Prisjakt

Verifier

Medlem sen 2005-09-12
6
Bidrag
1
Hjälpsamröster
Skistarshop
Bra
(68)
V
Verifier
6 omdömen
Utmärkt4 år sedan

Fick bra hjälp och hyfsat snabb responstid.

Hammer Sport Life Runner LR22I
Full Star 1
5
(3)
V
Verifier
6 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
6 år sedan

Jag är 189cm lång och detta band fungerar alldeles utmärkt för mig. Behöver inte oroa mig för att ta för långa steg eller hamna för långt bak. Jättebra dämpning vilket gör att bandet även fungerar bra för längre pass. Är fantastiskt skönt att kunna springa i kallingar och strumpor.

OBH Nordica 5589 AttraXion Pro Trim
Full Star 1
1
(2)
V
Verifier
6 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 11 år sedan

Håller med förgående talare. Fungerar jättebra tills batteriet blir dåligt. Det ser ut som att batteriet är full-laddat, men tar slut på några sekunder. Däremot går det att köra med sladd i. Dock så måste man ladda batteriet ett tag först, och batteriet kommer ta slut under klippningen trots sladd i. Så man får vackert ladda en gång till mitt under klippningen. Batteriet är löstagbart och jag jagar just nu en affär som säljer lösa batterier. Hade klipparen haft ett bättre batteri hade klipparen fått en 8:a då den fungerar bra när den väl fungerade.

Sony Xperia S 1GB RAM 32GB
Full Star 1
4.4
(95)
V
Verifier
6 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 12 år sedan

Hade tappat bort min HTC Desire. Och eftersom min fruga har fått en Nokia Lumia 800 så ville jag ha en Android 4 som jämförelse. Jag ville ha en hyffsat smidigt skärm (och inte en stor såsom SIII Galaxy). Därför föll valet på XPERIA. Jag har min telefon som arbetsredskap och inte leksak (bryr därför mig inte om kamera osv). Skärmen är riktigt bra för att vara LCD. Men jämför jag med frugans Lumia 800 så utklassar den skärmen (AMOLED) xperias. Färgerna har en helt annat lyster och svart är verkligen svart. Snabbheten i telefonen är det inget fel på. Betydligt rappare än min Desire (vilket kan tyckas självklart, men Android 4 är tyngre än v2.1). Märker knappt av några fördröjningar. Batteriet är sämre än i Lumian och min gamla Desire. Behöver ladda varje dag. Men det känns som standard för smartphones. Synkmöjligheterna i Android 4.0 är faktiskt betydligt bättre än i Lumian och i android v2.1. Går att ställa in precis vad som ska synkas och hur länge (såsom mail, kalender, kontakter)

Benq XL2410T
Full Star 1
4.4
(18)
V
Verifier
6 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 12 år sedan

Jag vet inte om jag har haft otur, men första skärmen jag fick hade ljusläckage i en halvcirkel längst ned. Min andra läcker ljus runtom. Inte så att det är störande, men det syns. Eftersom jag inte har så många led-belysta skärmar att jämföra med blir det svårt att sätta betyg. Dock är skärmen bra om man bortser från det. Musmattan som följer med är riktigt bra. Musen ser ut och känns som en Razor DeathAdder.

Inet
Utmärkt
(500+)
V
Verifier
6 omdömen
UtmärktRedigerades 13 år sedan

Efter att ha varit trogen kund hos Dustin under de senaste fem åren var det dags att prova på något nytt. Eftersom Inet syns väldigt mycket i SweClockers forum (i form av inköpslistor) så föll valet på dem. Jag drog iväg en fråga igår eftermiddag om att få en dator byggd efter följande önskemål (tyst, klara BF3, ssd och en specifik låda) så blev jag uppringd idag förmiddag för ytterligare information. Nästan omgående efter samtalet kom ett förslag i form av en inköpslista. Jag har ställt några olika frågor om olika delar i några mail fram och tillbaka. Varje gång har jag fått ett snabbt och kompetent svar tillbaka. Nu har jag beställt en dator och är mycket nöjd med servicen.