Prisjakt

kwiizu

Medlem sen 2012-07-29
7
Bidrag
5
Hjälpsamröster
TTEX
k
kwiizu
7 omdömen
Utmärktett år sedan

Beställt där två ggr. Har alltid skickat iväg mina grejer skit fort!

Footway
k
kwiizu
7 omdömen
Utmärkt5 år sedan

Beställde skorna på en fredag och fick hem dom på en lördag! Galet bra. Aldrig fått paket på en lördag innan :)

OutdoorExperten
Bra
(500+)
k
kwiizu
7 omdömen
UselRedigerades 6 år sedan

La min order 29/10. Har fortfarande inte fått min beställning. Outdoorexperten svarar inte på mail, omöjligt att få tag på i telefon. Svarar ibland på facebook chatten. Kan helt plötsligt sluta svara på chatten när man har en konversation med dom. Man får inget vettigt svar. Har försökt att annullera ordern för att få pengarna tillbaka men får inte göra det då dom hävdar att paketet är skickat fast jag kan se klart och tydligt via postnord.se att postnord inte har mottagit paketet. Vill att jag ska vänta ännu längre och höra av mig igen. De har inte heller sagt hur länge jag ska behöva vänta innan dom vill reklamera paketet. Helst verka det som dom vill jag ska vänta tills mitt paketet kommer och returnera och därefter får jag mina pengar, vill jag ska fylla deras köpvilkor när dom inte klarat följa den själv. Måste ligga ligg ute med pengar x-antal dagar innan outdoorexperten vill göra något åt saken. 0 kundservice, kommer inte handla härifrån igen och kommer tipsa alla mina vänner att låta bli.

Alina
Bra
(500+)
k
kwiizu
7 omdömen
UtmärktRedigerades 10 år sedan

Första gången jag köper något på Alina. Beställde hem en grafikkort på en måndag och fick hem mitt kort dagen efter! Det var även gratis frakt! Fick även hem nappar och en vatten flaska! :) Tack för snabb leverans,godispåsen och vattenflaskan!

Spelbutiken.se
Utmärkt
(500+)
k
kwiizu
7 omdömen
UselRedigerades 11 år sedan

Riktigt dåligt! Ni no kuni collectors tog slut i alla affärer förutom spelbutiken som hade den kvar. Då höjde dem priset på den med ca 300kr! Det är orimligt att dem ska höja priset 1vecka innan spelet släpps för alla affärer tog slut. Omoralisk! Kommer aldrig köpa något härifrån igen

NetOnNet
Utmärkt
(500+)
k
kwiizu
7 omdömen
UtmärktRedigerades 11 år sedan

Netonet har fått väldigt många negativa kommentarer så jag är egentligen lite skeptisk om dem. Men jag beställde ett par högtalare torsdagskväll och idag (Måndag) har jag fått sms om att paketet är framme. Leveransen gick snabbare än väntat! Mycket bra!