpsamröster
Senetic
Utmärkt
(102)
G
Gardel
15 omdömen
Usel3 år sedan

Håller på och snabbt droppar priser för att sen i samma stund justera tillbaka dom bara för att trigga folks bevakningar. Känns som fiffel företag.

Webhallen
Utmärkt
(500+)
G
Gardel
15 omdömen
Dålig4 år sedan

Väntat på en produkt i 3 månader nu som är "24 på väg", fick inget kvitto vid köp så när jag bad om det kunde dom inte skaffa fram de, handlar du med företagskortet betyder de att du inte kommer ha en verifikation så bokföringen blir krånglig. Supporten ignorerade delar av mina mail och försökte bara göra sig av med en. Bedrövligt att man har "på väg" produkter som inte kommer in inom skälig tid för att fiska köpare, 3 månader är helt överdrivet lång tid vilket bara säger vilken dålig koll dom har på sin leveranskedja.

Äventyrsbutiken Hägglunds
G
Gardel
15 omdömen
UselRedigerades 4 år sedan

Riktigt dåligt kundupplevense vid retur. Du är helt ansvarigt själv för att betala och ordna med frakten och du har fullt ansvar för varan, kommer varan bort med posten så står du för allt, detta bolag har inga avtal med tranportbolag vid retur, du är alltså ansvarig. Du får betala 110 kr eller 193 kr spårbart med PostNord för att returnera ett par skor till dom. Paket är tunga och ej hållbara. Från deras hemsida: "ÅNGERRÄTT Du har full retur- och bytesrätt inom 14 dagar från att du hämtat ut ditt paket, förutsatt att du inte använt varan, inte sprättat en förpackning och att alla eventuella lappar sitter kvar och att den returneras i oskadat skick. Vid retur eller byte av varor betalar du själv returfraktkostnaden och kan därmed ej returnera varan mot postförskott."

Jabra Elite 65t Wireless In Ear
Full Star 1
3.9
(82)
G
Gardel
15 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 4 år sedan

+ Bra musik ljud + Bra samtalsljud + App där du kan styra de mesta Men komforten är helt åt skogen, dom är iallafall formade så dåligt att dom inte passar mina öron, stora och platsiga som trycker på örats innre delar, får ont efter 1h spelning. Ibland synkar lurarna inte ihop sig bra så man måste lägga in dom i asken för att dom ska fatta att dom hör ihop. Asken i sig är ett irrtationsmoment som är klumpigt att öppna. Att trycka och hålla på fysiska knappar va inget vidare bra men snabb tryck va ok. För pengarna hade jag nog behållt dom om komforten hade varit bättre.

24.se
Bra
(500+)
G
Gardel
15 omdömen
Usel4 år sedan

Säljer dåliga kina produkter, du kan köpa samma produkter från Aliexpress för 3 ggr så mindre pengar.

Professional Secrets Stekpanna 28cm
Full Star 1
1
(2)
749 kr
G
Gardel
15 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
5 år sedan

Ja ni, vi var väldigt noga med att följa skötselråden och visst mycket väll att den kan slå sig(dvs bli buckli under) om man struntade i råden, men ta mig fan så slår den sig ändå. Mycket lov ord om bra kvalite etc men tyvärr riktigt dåligt.

Teknikdelar
Utmärkt
(500+)
G
Gardel
15 omdömen
UselRedigerades 5 år sedan

2 veckors leverans, sen när man ska retunera varan så har dom inget avtal med något transportbolag för att sköta detta smidigt utan du som privat person ansvarar för varans säkerhet och skulle skadan förekomma under transport så står du för de. Krånglig returhantering, ingen retursedel heller. Skickar du inte rekomenderat får du heller inte kvitto. Från deras kundtjänst: "Tänk på att packa in varan väl. Vi ansvarar inte för skador som uppkommit under postens hantering. Vid otillräcklig emballering eller skador på varan förbehåller vi oss rätten att neka eller ge avdrag på din retur." "Vid ångrade köp/returer så behöver du själv stå frakten till oss. Detta framkommer även i våra ordervillkor: https://www.teknikdelar.se/Ordervillkor ''Du står själv för portokostnaden vid retur.'' Fraktkostnaden beror på vikt och storlek av ditt paket samt vilket ombud du använder dig av."

Apple MacBook Pro (2018) - 2,2GHz HC 16GB 256GB 15"
Full Star 1
3
(2)
G
Gardel
15 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
5 år sedan

Överdrivet varm dator, tar inte mer än 1h och du har en dator som är så sjukt varm att du inte ens kan ha den i knät. Laddaren har jodningsproblem så säg till att köpa en förlägningskabel för att lösa problemet. Problem med microfonen, visade sig att Apple avsiktligt stänger av microphonen när du stänger din skärm, dvs har du datorn kopplad till externa skärmar och vill arbeta kommer du få problem, för att lösa de måste du lyfta skärmen varje gång du vill kommunicera med någon. Bluetooth ljudöverföringen från datorn är rent av dålig. Tangenterna känns inte alls lika sköna som de gamla. USB-C är de som gäller här så har du inte de senaste prylarna med USB-C så kommer du behöva köpa en del adaptrar, vissa som är ganska dyra. Googlar ni på nätet angående datorn så kommer ni snabbt märka att en hel del konstiga problem med dessa datorer. Har själv haft en den konstigheter som jag löst men att köpa en dator och börja sin resa med alla dess problem så är de tyvärr inte värt dom pengarna. Apple är inte vad dom va för några år sen, tycker inte dom är lika nogranna och kvalitetskontrollen är försämrad. Är du den personen som gillar att ligga i soffan med datorn kan jag verkligen inte rekommendera den.

Apple Magic Mouse 2
Full Star 1
3.4
(21)
895 kr
G
Gardel
15 omdömen
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
5 år sedan

Oergonomiska mus, glider inte bra på något underlag, blir som en hakig känsla i rörelserna på skärmen, hänger inte alltid med i alla lägen. Köp i affär och testa först, själv kan jag inte rekommendera detta till någon.