3.3 av 5 stjärnor

Sorterat efter datum
2019-04-02
a
abbagg(3 omdömen)
Snabba att svara på mail, returer och reklamationer sköts snabbt. min vara jag köpte här gick sönder efter 2 år så reklamerade den smidigt utan problem.
2018-11-24
b
bjozac(15 omdömen)
Jag såg knackiga betyg och blev lite osäker på om jag vågade handla härifrån. Men så kollade jag lite på vilka som hade gett negativa betyg och varför. Så som personen nedan har skrivit kan ju vara förödande och väldigt missvisande för nya butiker och handlar mer om att vilja straffa butiken för sitt eget missnöje eller oförstånd kring hur världen fungerar. Jag köpte ett par cykel-solglasögon (Bliz Tempo) och dagen efter eller om det var två dagar senare kom pordukten i förväntat skick.
2018-08-28
l
lam08mat(3 omdömen)
UNDVIK: Har aldrig varit med om sämre bemötande och kundservice. Jag gjorde en retur och reklamation på en inköpt vara som dem vägrar ta emot trots att den skickades tillbaka efter 3 dagar. UNdvik skistarshop då det blir stora problem för dig vid en eventuell retur. Rekommenderas INTE.
Skistarshop svarar:2018-08-28
Hej, Vi beklagar och tycker det är tråkigt att du inte är nöjd med vår kundservice. Vi tar givetvis till oss av din kritik! När det gäller ditt ärende är ju detta inte avslutat än. Produkten är just nu hos leverantören för att säkerställa vad som blivit fel och varför detta Gore-Tex-plagg släpper in vatten. Så fort vi får svar på den provtryckningen som de genomför kommer vi också att återkomma till dig. Läcker jackan vatten är det självfallet en godkänd reklamation och du kommer att få tillbaka dina pengar. Dock måste felet undersökas och konstateras innan vi kan genomföra en godkänd reklamation. Vår förhoppning är därför att du kan ge dig till tåls till dess vi hunnit få ett svar. Har du fler frågor får du gärna kontakta vår kundtjänst direkt, annars återkommer vi som sagt så fort leverantören undersökt jackan. Mvh, Joakim, SkiStarshop.com
Sorterat efter datum
Gamla omdömen

Omdömen äldre än ett år inkluderas inte i snittomdömet.

2018-02-27
e
eschk(5 omdömen)
Riktigt snabb leverans! 24 timmar från Sälen (där de skickas ifrån) till Stockholm. Mycket trevlig kundservice, vänlig och hjälpsam. Bra priser. Har även skickat tillbaka kläder och utrustning vid tidigare beställningar utan problem. 10 poäng!
2016-04-16
Marwelln(37 omdömen)
Bra priser och lätt att skicka tillbaka en felbeställd vara.
2015-03-26
l
luffaren(3 omdömen)
Superbra hjälp när jag köpte nya längdskidor och pjäxor. Rekommenderas!
2015-01-28
t
tio2(7 omdömen)
Jag var rädd att det här skulle vara en för stor aktör för att bry sig om enstaka kunder och för alpint inriktad för att det skulle finnas kunskap och intresse för längskidåkning, men ack så fel jag hade. De hade bäst pris och jag har fått ett mycket bra bemötande av de jag har pratat med. De visar ett genuint intresse för att man skall bli nöjd med vad man köper även om det innebär extra jobb för deras del. Tack så mycket!