Prisjakt

Björn123

Medlem sen 2013-09-02
11
Bidrag
7
Hjälpsamröster
AndLight
B
Björn123
11 omdömen
Utmärkt3 år sedan

Jag förstår inte varför det bara är dåliga omdömen på Prisjakt. Jag kollade in Trustpilot och där finns över 2000 omdömen med nästan toppbetyg. När jag såg det bestämde jag mig för att handla. Priset var flera tusen lägre än närmaste konkurrent. När jag beställde råkade jag ta fel färg. Jag ringde dem nästföljande dag. De svarade med en gång och ordern blev ändrad utan problem. Jag hade dessutom en fråga som jag mejlade och fick svar efter någon timme. Kundtjänst godkänd enligt mig. Efter några dagar fick jag ett mejl med bekräftat leveransdatum, snyggt! Två veckor senare på exakt denna dag skickades min lampa med PostNord och kom fram dagens efter. Jag kan definitivt tänka mig att handla här igen.

Bauhaus
Bra
(500+)
B
Björn123
11 omdömen
BraRedigerades 5 år sedan

Jag har handlat från Bauhaus ett par gånger. På webben går det smidigt och leverans på 1-2 dagar utan problem. I butik finns ett bra utbud och servicen helt ok. Kundservice kan man ringa. Den är lite fyrkantig och det märks att det är ett stort bolag med lite dålig koll på vad de olika avdelningarna gör, men i slutändan fick jag den service jag efterfrågade. Uppdatering. La en ny order igår på en röd dag. Varorna skickade idag. Jag förstår verkligen inte vad alla andra klagar på. För mig funkar det varje gång och jag har beställt 4 gånger på 1 år.

Hornbach
Bra
(500+)
B
Björn123
11 omdömen
Utmärkt5 år sedan

Grymt snabb leverans och väldigt bra priser på vissa saker. Kan rekommenderas. Ingen erfarenhet av kundservice dock.

Lenovo Tab 4 10 Plus ZA2M 64GB
Full Star 1
3.4
(13)
B
Björn123
11 omdömen
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
5 år sedan

Jag köpte denna före jul. Nu har jag fått reda på att Lenovo inte kommer göra några uppdateringar mer för denna platta fastän de fortfarande säljer den. Plattan kom med Android 7 från starten, dvs 1,5 år sedan, och kommer aldrig få ens Android 8 (det senaste är 9). Det kommer att förutom sämre funktionalitet med nyare appar i framtiden även leda till sämre säkerhet. Detta är toppmodellen, men de sämre utrustade modellerna har redan uppgraderats till Android 8 och kommer att få framtida uppdateringar. Plattan är riktigt bra i övrigt men hade jag vetat detta innan hade jag köpt något annat. Aldrig mer Lenovo, de skiter på sina kunder. Jag förstår in hur man bara kan strunta i att inte underhålla en av sina topputrustade modeller.

Buildor.se
Dålig
(500+)
B
Björn123
11 omdömen
UselRedigerades 6 år sedan

Beställer en vara med 2-5 dagars leveranstid. Hör av mig efter 6 dagar och frågar var beställningen är. Får som svar att varan utgått och att de ska returnera pengarna. Varan finns att köpa på annat håll så det är skitsnack.Hade jag inte hört av mig hade väl inget hänt. Skitdåligt! Att dra pengarna dessutom, samt att inte höra av sig självmant är uselt. Bojkotta sådana butiker som slösar med ens tid! Deras svar nedan är konstigt. Varan det handlar om finns två dagar senare fortfarande till salu på deras sajt fastän den uppenbarligen är slut. Om den inte går att leverera så ska den inte finnas till salu på sajten.

TP-Link HA100
Full Star 1
4.4
(8)
265 kr
B
Björn123
11 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
6 år sedan

Grymt bra. Den funkar bra 15 m,. 10-15 meter om det är en vägg emellan. Dock hackar det lite ibland när man förflyttar sig med telefonen då man är långt bort, men bara i 5 sekunder. Därefter går det bra igen. Kommer köpa en till .

Harald Nyborg se
OK
(65)
B
Björn123
11 omdömen
Usel6 år sedan

Det tog 8 dagar efter beställning innan de skickade varan trots att den skulle finnas på lager. Mejlade kundtjänst efter två dagar och de sa att den skulle skickas nästa dag, men det tog som sagt ytterligare 6 dagar. Superdålig e-handlare!