Prisjakt
Annons
Gymgrossisten
 • Fri frakt från 499 kr
 • Snabb leverans
 • Fri retur
2.8OK
8 omdömen
Omdömen äldre än ett år inkluderas inte i snittomdömet.
L
Lidde
2 omdömen
Utmärkt4 månader sedan

Handlat ett tiotal gånger och alltid varit nöjd. Kundtjänst svarar snabbt på frågor.

b
Utmärkt6 månader sedan

Aldrig haft några problem med GG. Skickar saker nästan omgående och det funkar smidigt med leveranser och priserna är överkomliga.

M
McSoftly
2 omdömen
Usel6 månader sedan

Gymgrossisten brukar vara bra med helt ok priser. Men att slå på stora trumman för sin black friday "sale" när allting kostar lika mycket eller tom några kronor dyrare... Brottsligt!

Gästanvändare
UselRedigerades 7 månader sedan

Handlat i flera år, aldrig mer. Fick vänta 10 arbetsdagar för att själv kontakta gymgrossisten och få veta resterande produkter kommer inte att skickas. (i princip hela beställningen)

Gymgrossisten svarar:2023-10-18
Hej, beklagar din upplevelse hos oss. Kan du återkomma med ditt ordernummer här, så kan jag se vad som har skett? Ha en fin dag!
Gästanvändare
OKRedigerades 8 månader sedan

Det dröjde tre veckor för ordern att skickas och ytterligare en vecka till leverans, sammanlagt 28 dagar innan jag fick paketet.

Gymgrossisten svarar:2023-09-20
Hej, Detta låter märkligt, kan du återkomma med ditt ordernummer här, så kan vi undersöka vad som har skett? Ha en fin dag :)
Gästanvändare
UselRedigerades 10 månader sedan

Ordern annullerad utan förklaring för andra gången.

Gymgrossisten svarar:2023-08-11
Hej, beklagar att du har haft problem med att beställa. Vänligen återkom till vår kundservice så kan vi hjälpa dig vidare. Vår mejladress är: [email protected] Ha en fin dag!
Gästanvändare
UtmärktRedigerades ett år sedan

Efter att jag läst några omdöme blev jag riktigt skeptisk men tänkte att jag ändå ger det en chans och själv avgör. Service i toppklass, blixtsnabb leverans så undrar lite varför folk så negativt inställda till att beställa från Gymgrossisten?? Lagt en order på kanske 20 artiklar i tisdags som var en röd dag, skickades innan lunch på onsdagen och runt lunch idag torsdag va det bara att hämta ut paketet hos ombudet. Kan det bli bättre än såhär tro?? Produkterna är toppen och leveransen kunde inte skötts smidigare eller bättre än vad de gjordes, stort plus med 2för1 på bcaa/eaa från star nutrition blev ett mindre lager hemma nu. Kommer definitivt fortsätta beställa mina träningsprodukter från er i fortsättningen. ♡♡♡

Gymgrossisten svarar:2023-06-09
Härligt att höra att du är nöjd :)
Gästanvändare
DåligRedigerades ett år sedan

Jag har köpt kosttillskott av Gymgrossisten, men det verkar bara vara det dom klarar av att skicka - Lätta Paket.Beställde och betalade för ett hantelset för 1248 kr och det skulle skickas med Postnord.Fick hem hantel handtagen, men viktskivorna försvann i Postnord paket hantering och detta skedde två gånger.Kontaktade kundtjänst som erbjöd ytterligare ersättningspaket, men tackade nej.Erbjöds att få pengarna tillbaka, men har fått någonting från Gymgrossisten och kundtjänsten svarar inte på mina mejl.

Gymgrossisten svarar:2023-06-05
Hej, detta var verkligen tråkigt att läsa. Jag skulle gärna vilja undersöka vad som har skett med ditt ärende och vilja komma i kontakt med dig för en lösning. Kan du återkomma här med ditt ordernummer eller eventuellt ärendenummer hos oss? Hoppas du får en fortsatt härlig dag :)
Gästanvändare
Uselett år sedan

Beställer i princip aldrig från Gymgrossisten, men passade på nu pga ett erbjudande.. vart dock påmind snabbt om varför det är totalt värdelöst att beställa härifrån. Hur kan det ta två arbetsdagar att ens packa och få iväg ett fåtal produkter och HUR kan det ta en vecka+ att få sina grejer? Inte en enda av era konkurrenter har det här problemet, fattar inte vad ni håller på med? Detta vart sista gången..

Gymgrossisten svarar:2023-02-17
Hej, Jag beklagar att du har haft en tråkig upplevelse hos oss. Jag skulle gärna vilja undersöka vad som har hänt med din beställning, kan du återkomma till mig här med ditt ordernummer? Vi uppskattar din feedback, detta är värdefullt för oss att kunna bli bättre.
Gästanvändare
BraRedigerades ett år sedan

Bra utbud och de har ofta intressanta kampanjer. Bra betalningsalternativ numera. Däremot har leveranstiden inte hängt med konkurrenterna.

Om butiken

Gymgrossisten

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK på butikens sida.

Betalningsalternativ

KlarnaVisaMasterCard
 • Avbetalning
 • Direktbetalning
 • Faktura
 • Förskottsbetalning
 • Kortbetalning
 • Betalning via telefonräkning
 • Bitcoin
 • Postförskott
 • SMS-betalning

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Erbjuder telefonsupport. Se butikens hemsida för mer information.

www.gymgrossisten.com

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Health and Sports Nutrition Group HSNG AB

Organisationsnr: 556564-4258

Information hos allabolag.se