Tonerlagret
 • trevlig service
 • snabb leverans & låga priser
 • betala mot faktura eller kort
Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
18 dagar sedan

Enkelt, snabbt och känns säkert.

Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
en månad sedan

Tredje gången jag beställer hos Tonerlagret - alltid enkelt och pålitligt. Utmärkt!

Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
en månad sedan

prisvärda produkter på nätet

Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
4 månader sedan

Verkligen en butik att rekommendera, bra upplägg och sökfunktioner. Frakten makalöst snabb, kan varmt rekommendera denna butik.

Gästanvändare
Gästanvändare
Bra
4 månader sedan

Bra hemsida. Bra sökfunktion

Gästanvändare
Gästanvändare
Bra
4 månader sedan

Har inte mycket att säga än för jag har just beställt varor för första gången men jag kan i alla fall ge ett riktigt bra betyg för priserna. Lägsta jag hittade. En liten åtgärd behöver ni dock åtgärda och det är leverans-platsen hos PostNord. Det gick INTE att välja deras uppsatta Paketbox som finns i närområdet där jag bor. En promenad på bara ca 400 meter, utan nu var jag tvungen att välja deras utlämningsställe på flera kilometer bort med med bil.

Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
4 månader sedan

Har köpt mycket av tonerlagret genom åren och allt har funkat bra så länge inget har strulat. Nu sist när jag beställde så hade ni fått in patroner till vår frankeringsmaskin, vilket var toppen då det är enkelt att kunna handla allt på samma ställe. När vi skulle byta till de nya patronerna så funkade inte dessa, vi la 2 timmar på att försöka få dessa att fungera eftersom vi hade massor av brev som skulle iväg men det var helt omöjligt. Det var helt enkelt fel på tonern. Kikar på er sida och då har ni tagit dessa ur sortimentet och ersatt dem med original. Alltså så vet ni om att dessa inte fungerar! Mailar kundtjänst som svarar mig följande: Du har ju valt att köpa kopior från början och oftast funkar ju kopiorna helt felfritt men "måndagsexemplar" finns det ju alltid tyvärr. Alright, då kan ni ju bara skicka mig en ny som fungerar svarar jag. Och här kommer det jag blir riktigt irriterad över. Ni skall då fakturera oss 340:- för att skicka oss en toner som fungerar! Vi har alltså fått en toner som inte fungerar, vi har lagt 2 timmar på att försöka få den att fungera, men misslyckats eftersom den är kass från början. Vi har 150 brev som vi inte får iväg för att vi köpt en toner av er som inte fungerar. Och vi skall betala 340:- för att få en som fungerar? Kundvård när den är som bäst. Kikade på vårt kundkonto hos er och vi har handlat hos er för 105202:- Grattis till att ni fick av oss 340:- till. Ha en fin dag :)

Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
4 månader sedan

Extremt otrevlig personal.

Betyg köpupplevelse

3.8Bra
18 omdömen
Distribution av köpupplevelse
(10)
(3)
(0)
(0)
(4)

Om butiken

Tonerlagret

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Betalningsalternativ

Swish
 • Direktbetalning
 • Faktura
 • Kortbetalning
 • Avbetalning
 • Betalning via telefonräkning
 • Bitcoin
 • Förskottsbetalning
 • Postförskott
 • SMS-betalning

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Erbjuder telefonsupport. Se butikens hemsida för mer information.

www.tonerlagret.se

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Tonerlagret Sverige AB

Organisationsnr: 556831-1095

Information hos allabolag.se