Prisjakt

mrvickevire

Medlem sen 2012-11-14
11
Bidrag
0
Hjälpsamröster
Synsam
OK
(95)
m
mrvickevire
11 omdömen
Uselett år sedan

Kan inte rekommendera abonnemang på Synsam. Tycker försäljarna är alldeles för inriktade på sälj av abonnemang och de blir nästan obehagligt påtryckande, provisionen måste vara rejäl. Hade abonnemang i tre år med förändrad syn, då de tyckte synförändringen var för liten fick jag inga nya glas. Tycker det är rena rama lurendrejeriet! Kan inte rekommendera till någon. Uppsök Synoptik eller Specsavers mfl. istället.

Skitt Fiske.se
Bra
(46)
m
mrvickevire
11 omdömen
Utmärktett år sedan

Gjort många beställningar och allt har fungerat kanon! Snabba leveranser och bra paketerat. Men det bästa av allt är att det är fantastiska priser! Kan varmt rekommendera. Även supporten är bra!

Kjell & Company
Utmärkt
(500+)
m
mrvickevire
11 omdömen
Utmärkt2 år sedan

Riktigt bra service med mycket trevlig och kunnig personal. Önskade att butiken hade varit större, men det får man leva med. Helt klart en toppen butik!

CDON
Bra
(500+)
m
mrvickevire
11 omdömen
Usel3 år sedan

Rekommenderar ingen att handla av CDON oavsett vad. Det finns ingen kundservice och dem skjuter ifrån sig alla typer av problem till de butikerna dem har avtal med. Det går inte att få hjälp och det är otroligt frustrerande. Bolag som dessa borde inte finnas.

Tyngre Vassle Protein 1kg
Full Star 1
3
(2)
m
mrvickevire
11 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
4 år sedan

Supergoda smaker och väldigt enkel att blanda. Lätt det godaste och bästa vasslet jag testat!

OBH Nordica 7749 Legacy Blender
Full Star 1
3.8
(29)
m
mrvickevire
11 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
4 år sedan

Använde denna mixern i ca 2 månader sedan gick lagret sönder och fick reklamera den. Tyckte den väsnades alldeles för mycket, kan inte använda den för tidigt på morgonen, då jag garanterat skulle väcka alla grannar. Tyvärr får den inget bra betyg då den gick sönder relativt fort.

Tretti
Bra
(500+)
m
mrvickevire
11 omdömen
Utmärkt6 år sedan

Väldigt bra support, snabbt svar och fin hjälp. Fick göra en reklamation på mitt köp, men det gick väldigt smidigt med snabb hjälp och bra lösning. Kan inte vara mer nöjd och kommer troligtvis återvända för fler köp!

Audio 55
Utmärkt
(85)
m
mrvickevire
11 omdömen
Utmärkt6 år sedan

Handlade av Audio55 och fick paketet dagen efter. Fick även hjälp vid köpet och det var väldigt kunnig och framför allt trevlig personal. Rekommenderar starkt!

Gymgrossisten
OK
(500+)
m
mrvickevire
11 omdömen
OKRedigerades 7 år sedan

Relativt nöjd. +Bra priser +Bra produkter -Lång leveranstid -Dåliga betalningsalternativ Får tyvärr säga att Gymgrossisten gått ner sig, tråkigt nog. Önskar snabbare orderhantering. Ska inte ta tre hela arbetsdagar innan ordern hanteras. Tycker det är oseriöst mot kunden.

Verktygshandlarn
Utmärkt
(60)
m
mrvickevire
11 omdömen
UtmärktRedigerades 7 år sedan

Mycket trevlig och bra butik. Alltid snabb support, dygnet runt. Snabba leveranser och bra produkter, till rätta priser! Rekommenderar till alla!