Prisjakt

lofstrand

Medlem sen 2012-08-03
7
Bidrag
1
Hjälpsamröster
Webhallen
Utmärkt
(500+)
l
lofstrand
7 omdömen
UtmärktRedigerades ett år sedan

Inte alltid billigast, även om det förekommer. Dom är däremot väldigt smidiga att ha att göra med, snabba på leveranser, många butiker att välja på både för upphämtning av beställningar och för att gå in och prata med säljarna som överlag är kunniga på sortimentet. Även dom få returer och garantireparationer jag behövt göra har varit smidiga på Webhallens sida, däremot kan reparationen ibland ta tid, men det är har varit tillverkarens "fel".

Intersport
Utmärkt
(500+)
l
lofstrand
7 omdömen
UselRedigerades 6 år sedan

Olika priser när man kollar prisjakt (599:-) jämfört med när man går in på butiken (799:-): https://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=183291 vs https://www.intersport.se/tillbehor/vaskor/ryggsackar/fjallraven-kanken-mini-ryggsack/putty Fantastiskt dåligt intryck.

Anker Astro Mini 3200mAh
Full Star 1
4
(1)
l
lofstrand
7 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
Redigerades 8 år sedan

Ett litet nödbatteri i storlek stort läppstift. Levererades med laddsladd (micro-USB) och en liten förvaringspåse som rymde både batteri och sladd. Två saker att vara medveten om med det här batteriet är att 1) det är litet, och rymmer max en laddning av din telefon och 2) det laddar inte speciellt snabbt och effektivt - max 1A ut och 0.8A in, så koppla in det i tid alternativt ställ ned telefonen i någon form av strömsparläge medan du laddar.