Prisjakt
AndLight
 • Gratis frakt på alla varor
 • Vi matchar priset
 • Snabb leverans
B
Björn123

10 omdömen

Utmärkt
en månad sedan
Jag förstår inte varför det bara är dåliga omdömen på Prisjakt. Jag kollade in Trustpilot och där finns över 2000 omdömen med nästan toppbetyg. När jag såg det bestämde jag mig för att handla. Priset var flera tusen lägre än närmaste konkurrent. När jag beställde råkade jag ta fel färg. Jag ringde dem nästföljande dag. De svarade med en gång och ordern blev ändrad utan problem. Jag hade dessutom en fråga som jag mejlade och fick svar efter någon timme. Kundtjänst godkänd enligt mig. Efter några dagar fick jag ett mejl med bekräftat leveransdatum, snyggt! Två veckor senare på exakt denna dag skickades min lampa med PostNord och kom fram dagens efter. Jag kan definitivt tänka mig att handla här igen.
Fleskus
Fleskus

44 omdömen

Usel
8 månader sedan
VARNING! Bara strul...Min lampa gick sönder efter någon vecka. Väntat i flera månader på ersättningsprodukt så får jag en reservdel och de förväntar sig att jag ska koppla om elen. Gjorde det på deras anvisning och lampan small.. sedan dess har jag inte hört ett ljud från dom så 4 månader senare sitter jag fortfarande här med en trasig lampa
Z
Zooltrix

2 omdömen

Usel
10 månader sedan
Jag trodde att jag köpt en fin lampa till ett bra pris på Black Friday rean men butiken hörde av sig och sa att priset var fel, att de inte ville sälja den för det priset. Jag försökte föra en dialog för att förstå hur de resonerade men de vägrade att svara. Kommer garanterat aldrig att hända från den butiken igen och kommer aldrig att rekomendera den för någon.
Anonym användare
Anonym användare
Usel
10 månader sedan
Mycket längre leveranstid än angivet. Lampan som sedermera levererades motsvarade inte beskrivningen, men AndLight godtar inte reklamation. Rekommenderar er att handla hos andra butiker
Usel
ett år sedan
Enligt hemsidan ”Snabb leverans”, ”10-12 dagars leverans”. Varan fanns enligt lagersaldo inne, så jag beställde. Dagen efter beställningen kom ett mail att leveransen hade ändrats, varan skulle först komma efter 10 veckor! Betalar gärna några hundralappar extra och får min produkt inom skälig tid. Finns andra aktörer, välj med fördel dessa.
s
souza

3 omdömen

Usel
ett år sedan
Otroligt långsamma i alla avseenden. Leveransen som skulle ta. 1-3 dagar tog en månad, produkten som kom var inte den jag beställt, trots det fick jag stå för returfrakten själv och har nu väntat över två veckor på återbetalning. Låga priser som kostar otroligt mycket mer i slutändan.
G
Gästpostare

3 omdömen

Utmärkt
2 år sedan
Beställde armatur i måndags kväll och fick leveransen till dörren med PostNord idag (onsdag samma vecka) på förmiddagen.
m
miaandreasson

4 omdömen

Usel
2 år sedan
Om man vill vänta i 1,5 månad på sin lampa så är detta ett bra alternativ, annars inte... Jag beställde min lampa och den var försenad redan från början. Sedan har den fraktats med UPS från Danmark till Sverige och jag kunde hämta ut en del av lampan efter några telefonsamtal och mail till både UPS och andlight. Det jag inte visste då var att lampan bestod av två delar, så den andra skickades tillbaka till Danmark och sen tillbaka till mig. Sjukt jobbit och väldigt tidskrävande att få lampan levererad och jag har lagt ner väldigt mycket tid på detta. Det jag fick som kompensation från andlight för detta, precis ingenting!
Betyg köpupplevelse
1.9Dålig
5 omdömen
Distribution av köpupplevelse
(1)
(0)
(0)
(0)
(4)

Om butiken

AndLight

Butiken finns i Danmark. Priserna visas i SEK.

Betalningsalternativ

American ExpressMasterCardVisa
 • Kortbetalning
 • Avbetalning
 • Betalning via telefonräkning
 • Bitcoin
 • Direktbetalning
 • Faktura
 • Förskottsbetalning
 • Postförskott
 • SMS-betalning

Leveransalternativ

 • Hemleverans

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

andlight.se

Bolagsinformation

Organisationsnr: 32562744

Information hos allabolag.se