Gymgrossisten
 • Fri frakt från 499 kr
 • Snabb leverans
 • Fri retur
Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
12 dagar sedan

Aldrig varit några som helst problem från Gymgrossisten och jag har beställt från er i snart 10 år!

M
Michael B

2 omdömen

Utmärkt
25 dagar sedan

Bra utbud och utmärkt leverans :)

JoppeJ
JoppeJ

57 omdömen

OK
3 månader sedan

Kund sedan omkring 20 år tillbaka. Ni brukade vara bra. Största skillnaden idag mot förr är att beställningar blir fel (inkompletta ffa, även trasiga/felskurna pulverpåsar) och orderhanteringen är seg som tusan. Det är tråkigt att uppleva. Vid fel har det däremot snabbt och utan tvekan blivit rättat, men den sega orderhanteringen har varit så länge nu. Allt kan inte skyllas på pandemin.

Gymgrossisten svarar:2022-05-03
Hej, jag beklagar att du upplever en längre leveranstid. Vi håller ständigt på att förbättra just leveranstiderna. Så uppskattar att du kommer med feedback till oss, så vi konkret kan se vad det är som inte fungerar och därmed kan förbättra ännu mer. Hoppas du får en fortsatt fin dag!
a
arianfazl

2 omdömen

Dålig
4 månader sedan

Dålig kundservice och långa leveranstider. Vid beställning finns allt i lager och fick jag 1-2 dagar som leveranstid. Efter 2 dagar kontaktade jag kundservice och de sa att paketet ska levereras inom 4 dagar. Men det hade inte ens lämnats ut för leverans även efter 4 arbetsdagar.

Gymgrossisten svarar:2022-04-11
Hej, beklagar att du har haft den upplevelsen. Så ska det naturligtvis inte vara. Hoppas att du har mottagit din leverans nu, annars återkom till vår kundservice så kan vi hjälpa dig vidare. Vår mejladress är: [email protected] Ha en fin dag!
Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
5 månader sedan

Varit kund flera år men senaste beställningarna har bara tagit längre och längre tid, idag har det gått 4 arbetsdagar och fortfarande plockas beställningen. När jag ringer så kommer jag ej fram efter 20 min men som tur kommer jag fram på chatten till en viss Caroline som säger att min beställning fortfarande plockas och när jag ber henne avbeställa den så avslutar hon chatten! Det var sista gången jag beställde något från gymgrossisten!

Gymgrossisten svarar:2022-03-04
Hej, Jag beklagar verkligen det son har skett. Återkom gärna till oss via mejl [email protected] så kan vi hjälpa dig vidare med ditt ärende. Önskar dig en fin dag!
Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
5 månader sedan

Gymgrossisten vill att jag betalar avgift på outhämtad paket vilket är egentligen inte mitt fel. Jag kontaktade de via mail och förklarat det att jag inte har fått något sms att paketet har kommit. De frågade om min telefonnummer 0732440099 är rätt och det var inte det och därför har jag inte fått sms för min telefonnummer slutar egentligen med nolla. Trots det vill de att jag ska betala och de tar hän sin bara till sina pengar och inte kunden. Kommer aldrig och beställa från de

Gymgrossisten svarar:2022-03-02
Hej, jag beklagar detta. Hör gärna av dig till vår kundservice igen, så kan vi undersöka vad som har skett i ditt fall. Ha en fin dag!
Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
6 månader sedan

Handlade via SAS onlineshopping men fick aldrig mina bonuspoäng. Gymgrossisten skyller på SAS och SAS skyller på Gymgrossisten. Kommer aldrig handla här igen.

Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
6 månader sedan

Köper alltså en produkt vars effekter på mig och många andra har varit helt fruktansvärd. Panikångestattacker, kallsvettningar, anhedoni, hjärtat rusar, värsta veckan i mitt liv.. Försökte få hjälp av kundtjänsten som jämför min upplevelse med att vissa får dåliga upplevelser av proteinpulver också och att jag bara är känslig. Skrev sedan ett negativt omdöme om produkten som dom inte publicerar... Totalt ointresserade och nonchalanta. Otroligt dålig kundtjänst. PS. akta er för Ashwagandha, mina 2 burkar fick alltså slängas efter 3 dagar och det fanns inget intresse av att ersätta detta.

Betyg köpupplevelse

2.2OK
13 omdömen
Distribution av köpupplevelse
(2)
(0)
(2)
(3)
(6)

Om butiken

Gymgrossisten

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Betalningsalternativ

KlarnaVisaMasterCard
 • Avbetalning
 • Direktbetalning
 • Faktura
 • Förskottsbetalning
 • Kortbetalning
 • Betalning via telefonräkning
 • Bitcoin
 • Postförskott
 • SMS-betalning

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Erbjuder telefonsupport. Se butikens hemsida för mer information.

www.gymgrossisten.com

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Health and Sports Nutrition Group HSNG AB

Organisationsnr: 556564-4258

Information hos allabolag.se