Prisjakt

Peter Bäckström

Medlem sen 2013-10-17
17
Bidrag
11
Hjälpsamröster
NetOnNet
Utmärkt
(500+)
P
UtmärktRedigerades ett år sedan

Superbra service och schyssta villkor.

CyberPhoto
Utmärkt
(500+)
P
OK2 år sedan

Det står fri frakt hos Prisjakt, men på hemsidan kostar det 99kr. Att hämta i butiken i Umeå är visserligen gratis men det ser jag inte som "fri frakt"..

ASOS
Dålig
(65)
P
Usel3 år sedan

Prissänkning på skor som inte finns att köpa, slutsålt. Luktar bedrägeri.

TacNGear
Bra
(40)
P
OK3 år sedan

Priset stämde inte alls överens med det uppgivna på prisjakt.

Amazon.se
OK
(500+)
P
Dålig3 år sedan

Priset som är angivet här på prisjakt är hälften av vad de kostar på amazon.se. Dessutom är det smått omöjligt att navigera på deras hemsida. Synd att man får känslan av att bli lurad av amazon när det skulle kunna vara så mycket bättre.

RunnerInn
P
Usel3 år sedan

Jag har bevakning hos Prisjakt på ett par löparskor och får dagligen mail om prissänkning på dem. Varje gång är det Runner Inn som sänker priset. Däremot sjunker inte priset konstigt nog. När jag tittar på alla mailen så är det e x a k t samma pris varje gång. Drar slutsatsen att Runner Inn höjer och sänker priset dagligen för att lura kunden att tro att de sänker priset gång på gång. Verkar vara en oärlig butik och jag kommer aldrig att handla hos dem.

Hoka One One Clifton 7 (Herr)
Full Star 1
4
(5)
975 kr
P
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
4 år sedan

Passade inte alls min fot även om de kändes bra på löpbandet i butiken. Sulan är väldigt vass på innerkanten vilket gjorde att jag fick använda sandpapper för att det inte skulle skava. Dessutom är skorna trånga vid tårna som har gett mig blåa tår efter bara 10-15 mil i skorna. Jag hade höga förväntningar på skorna men det blev platt fall. Synd för jag betalade 1799kr för dem.

Sail Racing Race Down Hood Jacket (Herr)
Full Star 1
5
(1)
P
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
4 år sedan

Toppensnygg och galet skön, är så nöjd!

Beats by Dr. Dre PowerBeats3 Wireless
Full Star 1
3
(24)
P
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
4 år sedan

Bra ljud, men det är det enda positiva med dessa lurar. Sladden stretar när man vrider huvudet och nu efter att ha haft dessa i bara en månad så fungerar inte volymkontrollen på sladden längre. Och det har inte ens regnat när jag har sprungit. Urusel kvalitet. Lämnar tillbaka dem till butiken och köper något annat märke.

Beats by Dr. Dre PowerBeats2 Wireless In-ear
Full Star 1
3.5
(35)
P
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
4 år sedan

Ljudet får godkänt, men passformen lämnar mycket att önska. Jag är löpare och behöver ett par lurar som sitter bra. Dessa lurar sitter inte bra på mig, bågarna är alldeles för stora, sladden fastnar i kläderna och propparna åker hela tiden ut. Ger upp och köper några andra.