Prisjakt

emilhem

Medlem sen 2013-10-21
5
Bidrag
1
Hjälpsamröster
Sony WH-1000XM4
Full Star 1
3.5
(21)
3 184 kr
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
4 månader sedan
Mycket bra brusreducering. Lite känsliga för vind om man inte ställer in dem på vindläge (och förlorar lite brusreducering). Åker man fordon där trycket förändras ofta och snabbt så kan de nästan slå dig på öronen. Lång batteritid (laddar varannan/var tredje dag). Fungerar felfritt att parkoppla två enheter (iPhone, PC, Android testade) Som med alla Bluetoothlurar så är även dessa kassa på samtalskvalitét (men det är ju Bluetoothprotokollets fel). Sen version 2.5.0 så fungerar dessa inte i samtal då de plockar upp allt ljud (tänk att du sitter i samtal och folk klagar på att du skriver försiktigt på ett membrantangentbord…). Innan version 2.5.0 hade jag gett dem fyra i betyg då de tog bort en massa bra codecs mellan XM3 och XM4.
Logitech Wireless Solar Keyboard K750 (SV)
Full Star 1
4
(43)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
8 år sedan*
Uppdatering: det uppladdningsbara batteriet är inte bytbart egentligen. För det första måste du få upp batteriluckan som är mycket krånglig att få upp. För det andra måste du hitta ett ersättningsbatteri (som inte är så lätt att hitta då det måste vara uppladdningsbart (eller får du löda loss solcellerna)) Använder dock samma tangentbord efter sju år xD Fungerar bra men samlar alldeles för mycket damm och skräp. Irriterande är att den röda varningslampan för lågt batteri blinkar runt 30% batteri och nedåt då jag tycker att den borde blinka under 15%. Bra byggkvalitet, det känns väldigt proffsigt och stabilt. Bra räckvidd.
*Redigerades 8 månader sedan
Asus PCE-AC56
Full Star 1
4.1
(9)
590 kr
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
8 månader sedan
Okej PCI-kort, märks att det är en "billigare" sort då den inte har så breda inställningsmöjligheter i Windows 10 (20H2). 5GHz fungerade inte med min router (DLink DIR-878) out-of-the-box. Genom en sökning på nätet uppdagades det att detta kort har dåligt stöd för vissa kanaler (ingen annan enhet på 5GHz nätverket har problem med routern) och därmed behövdes routern omkonfigureras för att funka med PCE-AC56. Speedtest med iPhone med fri sikt till router: 497/107 (på 500/100 fiber) Speedtest med PCE-AC56 med fri sikt till router: 80/60 (på 500/100 fiber)
ComputerSalg SE
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
9 månader sedan*
Det är enkelt att beställa från ComputerSalg, men förpackningen för det jag beställde var enorm jämfört med innehållet, lite onödigt tycker jag.
*Redigerades 9 månader sedan
Komplett.se
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
9 månader sedan*
Smidigt och enkelt att beställa från Komplett. Något stor förpackning för en så liten produkt jag beställde, men annars inget att klaga på.
*Redigerades 9 månader sedan
Inet
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
9 år sedan*
Inet erbjuder bra priser på det mesta och bra service!
*Redigerades 9 månader sedan
Redline.se
Usel
(5)
Utmärkt
ett år sedan
Bäst pris någonstans på det jag köpte. Leveransen var lite längre än väntat men jag hade inte bråttom att få produkten. Fakturan från Svea med betalningstid på nästan två veckor känns tryggt och bra.
Tonerlagret
Utmärkt
(500+)
Bra
5 år sedan*
Snabba leveranser men få banker i banköverföringsalternativet. Lättanvänd hemsida. Lite dyra leveranspriser.
*Redigerades 5 år sedan
Conrad.se
OK
(500+)
OK
8 år sedan*
Krångel med betalning. Fick lov att beställa två gånger.
*Redigerades 8 år sedan
Inet
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
9 år sedan*
Mycket bra butik!
*Redigerades 9 år sedan
Sida 1