Prisjakt

donfalcon

Medlem sen 2005-10-06
11
Bidrag
5
Hjälpsamröster
Spelbutiken.se
Utmärkt
(500+)
d
donfalcon
11 omdömen
Utmärktett år sedan

Enkelt att handla, gratis frakt. Inget att klaga på!

ComputerSalg
Utmärkt
(500+)
d
donfalcon
11 omdömen
UtmärktRedigerades 3 år sedan

Supersnabb leverans (hade paketet nästa vardag), bra pris, fri frakt. Vad mer kan man begära? Har inte hanterat returer hos dem och egentligen är det där det gäller att ha bra kundservice.

Sony MDR-EX15LP In Ear
Full Star 1
3
(3)
90 kr
d
donfalcon
11 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
5 år sedan

Köpte dessa som akutlösning på flygplatsen när jag glömt mina hörlurar hemma. För detta priset säger jag bara: WOW! Klart ljud med tillräcklig bas. Frugan har ett par Veho 99kr-hörlurar och när vi kom hem åkte de i soporna och ersattes av dessa Sony. Helt otrolig skillnad! Hade lätt betalat dubbla priset utan att känna mig lurad. Så vill du ha nåt billigt med mycket boom för pengarna? KÖP!

Asus ROG Swift PG348Q Ultrawide Välvd Gaming WQHD IPS
Full Star 1
4
(15)
d
donfalcon
11 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 7 år sedan

Köpte denna efter att ha tittat på den "in action" då jag läst mycket om "panel-lotto", dvs kvalitén varierar väldigt mellan olika exemplar. Jag bytte upp mig från en LG 27" 16:9 IPS-skärm och är ingen expert, har inte mätt responstid osv utan bedömer endast subjektivt. Pros: * Det är verkligen fett att spela på en 34" ultra-wide. Blev som ett barn på julafton när jag startade Battlefield 1 första gången. * Lagom upplösning med 1440p. Ville inte ha 4K eftersom det kräver ett rejäääält grafikkort för spel samt att text/ikoner blir pyttiga utan uppskalning. Det kanske inte är den högsta PPI, men jag är nöjd. Kan inte urskilja några pixlar från ca 60 cm. * Stabil fot * Fina färger när man väl kalibrerat * Bra betraktningsvinklar * Inga döda pixlar * 100 Hz - man ser faktiskt skillnad mot 60 Hz även om man inte är professionell FPS-spelare. * G-sync med Nvidiakort, spelen flyter som smör. Aldrig mer vsync! * Man kan ha två webbläsare bredvid varandra utan att missa info eller behöva scrolla i sidled. Cons: * Dyr! Har läst att man betalar ca 2000 kr för G-sync, men det kan det vara värt. Hade nog inte köpt denna skärm om jag inte haft ett fett Nvidiakort (1080 GTX). Har du AMD-kort finns det nog lika bra billigare alternativ med Freesync. * Inte nog med att skärmen är dyr, den kräver ett riktigt kraftfullt grafikkort också. Har du inte minst ett 1070 GTX så köp inte denna 1440p-spelskärm (och absolut inte 4K). Det gäller såklart inte bara denna skärm utan alla skärmar med hög upplösning. * Vid 100 Hz kan jag urskilja lite scan lines, om jag tittar nära, på vissa delar av skärmen på ljus enfärgad bakgrund. Inget som stör egentligen eller syns vid spel. * Dåliga färger out-of-the-box. Blev lite besviken först, men sen när jag började kalibrera lite blev det en ofantlig skillnad på färgerna. * Lite IPS-glow vid hörnen. Detta kan man minska lite genom att sänka brightness. * Lite ojämn ljusstyrka över panelen, har en del partier med varmare/svagare ljus. Det syns inte i spel utan mest i t.ex. webbläsaren. * Foten är ganska djup, närmare 30 cm. Jag har roterat den lite så att den kommer typ 5 cm närmare väggen (och därmed pekar den längre ut framför på skrivbordet). Om man har ett smalt skrivbord bör man fundera på något sorts vägg/bordsfäste. * De flesta webbsidor är inte gjorda för ultra-wide-upplösning, så det blir typ 50% död yta om man inte har flera fönster bredvid varandra. Har inte testat högtalarna, USB-hubb och annat lull-lull.

Proshop
Utmärkt
(500+)
d
donfalcon
11 omdömen
UtmärktRedigerades 9 år sedan

Trasig produkt men returen sköttes supersnabbt och smidigt. Det vid problem butiker visar sitt rätta jag och detta kunde inte bli bättre, därav full pott!

Proshop
Utmärkt
(500+)
d
donfalcon
11 omdömen
UtmärktRedigerades 9 år sedan

Trasig produkt men returen sköttes supersnabbt och smidigt. Det är vid problem butiker visar sitt rätta jag och detta kunde inte bli bättre, därav full pott!

SteelSeries Ikari Laser
Full Star 1
4.7
(17)
d
donfalcon
11 omdömen
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 14 år sedan

Har haft musen i nästan 2,5 år nu. Här är mina synpunkter: + Skön i handen + Bra precision och glid - Dyr - Plastiga knappar, låter mycket när man klickar Men det största minuset är att både vänster- och tumknappen har börjat registrera dubbelklick vid singelklick, typ var 3:e klick. Väldigt irriterande ibland! Jag har googlat lite och sett att väldigt många får detta problem efter ca 1 år beroende på användning. Kan tyvärr inte rekommendera musen efter detta.