Prisjakt

Peter Bäckström

Medlem sen 2013-10-17
11
Bidrag
15
Hjälpsamröster
ASOS
OK
(39)
Usel
3 månader sedan

Prissänkning på skor som inte finns att köpa, slutsålt. Luktar bedrägeri.

TacNGear
Utmärkt
(18)
OK
8 månader sedan

Priset stämde inte alls överens med det uppgivna på prisjakt.

Amazon.se
OK
(233)
Dålig
ett år sedan

Priset som är angivet här på prisjakt är hälften av vad de kostar på amazon.se. Dessutom är det smått omöjligt att navigera på deras hemsida. Synd att man får känslan av att bli lurad av amazon när det skulle kunna vara så mycket bättre.

RunnerInn
Dålig
(36)
Usel
ett år sedan

Jag har bevakning hos Prisjakt på ett par löparskor och får dagligen mail om prissänkning på dem. Varje gång är det Runner Inn som sänker priset. Däremot sjunker inte priset konstigt nog. När jag tittar på alla mailen så är det e x a k t samma pris varje gång. Drar slutsatsen att Runner Inn höjer och sänker priset dagligen för att lura kunden att tro att de sänker priset gång på gång. Verkar vara en oärlig butik och jag kommer aldrig att handla hos dem.

Hoka One One Clifton 7 (Herr)
Full Star 1
3.5
(4)
897 kr
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
ett år sedan

Passade inte alls min fot även om de kändes bra på löpbandet i butiken. Sulan är väldigt vass på innerkanten vilket gjorde att jag fick använda sandpapper för att det inte skulle skava. Dessutom är skorna trånga vid tårna som har gett mig blåa tår efter bara 10-15 mil i skorna. Jag hade höga förväntningar på skorna men det blev platt fall. Synd för jag betalade 1799kr för dem.

Sail Racing Race Down Hood Jacket (Herr)
Full Star 1
3.8
(1)
3 000 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
2 år sedan

Toppensnygg och galet skön, är så nöjd!

Beats by Dr. Dre PowerBeats3 Wireless
Full Star 1
2.7
(23)
1 102 kr
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan

Bra ljud, men det är det enda positiva med dessa lurar. Sladden stretar när man vrider huvudet och nu efter att ha haft dessa i bara en månad så fungerar inte volymkontrollen på sladden längre. Och det har inte ens regnat när jag har sprungit. Urusel kvalitet. Lämnar tillbaka dem till butiken och köper något annat märke.

Beats by Dr. Dre PowerBeats2 Wireless
Full Star 1
3.1
(30)
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan

Ljudet får godkänt, men passformen lämnar mycket att önska. Jag är löpare och behöver ett par lurar som sitter bra. Dessa lurar sitter inte bra på mig, bågarna är alldeles för stora, sladden fastnar i kläderna och propparna åker hela tiden ut. Ger upp och köper några andra.

Linksys Velop WHW0303 (3-pack)
Full Star 1
3.1
(22)
2 777 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
2 år sedan

Otroligt enkel att komma igång med och fungerar perfekt i vår lägenhet. Dock kunde man önska att föräldrakontrollen kunde pausa internet för enheterna med inställning för timme och minuter istället för bara hela timmar. Detta är viktigt för mig med internetberoende tonåringar hemma. Den hade fått fem stjärnor om det hade funkat.

Urbanears Stadion Wireless
Full Star 1
2.8
(5)
499 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan

Är jättenöjd med ljudet, dock ger den ifrån sig signaler emellanåt som inte framgår någonstans vad de står för. Köpte först ett par som slutade fungera efter några månader bara, fick de nytta på garantin och de nya har fungerat fint i knappt ett år. Bra ljud, bra batteritid men dålig kvalite. Just ja, det går inte att prata i den trots att det utlovas i beskrivningar.

Sida 1