Prisjakt

emilhem

Medlem sen 2013-10-21
9
Bidrag
2
Hjälpsamröster
Asus PCE-AC56
Full Star 1
4.3
(12)
e
emilhem
9 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 4 månader sedan

Edit: har fortfarande samma kort tre år senare och det funkar fortfarande bra. Får bättre hastighet och latens nu med annan router. Överlag nöjd, men hade uppskattat lite bättre hastighet. Gamla omdömet nedan: Okej PCI-kort, märks att det är en "billigare" sort då den inte har så breda inställningsmöjligheter i Windows 10 (20H2). 5GHz fungerade inte med min router (DLink DIR-878) out-of-the-box. Genom en sökning på nätet uppdagades det att detta kort har dåligt stöd för vissa kanaler (ingen annan enhet på 5GHz nätverket har problem med routern) och därmed behövdes routern omkonfigureras för att funka med PCE-AC56. Speedtest med iPhone med fri sikt till router: 497/107 (på 500/100 fiber) Speedtest med PCE-AC56 med fri sikt till router: 80/60 (på 500/100 fiber)

Sony WH-1000XM4 Wireless Over-ear Headset
Full Star 1
3.6
(67)
2 790 kr
e
emilhem
9 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan

Mycket bra brusreducering. Lite känsliga för vind om man inte ställer in dem på vindläge (och förlorar lite brusreducering). Åker man fordon där trycket förändras ofta och snabbt så kan de nästan slå dig på öronen. Lång batteritid (laddar varannan/var tredje dag). Fungerar felfritt att parkoppla två enheter (iPhone, PC, Android testade) Som med alla Bluetoothlurar så är även dessa kassa på samtalskvalitét (men det är ju Bluetoothprotokollets fel). Sen version 2.5.0 så fungerar dessa inte i samtal då de plockar upp allt ljud (tänk att du sitter i samtal och folk klagar på att du skriver försiktigt på ett membrantangentbord…). Innan version 2.5.0 hade jag gett dem fyra i betyg då de tog bort en massa bra codecs mellan XM3 och XM4.

Logitech Wireless Solar Keyboard K750 (SV)
Full Star 1
4.2
(43)
799 kr
e
emilhem
9 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 3 år sedan

Uppdatering: det uppladdningsbara batteriet är inte bytbart egentligen. För det första måste du få upp batteriluckan som är mycket krånglig att få upp. För det andra måste du hitta ett ersättningsbatteri (som inte är så lätt att hitta då det måste vara uppladdningsbart (eller får du löda loss solcellerna)) Använder dock samma tangentbord efter sju år xD Fungerar bra men samlar alldeles för mycket damm och skräp. Irriterande är att den röda varningslampan för lågt batteri blinkar runt 30% batteri och nedåt då jag tycker att den borde blinka under 15%. Bra byggkvalitet, det känns väldigt proffsigt och stabilt. Bra räckvidd.

ComputerSalg
Utmärkt
(500+)
e
emilhem
9 omdömen
UtmärktRedigerades 3 år sedan

Det är enkelt att beställa från ComputerSalg, men förpackningen för det jag beställde var enorm jämfört med innehållet, lite onödigt tycker jag.

Komplett.se
Utmärkt
(500+)
e
emilhem
9 omdömen
UtmärktRedigerades 3 år sedan

Smidigt och enkelt att beställa från Komplett. Något stor förpackning för en så liten produkt jag beställde, men annars inget att klaga på.

Inet
Utmärkt
(500+)
e
emilhem
9 omdömen
UtmärktRedigerades 3 år sedan

Inet erbjuder bra priser på det mesta och bra service!

Tonerlagret
OK
(500+)
e
emilhem
9 omdömen
BraRedigerades 7 år sedan

Snabba leveranser men få banker i banköverföringsalternativet. Lättanvänd hemsida. Lite dyra leveranspriser.

Conrad.se
Bra
(500+)
e
emilhem
9 omdömen
OKRedigerades 10 år sedan

Krångel med betalning. Fick lov att beställa två gånger.

Inet
Utmärkt
(500+)
e
emilhem
9 omdömen
UtmärktRedigerades 11 år sedan

Mycket bra butik!